Gå til innhold

Flytte spill fra en pc til en annen


Anbefalte innlegg

Hei!

Jeg har kjøpt meg en ny pc nå for noen måneder siden, men jeg har noen spill på min gamle pc, men som hadde "product key" slik at jeg ikke har instalere den på den nye pcen min. Noen som vet om en annen måte jeg kan gjøre det på, eller må jeg rett og slett bare kjøpe spillet på nytt? Det er FSX hvis det skulle være til noe hjelp. :)

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Det skulle jo være unødvendig å kjøpe spillet på nytt. Har du prøvd å se hva som faktisk skjer om du prøver å installere spillet på en annen maskin med samme product key?

Da komer det bare opp "the product key has already been used on another computer" :/

Lenke til kommentar

Spørs hva du egentlig mener med "product key". Vet at det finnes spill som har ett maks antall installasjoner før du ikke kan installere spillet mer. Når det gjelder flytting av spill så er det mulig å bare flytte mappen spillet ligger i og føre den over på din nye PC (fungerte før i tiden i iallefall) .

 

Som sagt så har jeg ikke vært borti spill som man ikke kan reinstallere på en ny pc.

Lenke til kommentar

Men HVORDAN flytter man mappen til min nye pc? :p

 

Har du spillene på plate/steam/noe? I teorien kan du dra spill mappa over på minnepenn, så til ny PC. Husk også evt. registerfil. Selv foretrekker jeg å installere spill på nytt. Bare hive over save.

Jeg vet at det går ann å laste inn spillet på steam, ved å trykke på add a game på steamen på den gamle pcen, for så å laste den ned på den samme steam acounten på den nye pcen. Det eneste som gjør det litt vanskelig er at på programlista som kommer opp når jeg trykker på "add a game" står ikke FSX.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...