Jump to content

bjorni99

Medlemmer
 • Content Count

  330
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

8 :)
 1. I sommer kjøpte jeg en 2011 modell Audi A3. Den har noe rust på seg, som jeg ønsker å fjerne. Samtidig ønsker jeg å rustbehandle bilen, slik at den ikke ruster i fremtiden. Jeg har bestilt keramisk lakkbeskyttelse til bilen, men dette er vel ikke det samme som rustbeskyttelse. Vet noen om det vil bli som smør på flesk å først gi bilen keramisk lakkbeskyttelse, for så å gi den rustbehandling? Og har dere noen tips til hvor jeg bør levere den til rustbehandling? Bilen har ikke kjempestore rustproblemer, men i NAF-testen som følgte med ved kjøp sto det at understellsbehandlingen var noe manglende, samtidig som den har rust ved flere områder, særlig på panseret og under førerdøra. Setter stor pris på hjelp, da jeg er fersk innenfor dette, men ønsker å ta best mulig vare på bilen min.
 2. Jepp! Det er hullbor jeg skal spørre etter for å få en slik altså? Og angående slangen: finnes det forskjellige typer, noen som fører luft/varme bedre, eller isolerer lyd bedre?
 3. Ok, takk! Var det jeg trodde og håpte. Vet du noe om det han bruker for å lage hullene for å få inn slangene? Hva heter det?
 4. Hei. Legger ved en youtube-tutorial her: Noen som vet hvor jeg kan få kjøpt utstyret som blir brukt? Tenker da spesielt på BOKSEN, som vel er en form form kjøleboks? Og den isolerte luftføreren (vet ikke hva jeg skal kalle den). Takk på forhånd for hjelp!
 5. Hei, Jeg har bestilt 4 nye vinterdekk til bilen min som jeg kjøpte i Mars. Dette fordi den forrige eieren sa at dekkene som fulgte med trengte å byttes. Etter jeg bestilte, bestemte jeg meg, noe sent, for å gå å måle mønsterdybden på de gamle. Det jeg fant ut var at 2 av dekkene var helt slitt, ca 2,5 mm dybde. De to andre derimot, hadde ca 7 mm mønsterdybde igjen... Alle dekkene er produsert i uke 41 2009. Så da er spørsmålet mitt - vil jeg kunne bruke disse to vinterdekkene som har 7mm igjen? Eller er 8 år for gammelt, og jeg bør bytte dem uansett?
 6. Hei, har kjøpt min første bil, en audi a3 2005 modell. Til den ønsker jeg å legge inn en subwoofer. Jeg har ikke mye peiling egentlig, men har forstått det slik at man bør ha en forsterker også? Uansett, jeg har funnet to pakker, hvor forskjellen er hvilken forsterker som følger med. Hvis en bedre forsterker er viktig, har jeg ikke noe problem med å kjøpe den andre. Den ene: https://bilradiospes.no/produkter/bilstereo/bilstereopakker/dobbel-12-basspakke-2 Den andre: https://bilradiospes.no/produkter/bilstereo/bilstereopakker/dobbel-12-basspakke Jeg vil gjerne høre hva folk synes, om jeg bør gå for en av dem, eller om dere har noen alternativer? Satser på å få montert dem selv, med litt hjelo fra en onkel, da den lokale sjappa skulle ha 3 tusen for det!! Takk for svar!
 7. Hmm, nja hvis du tror en som aldri har gjort noe på bil før kan klare så...
 8. Okey, men så lenge et par tusenlapper bare e 3/4 tusen går det nok fint... Noke annet eg bør passa meg for med innkjøp av slik bil?
 9. Hei, Vurderer å kjøpe en bil lagt ut på finn... ;https://www.finn.no/car/used/ad.html?finnkode=94774021 Men ønsker å bytte potta på den, da den lager ulyd... Selger mener det ikke er hull i den, men ikke vet hvorfor den lager den lyden. Noen her som vet ca hvor mye det koster å bytte potta på verksted? Takk for svar...
 10. Hei, Har kjøpt en Sony Xperia XZ, og laderen som medfølgte er en UCH20 med 5V & 1,5 A (7,5W). Jeg ønsker å kjøpe en ny lader til den, en med quickcharge 3.0 teknologien. Sony selger en til 450kr pluss frakt. Jeg har også funnet andre på nettet, til rundt 150kr. Er disse dårligere eller farligere? Uoriginal 1 - https://batterionline.no/usb-c-quick-charger-3-0-lynlader-til-bl-a-smartphones-og-tablets Uoriginal 2 - https://www.komplett.no/product/909530/mobil/mobiltelefon/mobiltelefon-tilbehoer/ladere/samsung-hurtiglader Uoriginal 3 - http://m.ebay.co.uk/itm/Chargeur-USB-Quick-Charge-3-0-pour-SONY-Xperia-XZ-2A-/182366913607?nav=SEARCH Sonys egen - https://www.sonymobile.com/no/products/accessories/quick-charger-uch12w/ På forhånd takk for svar!
 11. Hei! Lurer på om denne oppgraderingen funker? : https://www.microsoft.com/en-us/accessibility/windows10upgrade Det står at den er for folk som bruker assisterende funksjoner grunnet funkjsonhemninger, men sjekker dem det?
 12. Er muligens på utkikk etter ny gaming-laptop. Har funnet to pcer som er gode alternativer. https://www.komplett.no/product/891772?noredirect=true#reviews https://www.expert.no/data/pc-og-mac/barbar-pc-og-mac/asus-rog-g501vw-fy031t-156-barbar-pc/p-252286/ Ser begge har omtrent samme specs, med unntak av at hp-en har 8gb ram istedenfor 16gb. Det jeg derimot lurer på er om det er noen spesiell grunn for at rog pcen koster 3-5tusen mer i ny pris? (10k vs 13-15 k)
 13. Hei, Som en oppgave i 1.vgs skal jeg lage "en bedrift", der hvor vi skal produsere et produkt og lage budsjett for denne bedriften. Jeg sliter med å finne ideer, men har halvveis landet på sjokolade-bar (uten at jeg ikke kan bli vridd mot noe annet om dere har bedre ideer!). Men si det er sjokolade. Hvor mye vil det koste å produsere? Dvs. kjøpe kakaobønner fra Afrika og få dem produsert til sjokolade her i Norge (eller et annet land). Det er ikke lønninger jeg lurer på her, her er det kun de DIREKTE kostnadene, altså innkjøp av råvarer. Videre er det de indirekte, altså leie av kontor, lager, lønninger osv. Noen som kan hjelpe? Hadde vært kjempebra med hjelp
 14. Ser etter en annen TV til et annet rom... Er ikke denne et godt valg? http://www.lefdal.com/product/tv-lyd-og-bilde/tv/55UA7706/thomson-55-3d-smart-led-tv-55ua7706#tab-ask-answer Den er 4K, har 100hz panel... til 6K
 15. Tusen takk Så kanskje ville sonyen være et godt valg? Altså den til 15K. Eventuelt LG'en på expert, da den er en del billigere? Er den merkbart dårligere, på noe utenom designet?
×
×
 • Create New...