Gå til innhold

I dont wanna live on this planet anymore!


Anbefalte innlegg

Verden i dag fungerer dårligere og dårligere!!!

 

Bare for og nevne noe!!::

 

Folk blir mobbet og noen ganger drept fordi de er feiter, tynnere enn noen andre!

 

Folk blir mobbet og noen ganger drept fordi de har et annet livssyn eller en annen religion!

 

Folk blir mobbet og noen ganger drept fordi de er sorte, vite eller gule!

 

Folk blir mobbet og noen ganger drept fordi de har et annet politisk ståsted!

 

Folk blir mobbet og noen ganger drept fordi de er svakere eller sterkere en noen andre!

 

Folk blir mobbet og noen ganger drept fordi de ikke har samme klesstil en andre!

 

Folk blir mobbet og noen ganger drept fordi de er homo, lesbisk eller har et annet sexliv!

 

Folk blir mobbet og noen ganger drept fordi de er svake økonomiske!

 

Folk blir mobbet og noen ganger drept fordi fordi de ikke har utdannet seg like mye!

 

Hvorfor alt dette hatet??

 

Og finner noen ut at for eksempel en fra en religion, politisk parti eller en samfunnsgruppe har drept noen, ranet noen, kjøpt sex, voldtatt, sagt noe som ikke var passende eller gjort noe annet forferdelig forferdelig

 

Så begynner noen andre og hate en hel gruppe eller alle som har likheter med den gruppen.

 

Og så begynner andre igjenn og hate de fordi de hater dem...

 

Hvorfor prøver alltid mennesker og finne en unnskyldning for og hate hverandre???

 

Mennesker har aldri prøvd noe annet en og hate over en lengre tid..

De virker som at hat driver mennesker fremover, hvorfor?

 

Det er altfor mye fjas og tull og altfor mange forskjellige mennesker......

 

Frykter dette vil fortsette og vokse frem til en 3. verdenskrig, der vi blir satt ordentlig på plass, men så glemmer menneskene igjen og hatet vokser frem igjenn.

Etter 2 verdenskrig skulle folk aksepteres og blæ blæ blaæ, men under 100 år etter har vi glemt igjenn!!!

 

Det virker som mennesker er frustrasjonsbomber som må gjennom hællvette på jord for og akseptere hverandre!!

 

 

Er det en kur for menneskene????

  • Liker 2
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Det er instinkter som gjør at vi distansierer oss fra folk som det er noe "galt" med. Det er derfor vi splitter opp mennesker i grupperinger, legger hat mot dem og føler seg patriotisk mot sitt eget.

 

Det er ingen forskjell mellom en flokk med ulver som vil ha sitt territorie og en flokk mennesker som vokter sin egen etisitet innen sin landegrense.

 

Vi er flokkdyr, uansett hvor mye vi prøver å skille oss fra dumme dyr.

  • Liker 1
Lenke til kommentar

det er ingen ny ting at folk mobber og dreper hverandre.

det er en grunn til at religioner snakker om himmelen, der alt er fryd å gammen.

 

Mennesker hater fordi di vil overleve, ergo trussler må elemineres for at den sterkeste skal overleve.

Det er ikke slik at man kan knipse og si "vi er mennesker, vi er best utviklet, nå avskriver vi naturlovene"

 

Du ser det overalt i naturen også, dyr draper hverandre, hunder angriper hverandre for å finne sjefen, og da indertrykker sjefen de andre, spiser mest, får parre seg med flest damer, så hans blod går videre, mens de som er lenger ned på rankstigen ikke får unger.

Lenke til kommentar

Hvorfor alt dette hatet??

 

Det er fordi folk har en tendens til å primært identifisere seg selv med eliminasjons-metoden.

Dette går ut på at man sier: "Jeg har ikke de dårlige egenskapene som Hr. X eller Fru Y har".

Og i tillegg så benytter man denne selv-identifiseringen til selvros og selv-rettferdiggjøring, ved å legge til: "Og derfor er jeg BEDRE enn disse".

Løsningen er å reflektere over hvordan man identifiserer seg selv, og identifisere sine egne GODE egenskaper istedenfor å tillate seg å få et kick ut av å identifisere andre sine DÅRLIGE egenskaper.

Samt, tror jeg, å ta innover seg at alle mennesker er fleksible, og at miljø og oppvekstvilkår har såpass mye å si at man kan ikke helt utelukke at man hadde vært "dårlig" på samme måte som disse andre er "dårlige", hvis man selv hadde vokst opp i samme situasjon osv.

Problemet er bare det at de aller fleste mennesker har ikke evne til eller interesse av selvrefleksjon eller personlig vekst, de er bare stykker med kjøtt som har lært seg å snakke og reagere på lys, og assimilerer adferds- og etikk-normer relativt til deres kultur uten særlig videre vurdering.

Den beste løsningen for å forhindre andre mennesker i å gjøre noe negativt, blir derfor å belønne dem for å gjøre positive ting og derved innprege dem med oppfatningen at det å gjøre positivt er å foretrekke fremfor å gjøre negativt.

  • Liker 1
Lenke til kommentar

"... insists that the weight of the world should rest on his sholders"

 

Det er klart at man bli deprimert om man skal tenke på all ondskap og urettferdighet som foregår i verden. JA folk blir drept hver dag, JA folk blir mobbet hver dag, JA folk blir urettferdig behandlet hver dag, men du kan ikke endre verden, alt du kan endre er deg selv, så... gjør DU disse tingene? jeg tipper nei, med andre ord DU gjør verden til et bedre sted å være. Slutt å tenkt på alle som gjør disse tingene og heller bry deg om alle de GODE tingene som skjer i verden. Herregud ikke rart folk blir deprimerte og trenger lykkepiller her i verden.

Lenke til kommentar

Dette bunner ned til psykologi om miming og etterlikning. Om en du er sammen med har en rød genser og du tar på deg en rød genser, vedkommede sier "Det er en fin dag i dag", så sier du "Det er en fin dag i dag du", så etterlikner du vedkommede og du vil få god kontakt med vedkommede for du likner han eller henne.

 

Om du gjør alt du kan for å være ulik vedkommede så vil det oppstå konflikt, og vedkommede vil da helst "drepe deg" eller "få skikk på deg", selv om de ikke vil gjøre det, men det ligger naturlig og instinktivt i tankene.

Endret av LonelyMan
Lenke til kommentar

Om du er en "outsider" og har meninger som er mer korrekt enn meningene i en gruppe, så vil ikke gruppen adoptere dine meninger veldig lett, det tar 10-20 eller 100 forsøk, gjerne med sterke utfordringer å endre meningen til en gruppe, fordi det er irrasjonelt for en gruppe å forandre meninger hele tiden. Irrasjonelt på den måten at ting som tar tid å venne seg til, gjør en gruppe ustabil og det er farlig for gruppen. Det er ikke fordi meningen er korrekt eller ikke, men fordi alt som tar tid å venne seg til er irrasjonelt og sløsing med tid, det er mer rasjonelt for en gruppe å følge et effektivt mønster enn å måtte adoptere hele tiden.

 

Det er derfor smarte oppegående mennesker blir skjøvet ut, fordi de er istand til å forandre meningene til en gruppe på kontinuerlig (dvs, omtrent hele tiden) og gruppen ønsker ikke denne ustabiliteten. Det er en overlevelsesmekanisme, og da oppstår mobbing.

 

Mobbing er også et verktøy for å beholde rangen i gruppen, medlemmer i en gruppe ønsker skjeldent å bytte bort sin rang, og når et medlem i gruppen ser muligheten til å mobbe så følger andre etter for å beholde sin egen rang også.

 

Grunnen til at ledere i en gruppe ikke blir mobbet er fordi de er manipulative og klarer å tilby hvert medlem i gruppen det de ønsker. Ærlige mennesker kan aldri bli ledere.

 

Om du har 10 stk mennesker med personlighet X, 10 stk mennesker med personlighet Y, 10 mennesker med personlighet Z, og alle i disse tre gruppene blir tilfredsstilt av lederen sin, da kan man konkludere med at lederen er manipulativ. Man kan ikke tilfredsstille 3 ulike grupper hvor minst 2 er ulik deg selv om du er en ærlig person.

Endret av LonelyMan
Lenke til kommentar

Det er ikke rart det ser ut som det gjør da apati og ignoranse råder i de fleste tenkende individer.

Det er apatisk å tillate negative holdninger i ditt miljø. Hva gjør mennesket så svakt at den aksepterer det? Svaret er ignoransen. Det er så mye enklere å stikke hodet i jorda og lukke øynene for hva som skjer. Men av natur så vil mennesket alltid bli innhentet for sine holdninger, være seg positive eller negative holdninger.

Endret av klokka
Lenke til kommentar

klokka: i en gruppe så er alt akseptabelt så lenge majoriteten støtter det. Men om gruppen senere splittes opp, så kan det hende at enkelt individer tar meningene sine mot dine tidligere meninger og da kan du bli "etterhentet" som du selv sier. Men så lenge gruppen står støtt så er alt tillatt der.

Lenke til kommentar

Et medlem av en gruppe vil etter lang tid få anerkjennelse og autoritet til å si sine meninger og de vil tillate at han krysser grenser. Men disse vedkommede vil aldri være smartere enn gruppen, selv om han eller hun virker smartere enn gruppen, derfor ser det ut som det kan være mangfold i en gruppe, men i realiteten er det ikke det, det er bare gruppen som har tillatt vedkommede å krysse noen grenser, men de forstår han eller hun selv om de ikke sier det.

Lenke til kommentar

Heh. Det her minnet meg om Sigurd Obstfelders "Jeg ser" med fremmedgjøring og hele pakka.

Både førstepost og nevnte dikt får det til å høres ut som om naturlige aspekter ved menneskelivet, f.eks. lidelse, motgang, død, hat, osv. er noe nytt. Det er det ikke.

 

Kur, du liksom. Dette ligger i naturen, ligger i dyrs væremåte. I så fall måte kuren være å sette en stopper for liv. Ikke bare menneskene, de andre dyrene også. For det er mye lidelse blant dem også. Hvorfor sitter vi her og klager over at mennesker er slemme mot hverandre? Det var en skjære som ble hakket til døde av de andre skjærene her utenfor vinduet mitt i fjor. Hva med den? Skal vi ikke be om en kur for 'skjære-heten' også?

Og det er jo ikke noe koselig når løvepappa dreper løvemamma sine barn slik at hun skal kunne bære hans barn i stedet for en annen løvepappa sine barn, er det vel? Finnes det ikke noen kur for 'løve-heten'?

Endret av Dohvakiin
  • Liker 1
Lenke til kommentar

Føler meg også ofte ganske deprimert over verden, men her er noe som kanskje kan muntre deg opp litt.http://www.youtube.com/watch?v=j8jzumc1wvg

 

Verden har alltid vært voldelig, og for det meste mye verre enn den var i dag.

Verden ikke noe magisk fredelig eventyrland i tiden rett etter andre verdenskrig heller, det var massevis av konfliker rundt omkring nesten rett etter andre verdenskrig. .. for eksempel http://en.wikipedia....t_Indochina_War

Og verden var mye nærmere randen av tredje verdenskrig enn vi er i dag.

 

En av grunnene til at det kanskje føles mer voldelig enn før er at informasjon om alle problemene er mye lettere tilgjengelig.. og dette burde jo egentlig være en god ting.

 

 

Så jeg tror ikke det er noe annet å gjøre enn å fortsette å prøve så godt vi kan,

selv om vi deler 94 % av genmaterialet vårt med denne karen.

article-1288367-0077196A00000258-310_468x346.jpg

Endret av H3N
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...