Gå til innhold

Le Profs hjørne


Xanman

Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Er veldig enig med deg i mye av det du skriver, spesielt det angående forsvaret. Selv om jeg fremdeles mener at Vermaelen ofte tar veldig unødvendige risikoer med å løpe fram, selv når en evt midtbanespiller dekker for han. (slik som ofte skjer når Mannen med det magiske hår kommanderer midten vår) Det er et jævla godt angrepstrekk vi har der, men det koster langt flere mål enn det gir oss tilbake. Noen ganger pga ingen går ned i rommet han etterlater seg, men også mange ganger pga han går fram på helt feil tidspunkt. Ofte så føler jeg at han raser fram og er klar for å komme seg inn/rundt boksen før vi nesten har ballen. Det er også jævla unødvendig at han kommer så langt framover for å delta i angrepet når vi er i etablert angrep og har 7-8/11 spillere på banen rundt og i boksen deres. Det må han slutte med, rett og slett fordi han ikke skal gjøre det. Han etterlater oss svært sårbare, og vi får ofte baklengs imot rett etter et lengre etablert angrep, der Kos nærmest blir alene pga resten av forsvarsfireren står så høyt i banen.

 

Ellers vil jeg si meg enig at det hadde vært fantastisk å snappe opp Affelay, spesielt til den prisen det spekuleres i. M'vila føler jeg er en tapt sak for denne sommeren. Ser lite til ryktene nå om dagen, og de virker å ha dødd ut etter en veldig intens periode rett før sesongslutt. Beck tror jeg kan bli i overkant dyr, men om han kommer til en ok pris må han bare komme. Han kan vel spille på begge back-plassene også? Noe som selvsagt er et stort pluss da han kan spille der når Santos er på buffé og Gibbs på behandlingsbordet.

 

Gordon er forsåvidt et ok valg på keeperplass, og en mann jeg ønska til klubben i dne perioden når Almunia herja, spesielt etter noen av de forestillingene han leverte mot oss.

 

Til slutt vil jeg ha inn Gotze eller noe i samme klasse om vi virkelig skal prøve å hevde oss i kampen om ligagullet. Ellers er jeg redd vi vil falle for langt bak fra starten pga mangel på offensiv slagkraft kontra City/United/Chelsea.

Lenke til kommentar

Personlig håper jeg virkelig vi signerer Afellay, M'Vila og en offensiv midtbanespiller. Det er få spillere der ute som jeg mener passer godt nok inn i Arsenal sitt system og generelt er gode nok. Det er egentlig bare Hamsik, Belhanda og Eriksen som jeg virkelig kunne tenkt meg.

 

Førstnevnte er altfor dyr og er trolig Napoli's aller viktigste spiller. Belhanda er afrikaner og vil forsvinne til ACN støtt og stadig (noe jeg virkelig ikke ønsker). Sist ut er Eriksen som jeg tror kommer til å bli verdensklasse. Det eneste problemet er selvfølgelig at han er et anerkjent talent gjennom flere år og vil da ha en høy prislapp (og Wenger henter sjeldent anerkjente spillere). Frykter vi ender opp med Ramsey igjen her. Wilshere vil trolig ikke begynne å finne formen igjen før ut på nyåret hvis det engang..

 

Deretter gjenstår det en keeper (som jeg også håper blir Craig Gordon da han er britisk og "gratis") og muligens også en back. Det beste ville vært en som kan spille på begge sidene.

  • Liker 1
Lenke til kommentar

Selv om jeg fremdeles mener at Vermaelen ofte tar veldig unødvendige risikoer med å løpe fram, selv når en evt midtbanespiller dekker for han. (slik som ofte skjer når Mannen med det magiske hår kommanderer midten vår) Det er et jævla godt angrepstrekk vi har der, men det koster langt flere mål enn det gir oss tilbake. Noen ganger pga ingen går ned i rommet han etterlater seg, men også mange ganger pga han går fram på helt feil tidspunkt. Ofte så føler jeg at han raser fram og er klar for å komme seg inn/rundt boksen før vi nesten har ballen. Det er også jævla unødvendig at han kommer så langt framover for å delta i angrepet når vi er i etablert angrep og har 7-8/11 spillere på banen rundt og i boksen deres. Det må han slutte med, rett og slett fordi han ikke skal gjøre det. Han etterlater oss svært sårbare, og vi får ofte baklengs imot rett etter et lengre etablert angrep, der Kos nærmest blir alene pga resten av forsvarsfireren står så høyt i banen.

Problemer som dette er som sagt enda en grunn til at jeg ønsker en spiller ala M'Vila.

 

Noe annet jeg savner på midtbanen er en personlighet ala Patrick Vieira. En mann som sørger for at konsentrasjonen alltid er på topp, og som ikke tolererer slurv. Denne autoriteten mangler Song. Song er for meg ikke typen til å brøle på en medspiller som står dårlig posisjonert.

 

 

Ellers vil jeg si meg enig at det hadde vært fantastisk å snappe opp Affelay, spesielt til den prisen det spekuleres i. M'vila føler jeg er en tapt sak for denne sommeren. Ser lite til ryktene nå om dagen, og de virker å ha dødd ut etter en veldig intens periode rett før sesongslutt.

Tror ryktene har dødd ut enkelt og greit fordi EM snart er i gang. Vent til EM er over, så tror jeg nok det blir fart på sakene igjen. De franske journalistene jeg følger på Twitter har ikke på noen måte sendt ut signaler om at interessen har stilnet fra vår side.

 

Beck tror jeg kan bli i overkant dyr, men om han kommer til en ok pris må han bare komme. Han kan vel spille på begge back-plassene også? Noe som selvsagt er et stort pluss da han kan spille der når Santos er på buffé og Gibbs på behandlingsbordet.

Mener å huske fra mine gamle FM-dager at jeg kunne bruke Beck på begge backene, ja.

 

Til slutt vil jeg ha inn Gotze eller noe i samme klasse om vi virkelig skal prøve å hevde oss i kampen om ligagullet. Ellers er jeg redd vi vil falle for langt bak fra starten pga mangel på offensiv slagkraft kontra City/United/Chelsea.

Tror nok Götze blir for dyr for oss. Dessuten har han vel allerede bestemt seg for å bli i Dortmund neste sesong? Nå som Kagawa har reist, tyder alt på at Götze tar over den sentrale rollen, mens Marco Reus tar over etter Götze på høyrekanten. Hvis vi henter en spiller ala Afellay, føler jeg dessuten ikke at behovet for Götze er stort nok til at vi skal betale £25-30m for ham. Wilshere kommer tilbake, og vi har et kjempetalent i Chamberlain som kommer til å utvikle seg ytterlige neste sesong. Se på den fremste fireren jeg satte opp på bunnen av innlegget mitt. Bak dem har vi Chambo, Walcott, Gervinho, Rosicky og Ramsey. Tror du ikke det holder?

Lenke til kommentar

Joa, M'vila ville hjelpe til enormt mtp Vermaelen, problemet blir jo bare at han ofte har rushet framover i banen og etterlot seg rom når han ikke kan, siden de som skal dekke for han når han går opp er involvert i angrepet. På uavgjort i 90 minutt er det greit, ikke i midten eller starten av en kamp. En annen ting som irriterer meg mye, selv om jeg synes det har blitt bedre er at han støtter veldig mye når han ikke burde. Dette var veldig framtredende i hans første år, men jeg så det i år også. Det koster også dumme mål når han trekker opp i som ligger i rommet mellom midtbanen og spissene uten skikkelig sikring mtp hvor mange løp som går inn i boksa vår, slik at vis spilleren får levert en god ball så har ikke vi sjangse på å forhindre sjangsen pga mangel på dekning da alt dette skjer for fort til at hverken Song eller Arteta kan trekke ned i rommet bak han, og vi er nok engang avslørt. Merka også dette mot QPR da Taarabt finta fyren ned på ræva. (Hvor flaut var ikke det btw?)

 

Det du sier om M'vila kan godt stemme, og jeg tviler ikke på at ryktene kommer tilbake igjen. Men jeg tror rett og slett ikke han ender opp hos oss. Minner meg altfor mye om alle andre spillere opp igjennom som var "så godt som klar" for oss. Time will show, men jeg håper selvsagt du har rett og vi enda har en genuin interesse i fyren.

 

Når det gjelder det offensive er det veldig bra, for all del. Men om tinga klikker i de andre klubbene til høsten er vi sjangseløse uten en til spiller der framme i ypperste verdensklasse. Robin alene er ikke nok, og selv om jeg har troa på Podolski tror jeg ikke at han alene er godt nok til å skyte oss til gull. Heller ikke Affelay. Gotze kommer ikke, det vet jeg. Dortmund vil ikke gi slipp nå som Kagawa er vekk, han vil sannsynligvis ikke vekk og vi vil ikke betale nok. Bare en liten drøm jeg har.

 

Om vi hadde henta en playmaker som allerede var i verdensklasse pluss de andre vi har nevnt her hadde jeg hatt troa på at det kunne gjøres, men uten playmakeren er jeg redd det blir en drøm, og ingenting annet.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...