Gå til innhold
Trenger du tips og råd? Still spørsmål anonymt her ×

hvordan virke mer frampå?


Anbefalte innlegg

hei, jeg har vært sammen med ei fantasktisk jente i et halvt år nå. men selv om det har vært tilnærmet lik perfekt, har jeg også fått noen hint av henne av og til om at jeg virker lite interessert i sex og bør være mer frampå.

 

selv om vi har blitt enige om at vi begge ikke er klare for sex, mener hun likevel at jeg er altfor lite frampå og til tider kan jeg virke lite interessert i sex og derfor virker hun lite attraktiv da.

 

likevel har jeg ikke peiling på hva jeg skal gjøre for å virke mer "frampå" eller "pervers" (litt overdrevent). vi koser jo og har egentlig ikke problemer med fysisk kontakt (stryking, kiling, berøring og denslags), men jeg tror det kan også ha noe med at jeg er veldig sjenert og ikke er vant til å ta på steder som brystene, rumpa osv, for jeg er veldig usikker på hvor grensa går. hun har sagt at hun sier ifra når jeg trår over streken, men jeg er likevel redd for å dumme meg ut... noen som har tips eller erfaring? Anonym poster: e82da220c6a10ab3f00942c383cbb58e

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Så hun vil ha deg til å vise at du er interessert i sex selv om dere har bestemt dere for ikke å ha dere? Jeg vil i alle fall anbefale å gå for langsomme bevegelser i stedet for å dra hånden kjapt over. Det gjør det også lettere å finne ut hvor grensen går. Ellers er det vel ikke værre enn at neste gang dere kliner/klemmer eller hva enn dere holder på med så stryker du hånden langsomt oppover låret hennes. Hvis hun har en grense så kommer hun til å stoppe hånden din. Dermed finner du ut hvor grensen går og du viser interesse.

Lenke til kommentar

Hva med å dominer dama litt,kanskje.

Løft henne opp og tafs i vei,du får jo fort beskjed hvis det ikke er ønsket.

 

 

Ett kvinnfolkjeg holder på med nå blir helt vill når jeg tar tak i hoftene hennes,løfter henne opp og snur henne rundt og setter i gang med kyssing i nakkegropa,samtidig som jeg beføler henne både her og der.

 

En dame jeg drev på med før ble også helt vill da jeg hjemme hos henne løftet henne opp og bar henne på soverommet,mens jeg sa at hvis du ikke vil ha meg,så får du bare gå etter at jeg har slengt deg ned i senga.

 

Så prøv i vei,la henne få vite at du er mann for fa...

 

Anonym poster: e0d16fe62b78924ac4f63ce380f626ed

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...