Gå til innhold
Trenger du tips og råd? Still spørsmål anonymt her ×

Elsket han eksen sin høyere?


Anbefalte innlegg

Du kan faktisk ikke kreve noenting.

 

Hvordan vet du at han ikke er 100% ærlig? For du er vel ingen tankeleser?

Om han elsker forrige kjæresten eller deg mest, er det bare han som veit. Og om du ikke klarer å stole på at han er ærlig med deg, da vet jeg ærlig talt ikke hva du gjør i dette forholdet i første omgang.

 

At det i dine øyne virket å være mer intenst med eksen hans, betyr da ikke at det var mer ekte.

Han sier jo at han elsker deg, at han vil ha deg. Hvorfor tror du da at du er en nummer to?

Problemet her er jo din usikkerhet.

 

Selvfølgelig blir han drittlei og kommer med små hvite løgner når du gjentatte ganger beskylder han for å se på deg som nummer to og attpåtil krangler om det i flere måneder. Fordi du føler det!?

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Vi er alle forskjellige mot forskjellige personer. Jeg behandler ikke alle vennene mine likedan, selv om jeg er like glad i dem. Jeg behandler ikke mamma og pappa på samme måte, selv om jeg er like glad i dem. Jeg har ikke behandlet tidligere kjærester likt. Vi behandler mennesker forskjellig, sånn er det bare. Det trenger virkelig ikke bety noe som helst.

  • Liker 1
Lenke til kommentar

Det er helt sant! Men hvorfor er du snillere med en kamerat kontra en annen? Jo, fordi du liker han litt bedre.

 

Eksen hans fikk mer av han enn det jeg noen gang har fått og de var aldri skikkelig sammen en gang. Dette er noe jeg ikke aksepterer å leve med.

 

Nummer en, eller ingen.

 

TS Anonym poster: b2c98ee048cf62d402a581a3126af6fd

Lenke til kommentar

Ikke nødvendigvis, for det kan være at den kompisen har et større behov for å bli behandlet annerledes enn den andre. La oss si, du har to venner her.

 

Venn nummer 1 er en som er usikker på seg selv og tåler ikke at du kommer med nedsettende tulle-kommentarer. Eksempel: "Faen så feit du er!!"

 

Venn nummer 2 er en som ikke bryr seg om hva andre synes om h*n. Du kan godt komme med nedsettende tulle-kommentarer og få en slengt tilbake. Eksempel: "Faen så feit du er!!" "Hah, sier du? Har ikke sett styggere tryne enn ditt!".

 

Vi er alle forskjellige, dermed blir vi behandlet annerledes. Det betyr jo ikke at jeg liker venn nummer to bedre enn venn nummer en - de er forskjellige, men jeg liker de begge to like mye.

 

__

 

Uansett, et forhold er bygget på ærlighet og tillit. Stoler du ikke på partneren din så vil forholdet briste en eller annen gang. Det er utrolig slitsomt å ha en kjæreste som sutrer og griner hver dag, for de samme tingene. Husk det!

  • Liker 3
Lenke til kommentar

Han føler seg nok mye mer trygg på deg, og derfor trenger han ikke gjøre disse tingene. At du i tillegg skal drive å gnåle over dette gjør det jo hele enda verre, det er faktisk noe av det mest uattraktive som finnes.

Med eksen var det mye av og på og han var sikkert forelsket i henne, mens hun var litt mer frem og tilbake, dette gjør at han ikke vet hvor han har henne og da kan man fort bli helt på tuppa etter denne personen, man vil alltid ha det man ikke kan få er det noe som heter.

 

Det betyr riktignok ikke at han elsket hun høyere.

  • Liker 1
Lenke til kommentar

Eksen hans fikk mer av han enn det jeg noen gang har fått og de var aldri skikkelig sammen en gang.

 

Det er jo nettopp derfor hun fikk mere - det finnes ikke et ærlig menneske i verden som vil påstå at de gjør like mye innsats når de faktisk *er* sammen med noen som når de *prøver* å bli sammen med noen.

 

Det er ikke dermed sagt at han er mindre glad i deg - tvert i mot så er han kanskje så trygg på deg at han ikke trenger å 'overkompensere' med dilldall hele tiden.

 

Ellers så synes jeg at du gjør deg selv en bjørnetjeneste ved å grave rundt i gamle papirer/e-poster og lignende, for det har 'alltid' vært noen før deg som var både penere, bedre i senga og morsommere enn det du er, og det er det jo ingen som vil bli påminnet om.

Endret av Schnapps
Lenke til kommentar

Herregud.

Jeg vet nesten ikke hvor jeg skal begynne her.

Jeg skal nå et fly om en liten stund så jeg får vel prøve å være kortfattet.

 

For det første har du konstruert et fiktivt problem i et parforhold som, slik jeg forstår det, ikke egentlig har noe feil, det er tydeligvis ikke noe konkret som er "galt".

Videre synes jeg du tenker som et bortskjemt barn, du vil ha vil ha vil ha, fordi naboens unge fikk en lekebil vil du også ha en lekebil. I stedet for å fokusere på dette, bør du jo fokusere på hva du faktisk har og hva det er verdt.

 

Det har kanskje ikke slått deg at årsaken til at alt er annerledes er fordi mannen ble såret av denne konfliktskapende ex-dama? Til tross for at han tilsynelatende prøvde alt, med fancy gaver, blomster og stas og morro, så var det han fikk i retur bare bitterhet og sure sitroner.

Dette ble så til en erfaring, slik er menn - hvis man prøver å reparere en bil med "metode A" og det ikke fungerer, så bruker man "metode B" neste gang.

 

Det du er i ferd med å gjøre nå er å skape en ny erfaring.

Han har møtt deg. Han bor sammen med deg. Han gjør tilsynelatende ikke noe gæernt. Til tross for dette klarer du helt på egenhånd å freake ut og kommer snart til å gi han en overhøvling han sent vil glemme.

Da er du i ferd med å skape en slik situasjon.

Dessverre kommer dette da til å ende med at du sårer fyren enda mer, "hør her'a gutter, jeg var på jobb, og så kom jeg hjem og ante fred og ingen fare, og så plutselig var det bare snørr og tårer og kaffekoppene fløy veggimellom, og hun hylte at jeg var mer glad i ex dama. Så da fikk jeg bare flytte ut på flekken."

 

Poenget her er jo at han vil jo ha det som er annerledes enn ex dama.

Han vil ha ei dame som setter pris på han uten at han kjøper dyre gaver, og hva får han igjen for det? At du freaker ut og er på vei til å kaste fyren på dør.

Endret av Ideal
  • Liker 2
Lenke til kommentar

Jealousy is a disease, love is a healthy condition. The immature mind often mistakes one for the other, or assumes that the greater the love, the greater the jealousy -- in fact, they're almost incompatible; one emotion hardly leaves room for the other. Both at once can produce unbearable turmoil...

 

- Robert Heinlein.

  • Liker 3
Lenke til kommentar

Oppdatering!

 

I går kveld ble jeg litt feed up, da jeg fant flere gamle kvitteringer som viste alt han hadde kjøpt til eksen sin før han traff meg. Det var blandt annet 6 BUKETTER roser, masse mat, Kjærlighetskort og flere andre små gaver som f.eks parfyme. Disse kvitteringene var alle kjøpt i løpet av en UKE. Så det viser hvor mye han har gitt henne. Det gjorde meg helt knust, da jeg innså at han tydeligvis var mer forelsket i henne.

 

Jeg vet at man behandler folk forskjellig, men blomster og kort er tegn på å vise kjærlighet og det fikk hun mer av enn meg. Dette irriterer meg, for han påstår jeg er hans store kjærlighet. Da er det vel logisk at jeg får mer oppmerksomhet ol?

 

Jaja, uansett. Poenget mitt var at jeg tok dette opp med han i dag. Jeg prøvde å prate med han om det men han bare skøv det bort og ikke ville prate. Jeg forklarte han at jeg trenger å føle meg som nummer 1. Han sa jeg var det, og ignorerte mine følelser vider. Han begynte faktisk å RUNKE mens vi lå i senga å prata og mente jeg var søt når jeg var sint. Vi har ikke hatt sex på noen dager, så han runket i mens han så meg ligge i sengen lei meg.

 

Jeg måtte så på jobb. Når jeg kom hjem hadde han akkurat vært i butikken. Jeg så etter blomster eller noe slikt, men nei.. ingenting. Han hadde lagt middag da for seg selv og meg.

 

Jeg truet flere ganger med å gjøre det slutt da han ikke åpner seg om sine følelser, ikke beviser meg nok kjærlighet og tar meg for gitt. Han ble ikke en gang lei seg en gang og sa bare "neeida.. jeg vil ha deg. Det er ikke slutt". Som det er han som bestemmer. Virker ikke som han bryr seg en gang???

 

Herregud, hva skjer?? Hvorfor tar han seg ikke sammen, og blir redd for meg? Nå skal han snart på jobb selv, og er i vanlig godt humør, mens jeg er lei meg.

 

TS Anonym poster: b2c98ee048cf62d402a581a3126af6fd

Lenke til kommentar

Uff, at det går an. Hvilken planet ble du født på? Er du et troll - er dette trolling?

 

Du har fått svarene dine; du må slutte å rote i fortiden, og istedet vende blikket fremover.

 

Om du ikke klarer å bryte ut av denne fastlåste evigdansen av "hun fikk alt, yada-yada" nå, får du oppsøke profesjonell hjelp. Før gutten din forlater deg!

Lenke til kommentar

Han er rett og slett drittlei. Hvis du ikke slutter snart så kommer han til å miste følelsene for deg, sakte men sikkert - tro meg. Det at han "ikke bryr seg" er bare et tegn på at han ikke orker å høre på maset lengre, han "lukker ørene" fordi det mest sannsynlig er noe du har gjentatt og truet med mange ganger?

 

Når noen roper, kjefter og syter om de samme tingene til meg gang på gang, så blir jeg til slutt så lei at jeg ikke gidder bry meg lengre, det er så utrolig slitsomt. Han har jo virkelig ikke gjort noe galt, og han vet det. Du skyver han faktisk bare lengre unna med å fortsette sånn.

  • Liker 1
Lenke til kommentar

Han har jo virkelig ikke gjort noe galt, og han vet det.

 

Nettopp.

 

Hadde jeg bodd sammen med ei jente som rotet rundt i gamle kvitteringer for å sammenligne hva hun har har fått i forhold til en tidligere kjæreste hadde psycho-alarmen gått rimelig umiddelbart.

 

Hvem i all verden er det som holder på med sånt uten å være helt gææærn i hodet?

Endret av Schnapps
  • Liker 1
Lenke til kommentar

Oppdatering!

 

I går kveld ble jeg litt feed up, da jeg fant flere gamle kvitteringer som viste alt han hadde kjøpt til eksen sin før han traff meg. Det var blandt annet 6 BUKETTER roser, masse mat, Kjærlighetskort og flere andre små gaver som f.eks parfyme. Disse kvitteringene var alle kjøpt i løpet av en UKE. Så det viser hvor mye han har gitt henne. Det gjorde meg helt knust, da jeg innså at han tydeligvis var mer forelsket i henne.

 

Jeg vet at man behandler folk forskjellig, men blomster og kort er tegn på å vise kjærlighet og det fikk hun mer av enn meg. Dette irriterer meg, for han påstår jeg er hans store kjærlighet. Da er det vel logisk at jeg får mer oppmerksomhet ol?

 

Jaja, uansett. Poenget mitt var at jeg tok dette opp med han i dag. Jeg prøvde å prate med han om det men han bare skøv det bort og ikke ville prate. Jeg forklarte han at jeg trenger å føle meg som nummer 1. Han sa jeg var det, og ignorerte mine følelser vider. Han begynte faktisk å RUNKE mens vi lå i senga å prata og mente jeg var søt når jeg var sint. Vi har ikke hatt sex på noen dager, så han runket i mens han så meg ligge i sengen lei meg.

 

Jeg måtte så på jobb. Når jeg kom hjem hadde han akkurat vært i butikken. Jeg så etter blomster eller noe slikt, men nei.. ingenting. Han hadde lagt middag da for seg selv og meg.

 

Jeg truet flere ganger med å gjøre det slutt da han ikke åpner seg om sine følelser, ikke beviser meg nok kjærlighet og tar meg for gitt. Han ble ikke en gang lei seg en gang og sa bare "neeida.. jeg vil ha deg. Det er ikke slutt". Som det er han som bestemmer. Virker ikke som han bryr seg en gang???

 

Herregud, hva skjer?? Hvorfor tar han seg ikke sammen, og blir redd for meg? Nå skal han snart på jobb selv, og er i vanlig godt humør, mens jeg er lei meg.

 

TS Anonym poster: b2c98ee048cf62d402a581a3126af6fd

Ærlig talt, kvinne, hva er det for noe galt med deg?

Klarer du virkelig ikke se hvor irrasjonelt og idiotisk du oppfører deg?

 

Endret av bazukh
  • Liker 3
Lenke til kommentar

Typisk dere mannfolk! Aldri er noe mannens feil! Kan dere ikke se for dere hvordan det sårer for meg? Altså, når han vet det betyr mye for meg at han viser at han elsker meg, så burde han vel gjøre det? Han kan bare skrive noe på et papir og legge det i væska mi!! Det trenger ikke å koste noe! Og for det andre så vil vel en mann som elsker en jente gjøre henne glad????

 

En annen ting: Er det ingen som reagerer på at han satt å runket mens jeg prøvde å prate med han? Jeg ble bare enda mer forbannet når han ikke hørte på meg og kalte han flere forskjellige ting, uten han engang blunket.

 

Det gikk inn det ene øret og ut det andre.

 

Jeg vil bare han skal høre på hva jeg sier når jeg er nedenfor. Istedenfor å ignorere burde han trøste!

 

Det jeg egentlig trenger er masse kjærlighet, så holder jeg kjeft!

 

TS Anonym poster: b2c98ee048cf62d402a581a3126af6fd

Lenke til kommentar

Virker jo som du er "nedenfor" stort sett hele tiden.

 

Men en ting, du prater om at han kan lage lapper til deg ditt og datt for å gi deg oppmerksomhet.

Hvorfor kan ikke du gjøre noe slikt for han? Hvorfor er det bare han som skal gi deg oppmerksomhet? Eneste grunnen til at du sendte det bildet til han var jo for å se om du fikk samme/bedre respons enn det eksen hans gjorde. Du gir jo ikke noe spesielt inntrykk av at du gir han noe spesiell oppmerksomhet. Anna enn mas etter at han alltid skal gjøre noe spesielt for deg.

  • Liker 5
Lenke til kommentar

Kan godt være at du fort slutter å være hans nr.1når du oppfører deg på den måten. Kan skjønne at han begynner å bli lei det. Husk at det var du som begynte å krangle!

 

Redigert:

For å være helt ærlig virker ikke han mannen som verdens beste person heller ut fra beskrivelsene dine. Han klarer ikke å kommunisere med deg, og det med runkingen er bare helt rart. Det vet ikke jeg, men det virker som at han bare har gitt opp fordi du bare klager og klager og ikke stoler på han.

Endret av Pölsa!
Lenke til kommentar

Ang. runkingen. Snakket du til han mens han runket, eller lå du der å var såret og ventet på at han skulle snakke til deg? Prøvde han å hinte til sex først? Prøvde du å hinte til sex? Om du lå der med ryggen til uten å si noe, og han var kåt og hadde prøvd å hinte til sex med deg først, og fått et nei - så synes jeg jo at han skal få lov å runke. Tenk om det var du som var kåt, og han ikke ville ha sex - tror du han hadde nektet deg å kose med deg selv da?

  • Liker 1
Lenke til kommentar

Hva gjorde du for han sist? Det er kanskje urettferdig av meg å si dette, men kanskje du skal tenke igjennom hva du gjør for han, og ikke bare tenke på hva han ikke gjør for deg. Det kan godt være du gir og gir, men ut ifra det du skriver så virker det ikke som du gjør så mye heller.

 

At en person kjøper x antall ting betyr ikke kjærlighet - situasjonen han var oppi da var HELT annerledes, og viss du måler hvor forelsket han var ut ifra hvor mye han kjøpte, da vet jeg neste ikke hva jeg skal si, for det er en ufattelig absurd og vridd virkelighet. Når ble slike materialistiske ting en tegn på hvor mye kjærlighet han har for en person? Du kan ikke sammenlikne denne situasjonen, men den han hadde med eksen. Du driver deg selv til vanvidd, og muligens forholdet også.

 

Dette jeg\vi skriver er ikke typisk mannfolk, jeg hadde ment det samme om situasjonen var omvendt. Men for all del, er du ikke lykkelig så må du jo vurdere å gå fra han. MEN at grunnen skal være at du sammenlikner ditt forhold med det han hadde med en eks, er ubegripelig dumt.

 

Kanskje du skal prøve å se det fra hans side. Han har ikke gjort noe galt, han sier du er dama i hans liv, og eksen betyr nada. Tenk viss du hadde sagt dette, men at kjæresten din forsatt ikke hadde stolt på deg, og rotet rundt i kvitteringer og laget bråk ut av det hele. Er det sånn det skal være? Du stoler jo ikke på fyren, og hvorfor gjør du ikke det? Hvilke beviser har du og grunnlag? Det er jo bare noe du har fått for deg i hodet. Jeg kan forstå at du har det vanskelig nå, men det er ikke hans feil at du ikke stoler på han. Du har ingen beviser på at han har gjort noe galt.

 

Legg saken frem for de beste venninene du har, og kanskje foreldre dine. Er de gode nok venner, så tørr de være ærlige og jeg regner med du får mye av de samme svarene. Viss saken er slik som du har fremlagt den her.

 

Interessant tema dog, og jeg håper det ordner seg for deg.

 

Og les det Ideal skrev en gang til, glimrende oppsumert.

Endret av Everket
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...