Gå til innhold

Diablo 3: Hardcore tråden (både levende og døde karakterer)


Anbefalte innlegg

Tenke å lage en samletråd for de av oss som spiller hardcore. Post informasjon om hardcorekarakteren (hvor langt er du, lvl, hvordan døde du), og diskuter alt som har med hc modus å gjøre.

 

Kan starte med meg selv:

 

Wrathmont lvl 40 monk

Nightmare Act 2

ca 8k hp og 1k dps

Fortsatt i live

 

Ettersom jeg liker å ha en karakter eller to i bakhånd i tilfelle jeg dør, har jeg også en lvl 24 witch doctor. Nightmare ser ut til å gå helt greit foreløpig, det er arcane enchanted mobs som er skumlest hittill. Så gruer jeg meg selfølgelig til disse selvmordsbomberene i akt 3, de har allerede to av mine venner på samvittigheten. Har stort sett bare defensive skills på 1-4 samt på passive, skal oppdatere posten med builden etterhvert.

 

Har kjøpt våpen på ah, resten har jeg enten fått fra de jeg spiller med eller funnet/craftet selv

 

Til slutt må jeg bare si at følelsen av å gå inn til en boss for første gang når du vet at eneste måten å komme ut derfra på er at en av oss dør, og du ikke aner noenting om hva som venter er ubeskrivelig, selv om normal mode er aldri så lett.

Endret av Wrathmont
  • Liker 1
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

hehe spennende, men for skummelt for min smak. Er ingen gambler så dette blir ikke noe for meg. Laget en DH på Hardcore dagen spillet kom, men sluttet like etter da jeg veit at jeg kom til å tabbe meg ut.

 

Hehe vi er omtrent åtte som spiller hardcore sammen, og ca halvparten har dødd en gang så langt, så skjønner godt skepsisen. Morsomst å spille det sammen med gode venner slik at man kan godte seg over deres ulykke :p. Likevel er gir det spillet en ekstra dimensjon, og kan være verdt å prøve seg på dersom man går litt lei av sin vanlige karakter. Ikke minst øker det spillets varighet for min del.

 

Hvor mange lvl 60 er det på HC nå? Kan man se noen oversikt over slikt?

 

Trur ikke det er noe ladder enda, men vet at hell ble klart på hardcore først i går, så er vel ikke alt for mange.

Endret av Wrathmont
Lenke til kommentar

Tenkte litt på Hardcore, men kvier meg litt for å starte. Jeg har ennå til gode å klare Act 1 uten å dø på Normal. :p Men bare som en liten tankegang, hva om vi lagde en tråd med en Hardcore gravplass? Der kan vi poste bilde av karakteren etter at han/hun døde og skrive et lite minneord om den. Da blir det litt mer meningsfyllt å spille hardcore. :)

Lenke til kommentar

Min første Hardcore karakter var en demon hunter jeg startet dagen etter release. Stakkaren døde redd og alene i en edderkopp grotte allerede på lvl 12 når spillet hang seg og jeg disconnecta.

Bestemte meg for å vente en ukes tid til serverne stabiliserte seg, starta ny demon hunter idag, lvl 15 og nettopp ferdig med act1

Lenke til kommentar

Hei,

 

Har lekt litt med Hardcore-tanken, men føler meg foreløpig ikke masochistisk nok. Men jeg forstår godt kicket det må være å gå til en boss og vite at det er "vinn eller forsvinn". Men skjønner nesten ikke at det er mulig å unngå å dø i det hele tatt. Muligens (antageligvis) er ikke jeg flink nok, muligens ikke bra nok gear, sannsynligvis krever det en build hvor survival er topp pri.. men etterhvert som vanskelighetsgrad øker og rares/champions (som jeg ofte føler er enda mer dødlige enn bosser) får vanskelige modder virker det i hvert fall ekstremt vanskelig.. Grenadier + Jailer/Grenadier + Waller ++ for eksempel.. eller Vortex + Vampirific ++..

 

Men et spørsmål.. er det fremdeles slik (som i D2) at normal og hardcore karakterer har forskjellig "loot-univers"? Eller er det mulig å farme gear fra normal karakter til en hardcore for å hjelpe?

 

Gleder meg til å følge tråden og lese om triumfer (og de uunngåelige nedturene) :) Lykke till alle sammen!!

Lenke til kommentar

Det er ikke delt loot mellom normal og hardcore nei. I Hardcore må man starte fra scratch med å farme gull, gear og å oppgradere blacksmith og artisan. Når en hardcorekarakter dør forsvinner alle items på karakteren (inkludert inventory), men gear i Stash, gull og oppgraderinger blir værende.

Endret av Zlatzman
Lenke til kommentar

Det er ikke delt loot mellom normal og hardcore nei. I Hardcore må man starte fra scratch med å farme gull, gear og å oppgradere blacksmith og artisan. Når en hardcorekarakter dør forsvinner alle items på karakteren (inkludert inventory), men gear i Stash, gull og oppgraderinger blir værende.

Ok, takk for info :)

 

Det betyr vel at det blir en del "farming" av gull + items før du virkelig kommer i gang på hardcore.. Samt at du holder deg i en act en del lenger enn du ville gjort i normal mode for å være litt mer sikker.

 

Men bra at i hvert fall artisans og stash blir værende.

Lenke til kommentar

Er nå på Act 3 nightmare, og kan jo gi noen generelle tips på grunnlag av dette:

 

De fleste bygger karakteren sin basert at de har nok av "oh shit" egenskaper. Dette er de som lar deg bli usårbar, helbrede eller redusere skade samt muligheten til å komme seg raskt vekk fra farlige steder. Dette kombineres med at du tar deg god tid gjennom områdene, samt "overdriver" viktigheten av vitality.

 

Det er nok mange som vil bli overasket over hvor mye man tåler på normal dersom man går inn for det.

 

Her er builden monken min bruker, den er nå ultra defensiv siden jeg stort sett går i gruppe med andre, men fungerer helt fint. Uvurderlig for en monk er i mine øyne serenity og seven sided strikes, siden begge gjør deg usårbar. Resten er smak og behag, det er mye her jeg bytter på jevnlig:

 

http://eu.battle.net...QXgc!UZX!ZZabYZ

Endret av Wrathmont
Lenke til kommentar

Samme vilkår tror jeg, du får vel bare ekstra achievement poeng og noe banner greier. Såvidt jeg har fått med meg er heller ikke prisinflasjonen på hc sitt ah på langt nær så ille som i softcore.

 

Det var snakk om noe eget hc loot, men er lenge siden jeg hørte noe om det, og har ingen anelse om det faktisk er implementert

Endret av Wrathmont
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...