Gå til innhold
Trenger du tips og råd? Still spørsmål anonymt her ×

Kjæresten viser ikke like mye interesse for meg lenger (jente 23)


Anbefalte innlegg

Min nåværende kjæreste igjennom snart ett år, er den beste kjæresten jeg noen gang har hatt. Han har flere fantastiske sider som mange andre menn mangler. Han rydder og vasker for meg, lager middag og varter meg opp.

 

Problemet er sex. Jeg elsker å ha sex med han, samt å tilfredstille han. Jeg er alltid kåt på han og er ikke vanskelig å "overtale". Han vil overhodet ikke ha sex like mye som meg lengre. Han har blitt egoistisk og setter stor pris på en blowjob i stedet. Når vi har hatt sex, har jeg sett at han ser kjedet ut og jeg kan telle på en hånd hvor mange ganger han har komt til meg for å tilfredstille kun meg!

 

Jeg føler meg overhodet ikke noe attraktiv ut for han. Jeg føler jeg gir og gir, og får middels tilbake. Noen ganger føler jeg at han bare har sex med meg for å blidgjøre meg.

 

Jeg har pratet med han, men det nytter ikke. Han mener plent han er like kåt på meg som jeg er på han og at han ikke er lei av meg. Han sier jeg bare må slappe mer av.

 

Jeg vet ikke hva jeg skal gjøre. Kjæresten min er faktisk kjent for å være en "kåt" gutt, men jeg merker ikke så mye til det lenger. Jeg er redd han en dag vil være utro. Jeg er tydeligvis ikke spennende nok lenger?

 

Hilsen jente 23 Anonym poster: 520038010a9c03cf3eac29abde873e62

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Kanskje du skal prøve å holde igjen litt. Ikke la han få bestemme når dere skal ha sex. Få han litt seksuelt frustrert. Mange av oss menn er egoistiske i senga, tenker for mye på seg selv og tenker for lite på dama. Jeg har selv perioder der jeg har mindre sexlyst pga lite søvn og annet stress. Kanskje dere bør prøve å noe nytt? Nye stillinger, rollespill osv. Gjøre ting mer spennende.

Man skal gi og ta like mye, noe annet er uakseptabelt.

Lenke til kommentar
Gjest Slettet-awWb2dC
....bind han fast til sengen, kvel han, osv? Husk å ha ett sikkerhetsord! Vi bruker svigermor sitt navn :p

 

Shit! Du er gærn ass, jeg hadde løpt som faen om jeg hadde møtt en jenta som deg! :O

 

Edit: måtte slette noen rare feilkoder...

Endret av Slettet-awWb2dC
  • Liker 6
Lenke til kommentar

@TS Sett han ned og prat med ham. Om han forsøker å "lure seg unna" må du bare poengtere at dette er viktig for deg (samt hvilke følger det kan få om problemet vedvarer).

 

Forøvrig kan litt krydder som BuffyAnneSummers er innom kanskje fungere, dersom det er der problemet ligger. Selv hadde jeg storkost meg som submissive en gang eller fire.

 

-Deluze

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...