Gå til innhold

Hockey VM 2012


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Er utrolig imponert av det norske hockeylaget. Her spiller vi mot verdens beste spillere. Datsyuk, Malkin, osv, og vi styrer til tider kampen fullstendig! Utrolig gøy!

 

Eneste som er trist er at istedet for å sende kampene på NRK eller TV2 og bidra til å dyrke interessen for ishockey i Norge blir det sent på TV Norge Max som ingen har og de fleste vet knapt at Hockey-VM pågår.

 

Men igjen, skandaløst av dommer..

Endret av Untouchab1e
Lenke til kommentar

For noen spillere. Datsyuk leker seg med backene våre.

 

Mer enn godkjent kamp, gutta våre viser tidvis hva som bor i dem. Det blir naivt å tro at vi ble frarøvet en seier mot Russland, men jeg velger å tro at kampbildet ville sett veldig annerledes ut. På slutten klarer vi ikke å få i gang en ordentlig sluttspurt mot et lag som har alt å tape, og et lag av svært høy kvalitet.

Endret av Attityd
Lenke til kommentar
Gjest Slettet-3t93k9

Hvilke kanaler går kampen på? Gikk jo på Viasat Hockey i fjor, og det står på viasat.no at den skal gå der i år også. Hva skjer? Vært borte fram til nå, så har gleda meg i hele helga for å få sett på kampene fremover..

Lenke til kommentar

Tsjekkia viser klasse i starten av tredje, dessverre.

 

Hehe, jeg siterer vglive: Ole Kristian Tollefsen med forhåndsbestilling hos fysioterapeuten der, når han kaster seg ned foran et slagskudd fra linja. Tar den med baksiden av leggen, og ser misfornøyd ut! Ripe i betongen?

 

Faens irriterende med reklame på max hele tiden.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...