Gå til innhold
Trenger du tips og råd? Still spørsmål anonymt her ×

Menn som prøver seg sexuellt på første date...


Anbefalte innlegg

Gjest Slettet-awWb2dC

Uenig:) når ting begynner å gå tregt, så er det sexen som er plasteret. God sex er limet i forholdet, da det er sykt mange kjemiske og psykiske reaksjoner involvert:)

 

Beklager, men uttalelsen "god sex er limet i forholdet" er noe av det dummeste jeg har hørt på lenge. Som sagt, gode forhold som varer lenge utvikler seg ofte ut ifra to personer som har kjent hverandre over lengre tid. Det er jo det forelskelse handler om: man blir forelsket i hverandres personlighet, utseende og holdinger/verdier etterhvert som man blir bedre kjent. Det er ikke fitta til jenta man blir forelsket i etter en one night stand for å si det slik...

 

Likevel forstår jeg hva du mener med at det er mye psykiske og fysiske følelser/reaksjoner innvolvert når man har sex. Men om denne sexen finner sted når begge er litt drita etter en tur på byen, må det tas til betrakning..

 

Hun er da ikke noe mer laus enn han er. Om de haver i køya første date så er begge like "ille". Jenter er like kåte som gutter, og det er bare stigma som gjør en forskjell:)

 

Og ja, man forelsker seg i personligheten også. Men for min del så er personlighet, sexliv og sexapeal like vintig hos en partner. Om man en av dem er dårlig går det i dass:) men det er forskjellig hos folk, så man må finne ut av det selv. Noen lever jo hele livet med å bare ha sex når det skal lages barn:p andre er på grensen til nynfomane.

 

Det er helt riktig! Om to personer har sex med hverandre etter en tur på byen, og omtrent ikke vet navnet til hverandre engang, er begge like løse, og ut ifra mitt perspektiv dårlig potensiale til et seriøst langvarig forhold.. Selvom det selvsagt er mulig...

 

Ja, om en av faktorene du nevner er dårlig, går det ofte til helvette! MEN, likevel skal det sies at personlighet igrunn er en større prioritering enn sexlivet. Om personlighetene til de som er forelsket matcher perfekt, og kjemien i forholdet er helt på topp, men sexen kanskje er litt klønete, er det større potensiale for at forholdet fungerer i forhold til en omvendt situasjon, hvor sexen er perfekt og magisk, men personlighetene krasjer på mange punkter...

Endret av Slettet-awWb2dC
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Beklager, men uttalelsen "god sex er limet i forholdet" er noe av det dummeste jeg har hørt på lenge. Som sagt, gode forhold som varer lenge utvikler seg ofte ut ifra to personer som har kjent hverandre over lengre tid. Det er jo det forelskelse handler om: man blir forelsket i hverandres personlighet, utseende og holdinger/verdier etterhvert som man blir bedre kjent. Det er ikke fitta til jenta man blir forelsket i etter en one night stand for å si det slik...

Det man blir forelsket i, er følelsen man har sammen med personen. hele greia er en ganske egoistisk reaksjon der du føler vellbehag sammen med personen, og ønsker å fortsette med dette. Og det samme gjelder sex. Jeg sier ikke at man forelsker seg i "fitta" til noen.

 

Likevel forstår jeg hva du mener med at det er mye psykiske og fysiske følelser/reaksjoner innvolvert når man har sex. Men om denne sexen finner sted når begge er litt drita etter en tur på byen, må det tas til betrakning.

Og derfor er det "limet". Når man har tre unger, kommer jobber hele dage, skal sende ungene rundt på trening her og der, så tærer dette på et forhold. Man blir sliten, krangler og lei. En kjappis på badet mens unga ser barneTV nullstiller alt slikt. Man er intim, lidenskapelig og alt det andre negative blir glemt.

 

Å holde et skrantende forhold gående om sexen er dårlig, er betraktelig vanskeligere enn om det er helt awsome sex. Sjangsen er at forholdet aldri ville skrantet i det hele tatt dersom sexen var awsome, nettopp pga de effektene den har.

 

 

Det er helt riktig! Om to personer har sex med hverandre etter en tur på byen, og omtrent ikke vet navnet til hverandre engang, er begge like løse, og ut ifra mitt perspektiv dårlig potensiale til et seriøst langvarig forhold.. Selvom det selvsagt er mulig...

Hvorfor? Om du har deg med noen som du ikke kjnener godt så finner du ut 2 av 3 kriterier. Utseende, og sexliv. Da er det bare personligheten igjen som må stemme. Om du treffer noen på jobb, eller på fritiden, så stiller det seg også likt. 2 av 3. Utseende og personlighet.

 

Ja, om en av faktorene du nevner er dårlig, går det ofte til helvette! MEN, likevel skal det sies at personlighet igrunn er en større prioritering enn sexlivet.

Hvorfor?

 

Om personlighetene til de som er forelsket matcher perfekt, og kjemien i forholdet er helt på topp, men sexen kanskje er litt klønete, er det større potensiale for at forholdet fungerer i forhold til en omvendt situasjon, hvor sexen er perfekt og magisk, men personlighetene krasjer på mange punkter...

Personligheten er egentlig neppe en bra match om sexlivet skaper problemer :)

 

Det jeg vil frem til er at det er personlig. Noen driter i sex, andre synes det er veldig viktig. Så TS må egentlig bestemme selv, men om hun vil, så er det ingen grunn til å ikke ha sex første date imo.

  • Liker 1
Lenke til kommentar

I mine øyne er sex en essensiell del av forholdet. Ser ikke noe problem i å ha sex på første date.

 

Virker som folk har forestillinger om at sex er noe "hellig" som man må gjøre seg fortjent til over tid osv. Jeg er enig i at sex er noe personlig og at man ikke har det med hvem som helst. Men om man er på date med noen og ting går bra, og man begge er tiltrukket av hverandre, og målet uansett er å bli bedre kjent, hvorfor ikke bare ha sex? Etter man har sex kan man bli kjent på en helt ny og (i mine øyne) bedre og raskere måte.

 

Man kan synes hva man vil, det er greit. Men om en kvinne (for å være on topic) synes det er uaktuelt å ha sex første date(som prinsipp), synes jeg det kan sammenlignes med en bilselger som nekter kunden å prøvekjøre en bil ved første møte. "Vi kan treffes noen ganger til først, jeg vet ikke helt hvilke intensjoner du har, men jeg må vite litt mer om deg og like deg litt bedre før du får prøvekjøre". Dårlig eksempel, men dere skjønner.

  • Liker 1
Lenke til kommentar

"Problemet" er historisk, og det må vi menn ta vår del av skylden for. Det har vært en rådende oppfatning i generasjoner at en kvinne kunne bli "oppbrukt" eller "moralsk løs" av å ha for mange sexpartnere. Den logiske konsekvensen er at kvinner er blitt oppdratt til å spare seg til den rette.

 

Nå vet vi selvsagt at det ikke stemmer fysiologisk eller psykisk. Men samfunnsmoralen er en tung skute å vende.

 

Når det er sagt kan man snu på problemstillingen og si at den mann som ikke har tålmodighet til å vente på noe riktig godt, antagelig ikke vil ha tålmodighet til et forhold heller. Og de riktig fine bilene er det ikke bare å stikke innom å prøvekjøre, kresne bilselgere finnes de også. Og de ville være enda mer kresne om de visste at de bare kunne selge bilen en gang, og selv måtte følge med på kjøpet.

 

Geir :)

  • Liker 2
Lenke til kommentar
  • 2 uker senere...

Men mange menn prøver seg med en gang, dvs , de tar intiativ og prøver seg... og maser... Dvs.. at da er de ganske billig selv som gjør det i utgangspunktet, og da kan de ikke kalle meg billig...

 

Herretter skal de ikke få slippe til så lett... De skal vise at de ønsker å bli kjent med meg som person først. Den andre biten kan ventes med.

Lenke til kommentar

Vet ikke helt hva jeg skal føle heller... Jeg har nettopp testet meg for alle sexuelle sykdommer pga disse mennene... Det har blitt en del som prøver seg på første date, og jeg har vært svak, og håpet at de var som meg... altså at de følte interesse for meg siden de ville i senga..... Nå begynner jeg å lure på hvorfor alle menn kun vil bruke meg...Stiller spørsmål til om jeg er dårlig i senga , noe i veien med mitt utseende, eller om det er personligheten min.

Har møtt mange menn og alle sier at jeg ser pen ut, og attraktiv ut.... og alle viser interesse for å få meg i seng..... Men ...... de viser ikke interesse for noe annet.... Blir litt oppgitt av det der... Forstår ikke menn alltid, men håper jo at jeg kan lykkes i kjærligheten tilslutt...

Lenke til kommentar
Gjest Slettet-awWb2dC
Vet ikke helt hva jeg skal føle heller... Jeg har nettopp testet meg for alle sexuelle sykdommer pga disse mennene... Det har blitt en del som prøver seg på første date, og jeg har vært svak, og håpet at de var som meg... altså at de følte interesse for meg siden de ville i senga..... Nå begynner jeg å lure på hvorfor alle menn kun vil bruke meg...Stiller spørsmål til om jeg er dårlig i senga , noe i veien med mitt utseende, eller om det er personligheten min. Har møtt mange menn og alle sier at jeg ser pen ut, og attraktiv ut.... og alle viser interesse for å få meg i seng..... Men ...... de viser ikke interesse for noe annet.... Blir litt oppgitt av det der... Forstår ikke menn alltid, men håper jo at jeg kan lykkes i kjærligheten tilslutt...

 

En stor gruppe av den mannlige befolkningen følger bare pikken sin, uten nødvendigvis ha flere intensjoner. En digg jente vil gjerne guttene smake på, så enkelt er det. Vi gutter sier ofte når vi ser en digg jente: "Åh, hun kunne jeg lett banga ass" Det er liksom veldig naturlig. I hvilken grad man faktisk praktiserer dette, er opptill enhver å avgjøre. Jeg personlig sier også det jeg nevnte ovenfor, men er likevel kresen når det kommer til hvem jeg ender opp i senga med, og har nok flere intensjoner etter å ha hatt seksuell omgang med en jente...

Endret av Slettet-awWb2dC
Lenke til kommentar

Så lenge det ikke er vulgær, påtrengende og desperate fremstøt er det jo bare smigrende. Alle jenter ønsker å være ettertraktet, så når de klager over at han prøvde seg for tidlig er det mer for å vise alle hvor attråverdige de er enn noe annet.

 

Prøv deg, men ikke forvent noe, og FOR ALL DEL ikke bli furt eller noe hvis det ikke går. Respekter grensene hun setter. Bare behold sjarmen og ta det et halvt skritt tilbake.

 

Edit: også viktig å huske på at jenter (generelt sett) trenger nærhet for å kunne være seksuelle, og gutter (generelt) trenger å være seksuelle for å kunne være nære. Selvsagt unntak, men stemmer ofte.

Endret av jagabassist
Lenke til kommentar

ja, jeg får vel ta det som et kompliment uansett... Noen sier at det ikke er et kompliment at menn prøver seg sexuellt på første date... men regner ikke med at så mange prøver seg hvis jeg ser altfor jævlig ut hehe.

Selv om det alltid går s h it , så får jeg vel ta det som et kompliment uansett.. men... har bestemt meg for å herretter la mannen jobbe for å få meg. Vil ikke gå til sengs på første eller andre date lenger. jeg må jobbes for :)! Føler mange har situasjoner som de ikke er ferdig med, og bare leker seg, så det gjelder å sile :)

Lenke til kommentar

Sant det :) Føler jeg har vært litt "lett på tråden" men prøver nå å gjøre meg mer kostbar. Har hatt veldig behov for å komme meg for å komme over eksen min- far til mine barn. Var veldig vondt da jeg forsto at han ikke brydde seg om meg. Føler jeg ble litt svak etter det, men skal prøve å bli litt bedre kjent med gutten før jeg går til sengs med han. Holde litt tibake...

Lenke til kommentar

Sant det :) Føler jeg har vært litt "lett på tråden" men prøver nå å gjøre meg mer kostbar. Har hatt veldig behov for å komme meg for å komme over eksen min- far til mine barn. Var veldig vondt da jeg forsto at han ikke brydde seg om meg. Føler jeg ble litt svak etter det, men skal prøve å bli litt bedre kjent med gutten før jeg går til sengs med han. Holde litt tibake...

Nå har vel du vært innom en del rusk og rask mtp. dine tidligere temaer?

 

Ufine psykopater som tyr til både trusler, pengeutpressing og muligens mye annet rart?

 

Det å spørre om "Menn som prøver seg sexuellt på første date..." er noe å samle på, er egentlig vanskelig å svare på uten å ha møtt personen. Nå har likevel du tydeligvis gjort deg såpass mange tidligere erfaringer med menn som muligens kan kategoriseres som søppel. Er det ikke snart på tide at du lærer av dine erfaringer? Bør ikke du snart selv være i stand til å gjennomskue om din nåværende date er av samme ulla?

 

Det jeg mener å si: Dersom din "søppel"-radar er nede (det å vite hvilke mannfolk du ikke bør ha noe som helst med å gjøre), la vær med datingen inntil radaren fungerer.

Endret av LostinSpace
  • Liker 1
Lenke til kommentar

Hva med kvinner som prøver seg på sex på første date? Hvilke hensikter har de?

 

Jeg tok initiativet paa forste date og hadde det riktig saa koselig den natten. Et aar og 3 mnd senere er vi fremdeles samme, er samboere og har det riktig saa fint sammen.

Ja, det er mange som kun jakter etter sex, men slettes ikke alle.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...