Gå til innhold

Nedjusteringer av karakterer etter nye lanseringer?


Anbefalte innlegg

Det dukket opp en diskusjon i denne tråden vedrørende at karakteren til Asus Transformer Prime har blitt satt ned i karakter fra 6 til 4 (mest sannsynlig i forbindelse med at iPad3 fikk 5), men likevell er artikkelen ubehandlet, og skrevet som om TP er det ultimate nettbrettet, og produktet bærer fremdeles "ANBEFALT av amobil.no"-merket.

For det første er jeg uenig i at produktet fortjener en 4, selv om testen hadde vært utført idag. For det andre så burde testen og karakteren være mer sammkjørte om dere velger å justere karakterer.

Artikkelen gir inntrykk for at det ikke fins bedre alternativer, og selv idag er det diskutabelt om iPad3 er bedre enn TP.

Bare lurer på om det er en grunn til nedjusteringen, og hvorfor den ikke er delt med offentligheten i artikkelen?

 

:)

  • Liker 1
Lenke til kommentar
  • 2 uker senere...
Videoannonse
Annonse

Ved nærmere gjennomgang viser det seg at dette produktet er blitt justert ned for mye i karakter. For at produktene skal kunne sammenlignes med hverandre over tid, justeres karakterer på gamle produkter automatisk ned etter hvert som nye og mer avanserte produkter kommer til. I dette tilfellet er det imidlertid blitt lagt inn en feil verdi i et felt i produktdatabasen vår, og dermed har Transformer Prime fått for lav karakter.

 

Karakteren er blitt justert opp der den skal være. Vi beklager feilen.

 

Her kan du lese mer om hvordan vi tester mobiltelefoner og nettbrett, og hvordan vårt system med dynamiske karakterer fungerer: http://www.amobil.no...prosedyre/27013

 

mvh.

Kurt Lekanger, fagredaktør

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...