Gå til innhold

Appel er geniale, igjen..


Dinsdale

Anbefalte innlegg

Jeg tenkte først at dette var en glipp, men det er det jo ikke. Uansett hvor mye negativ omtale Apple får, hjelper det ikke. All reklame er god reklame er Apple i et nøtteskall

 

Forbrukerombudet mener Apple villeder når de markedsfører alt likt i hele verden med iPad "3". Den støtter jo ikke LTE her til lands, men det er en nøye overveid beslutning. Denne artikkelen ville ikke vært skrevet om de ikke hadde valgt akkurat denne fremgangsmåten. Apple vil nok fikse på det, og alle er fornøyd. enten med en dings, eller at de relanserer en ny versjon som støtter flere nett. Aller helst er det vel en oppdatering som må til, og nye omtaler av brettet må lages " Nå MED LTE" og terningen kastes til sekser.

 

Dette er ikke ironi eller sarkasme. Apple er genial, og flere burde lært av disse. Men så mange flere av denne kaliberen er det jo ikke plass til.

Endret av Dinsdale
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse
Gjest medlem-82119

Problemet er vel at apple åpner opp en standard som er ødeleggende for alle. Hva om en bilselger hadde solgt biler uten motor, fått masse negativ reklame men fortsatt fått 5`ere for pen design og så etterpå etter et halvt år lansert samme bil NÅ MED MOTOR og fått 6`ere. Det blir jo fryktelig urettferdig for alle andre som lanserer biler med motor fra starten av. Er enig i at apple klarer å gjøre noe negativt til positivt, og en standardløsning til noe unikt man selger sjela og de tre første barna for å få men forbrukerne tjener neppe noe på det.

Lenke til kommentar

Hva om en bilselger hadde solgt biler uten motor, fått masse negativ reklame men fortsatt fått 5`ere for pen design og så etterpå etter et halvt år lansert samme bil NÅ MED MOTOR og fått 6`ere. Det blir jo fryktelig urettferdig for alle andre som lanserer biler med motor fra starten av.

 

Det blir litt feil å bruke en bilmotor som eksempel. Uten motor er bilen ubrukelig, men en iPad kan fint brukes selv om den mangler 4G. Men jeg ser poenget ditt. :)

  • Liker 2
Lenke til kommentar

s/Appel/Apple

 

Apple er geniale på mange måte, men det er bra det er forskjellige selskaper med forskjellige forretnings modeller, på samme måte som det finnes forskjellige folk og brukermønster. Men støtte av frekvenser går ikke ann og fikse via software uansett hvor mange oppdateringer man installerer, det er jo hardware.

 

Edit: Ser Apple igjen har lagt ut reklame om 4G støtte over hele verden. Har de fikse det?

 

Liten skrift ..

 

4G-dekning er ikke tilgjengelige i alle områder, og den varierer avhengig av operatør. Ta kontakt med mobiloperatøren din for flere detaljer.

Endret av Blunderguff
Lenke til kommentar
Gjest medlem-82119

Apple er flinke til å markedsføre produktene og snu negative egenskaper til positive egenskaper. Nå har man jo endelig sluttet med å kreve å ha mac/pc for å få slått på mobilen første gang, men til og med en slik åpenbar negativ sak har blitt fremstillt positivt. I begynnelsen kunne man ikke sende mms uten tilleggsapper, og den ene modellen hadde et antenneproblem som krevde at man ikke holdt telefonen på bestemte steder. Man kan videre legge til at mange ønsker å f.eks skifte batterie selv (er man på hytta uten strøm kunne det vært ok med 2-3 fulladede batterier med) eller at man skiftet det selv når batteriet var utslitt. Tilgang til filene er kjekt, ihvertfall mediefiler. Har man tatt op et lydklipp elelr videosnutt så er det jo kjekt å kunne copy/past opptaket inn på en pc.

 

Apples verdensforandring har vel gått mer ut på å lage pene og brukervennlige produkter som man sperrer kundene fra å ha tilgang til det som er selvfølgeligheter hos alle andre.

 

Er ikke imponert over apples produkter, men jeg er heller ikke i målgruppen for produktene. Foretrekker funksjon fremfor design, og apple leverer ikke det jeg vil ha.

Lenke til kommentar

Det er ingen som klager på det som står i bibelen heller.... i alle fall ikke de som leser den :)

 

Men, det kan kanskje snu nå som ypperste presten er død. Tidligere var det vel ingen som turde å snakke med noen utenom Apple uten å ha klarert samtalen med Steve først. Selv han som lagde den første Apple holdt ikke ut med presten så veldig lenge.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...