Gå til innhold
Spørsmål om helse? Still spørsmål anonymt her ×
Husk at de som svarer ikke nødvendigvis er helsefaglig personell. Ta kontakt med fastlege ved bekymringer!

Noen som har erfaringer med Melatonin?


Lemongrass

Anbefalte innlegg

I de fleste tilfeller hvor Placebo ikke gir negativ effekt, men det er en negativ effekt, er den ikke vanligvis der fordi man må få stoffet inn i kroppen på noe vis, og dette må komme inn i fordøyelsen på noe vis? Allergier, sidevirkestoffer som på underlig vis klarer å hope seg opp der de ikke skal være, personer som har et ustandard reaksjon på enkelte stoffer, etc. Blir fort en cocktail på en 10 stoffer for å få over bare et stoff, så det er mye som kan gå galt, men bare vis ulykker først er ute :p

Lenke til kommentar
  • 1 måned senere...
Videoannonse
Annonse

Selvom denne tråden er litt gammel er muligens dette litt interessant; en venninne av mamma kjøpte en boks melatonin til henne i statene når jeg var ca. 2-3 år. Alt dette spiste naturligvis jeg midt på dagen, men jeg ble ifølge henne ikke trøtt før til vanlig tid på kvelden! Svært mulig at dette er placebo, eller at kroppen er veldig kjapp til å bryte ned overskudds-melatonin. Har fortsatt helt fin søvnrytme, så tviler på det fikk noen særlige virkninger.

 

Edit: Kan jo hende det var svært lite melatonin i pillene, men det var visstnok en ganske populær sort, så det er merkelig om ingen amerikanere hadde oppdaget det!

Endret av Spitfire396
Lenke til kommentar

Har brukt det et par dager nå og likte det dårlig. Jeg ble greit nok søvnig på kvelden og sovnet fortere, men føler meg som annen person på dagtid, mer nedstemt og fungerer dårligere sosialt og er generelt mer sløv i hodet på dagen.

 

 

Hei!

 

Jeg er enig med deg. Har slitet med søvnproblem i omtrent 10 år før legen nå fant dette ut og jeg også. Har forstyrret mye i livet mitt. Gått glipp av masse fordi jeg har sovet langt ut på dagen. Fant nå ut at jeg har alvorlig søvnlidelse.

 

Startet med melatonin.Og det stemmer at man blir trøtt om kvelden. Men på dagen har jeg også følt meg en annen person. Har hatt enkelt å ikke klare å "stoppe" meg på endel ting jeg engelig ikke hadde gjort. F eks være småfrekk mot folk som har vært plagende osv.

 

Uansett er jeg ikke flink med å fortsette med det, og rutinen har igjen vært ødelagt. Tenker å starte igjen for en måneds tid og satse FULLT på å få fikset denne vannen før jeg slutter med det for alltid....

Lenke til kommentar

Har forsøkt Circadin (Melatonin) i to dager nå, og opplever bare å få mer problemer med innsovningen. Ender opp med at jeg ligger og halvsover og føler meg våken, mens når jeg ser på klokka har det gått 40-50 minutter. Ikke spesielt god søvn, våkner mer sliten neste morgen enn jeg var da jeg la meg. Håper det er noe som går seg til etterhvert.

Lenke til kommentar
  • 3 år senere...

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...