Gå til innhold

[Løst] Bærbar til ca 3 tusen


Anbefalte innlegg

God kveld godt folk :)

 

Min lillesøster på 13 år har ødelagt sin bærbare pc, og må derfor ha ny. Budsjettet er magert og er på rundt 3000. Det er ikke noen spesielle krav til pc'en egentlig, hun er åpen for alle størrelser da den ikke blir flyttet noe særlig på per dags dato. Den blir brukt mest til facebook ol. men et lite spill i ny og ne kan dukke opp men dette blir jo selvfølgelig ikke noe gaming maskin. Hennes forrige pc var en compaq av ukjent merke som var meget treg, derfor er nok det vi leter etter denne gangen bare den beste allrounderen til den prisen. Far og jeg har sett litt rundt og funnet to stykk som vi vurderer:

Far:

eMachine (2899 kr Billig, men god?)

Meg:

ASUS X54C (3250 kr Prisen er litt høy, er den verdt det?)

 

Hva tror dere er en god pc i denne prisklassen? Evt. hvilken av de to øverste dere ville ha satset penger på?

 

Takk på forhånd til de som vil hjelpe, jeg kan endel om stasjonærer men på bærbar markedet er jeg ingen ekspert. Setter derfor pris på all hjelp :)

 

PS. er klar over timesalget på komplett i kveld, så har tenkt å følge med litt kl 2000 når det er tid for bærbare for å se om det noe gode tilbud der, selv om jeg har mine tvil.

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Takk takk for gode råd begge to, ja jeg helte også mot asusen, da jeg har asus selv og vet hvor god byggekvaliteten er på de. Den Fujitsu'en så meget interessant ut, jeg har dog aldri hvert noe mye borti merket, vet du hvordan kvaliteten er på de? Hun er jo tross alt ikke så flink til å ta vare på pc'en, så god kvalitet burde jo kanskje ha hvert et kriteriet.

Lenke til kommentar

Må bare si tusentakk for hjelpen, det ble dog ingen av disse. http://www.komplett.no/k/ki.aspx?sku=657874 denne var på timesalget til komplett for 3,4/3,5 tusen (husker ikke helt) da ble far veldig giret å heiv seg på og kjøpte ikke mindre enn to. Han skulle plutselig ha en selv og da. Noe jeg forsåvidt skjønner godt når jeg ser på hans gamle bærbare pc fra fra starten på 2000 tallet en gang, mildt sagt en treg maskin :p Jeg antar at det var et helt greit kjøp, litt større harddisk veide ganske tungt for han til tross for at han nettopp kjøpte seg en ekstern på 2 tb... Impulskjøp kalles det vell. Jaja, uansett tusentakk :)

Lenke til kommentar

yupp, å kjenner jeg farsan rett så blir det nok mange år til jeg trenger å lage en ny tråd om pc for han ^^

Takk igjen for all hjelpen :)

 

Edit:

Lillesøster er forsåvidt også strålende fornøyd med at ny pc er bestilt opp, selv om hun ikke brydde seg så mye om hardwaren i den da, når alle er fornøyde er alt godt :D

Endret av Norish
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...