Gå til innhold

Eksternt skjermkort for 3 skjermer til laptop?


Argyros

Anbefalte innlegg

Hallois!

 

Jeg har en Dell Latitude E6520 med NVIDIA NVS 4200M 512MB.

 

Ønsker å kunne koble den opp til flere skjermer når jeg er hjemme og lurer dermed på hvilke alternativ jeg har av eksterne skjermkort eller annet (usb-skjerm??).

 

Av eksterne skjermkort har jeg kun funnet Matrox sitt Tripplehead2Go.

For å få 1920x1080 på hver skjerm kan det kun kjøre i 50Hz - er dette noe problematisk/merkbark ved desktop-bruk eller spilling?

 

Kjørte også deres "Matrox System Compatibility Tool" som sier maximum display resolution blir 3x 1280x1024) - men kommentar om DVI-I, mens min latitude har VGA- og HDMI-utgang..

 

Dette programmet gjør beregningen utifra GPU i maskinen, så forstår det da slik at det eksterne skjermkortet ikke tilfører noe i form av proccesseringskraft..?

 

 

Hovedgrunnen til å få 3 skjermer er å desktop-bruk, men er jo også kjekt å kunne benytte alle skjermene om det skulle bli noe spilling (som f.eks. Diablo III når det kommer..).

 

 

Alle forslag som kan gi meg 3-skjermoppsett mottas med takk :)

 

 

 

Cheers!

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Hmm, var litt bekymret det gjerne ville bli et problem ja.. Hva med å drive et spill over 2 skjermer? ..men for de fleste spill er det vel gjerne bare kluss å spille over 2 skjermer..

 

Tenkte først 3x 24" skjerm, men når jeg begynte å tenke over breddemålene (ca 55cm pr skjerm) blir det gjerne litt hinsides :-/

Lenke til kommentar

Som sagt er ikke spilling hovedhensikten, men om den bærbare (jobb-pc) med noen ekstra grep kan gjør den brukbar til et fåtall interessante spill så slipper jeg å gå til innkjøp av ny stasjonær pc, ellers må vel en nyspekket stasjonær m/eyefinity vurderes..

 

 

Men om vi kun fokuserer på desktop-bruk, er det da bare Matrox sitt triple- og dualhead2go som kan gi meg flere skjermer for laptopen? Eller finnes det noen andre gode alternativer?

Lenke til kommentar

Det beste alternativet hadde vært å bruke en laptop med displayport mot en displayport-hub, siden du ikke får problemer med båndbreddebegrensninger og slikt tull.

Virker noe uklart akkurat hvor bra eller dårlig den Triple-/DualHead2Go-løsningen vil fungere.

 

Notebookcheck.net - NVS 4200M

Ifølge denne siden er det snakk om 48 shadere, og ifølge benchmarks sliter den med å kjøre spill på 1366x768 med minimale innstillinger. For å drive 3x 1920x1200-skjermer må du ha 10 ganger ytelsen for å i det hele tatt få en akseptabel opplevelse i nyere spill, på en laptop betyr det da en stor og tung arbeidshest av typen Multicom Kunshan P150 med et HD 6990M eller lignende.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...