Gå til innhold

Trenger tannregulering


Anbefalte innlegg

Hei,

 

Jeg er ganske ny på forumet her, men tenkte å høre om noen har tips til tannregulering. Jeg er 21 og har lenge slitt med at tennene er ute av stilling. Går litt utover selvtilliten, fordi jeg vil helst ha et pent smil å vise når jeg snakker med folk. Er ikke ute etter noe colgate smil, men jeg er nødt til å få fikset tennene sånn at de ser okey ut. Så jeg har spart opp 11.000 kroner, og har hørt at det er veldig dyrt. Er det noen som vet hvordan man kan få støtte av staten, og har dere erfaring med tannregulering fra tidligere? Jeg bor i Oslo, så trenger noe som ikke er altfor langt unna..

 

Takk :)

 

Kine

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Jeg har også funnet litt info selv på nettet. Var en side som snakket om behandling i utlandet..men vet ikke hvor mye det er å stole på.

 

http://helsenet.info/3/2011/12/hvordan-finne-billige-tannregulering.html

 

Fant også en tannlege i Oslo som noen på et annet forum anbefalte. Tror de heter Eurodent. Er det noen som har vært borti de før? Best å vite om noen har gode erfaringer med de før jeg ringer de.

 

http://www.tannlegeoslo.no.com/category/tannregulering

 

Takk for svar!

Lenke til kommentar

11000 holder ikke, og du får ikke støtte så lenge du er over 18 år, men betalingen skjer over en lengre periode så du trenger ikke å ha alle pengene klar med engang, som regel så varer behandlingen 1år eller mer.

 

Men hva prisen ender på vet jeg ikke men tannlegen er nødt til å gi ett estimat før påbegynt behandling. Siden du bor i Oslo finnes det mange spesialister innen kjeveortopedi.

 

Jeg kan gi deg navnet på min reguleringslege men det er over 10år siden jeg tok det selv.

Endret av Blåbær
Lenke til kommentar
  • 7 måneder senere...

Det er mye god informasjon om diverse alternativer for tannreguleing, gode råd for ulike brukergrupper av tannregulering, Invisalign, flerfarget tannregulering, kermasik og vanlig tannregulering. Vært å følge med på for folk i Oslo og Østlansområdet genrelt i forholdt til klinikk tilgjengelighet - men gir bra info om for alle uavhengig av bosted i Norge. skulle gjerne sett flere info siter som denne. Litt lite info nå, men jeg håper at de følger opp med flere informative artikler. Siten virker ny.

 

Link: http://tannregulering-oslo.com/

Endret av Tannlegen
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...