Gå til innhold
Trenger du tips og råd? Still spørsmål anonymt her ×

Penisproblemer etter analsex


Anbefalte innlegg

Hvordan var dette ordtaket fra Hakkebakkeskogen nå igjen? "Gjort er gjort og spist er spist"? Håper at flest mulig av svarene her blir konstruktive, og ikke av typen "Haha, tabbe"..

 

Jeg (hann) hadde en ellevill helg med kjæresten min (hunn), og av forskjellige grunner foreslo jeg analsex i løpet av natten en gang. Hun tok utfordringen på strak arm. Og i kampens hete var beskyttelse det siste jeg tenkte på.

 

Nå i ettertid er jeg skikkelig øm og hoven på forhuden, og jeg forestiller meg at jeg ikke hadde vært det om jeg hadde brukt beskyttelse i ovennevnte situasjon. Jeg har kjøpt inn noe "Dr. Greve" og litt forskjellig. Noen som har opplevd det samme og har noen desinfeksjons/vaske-tips?

 

Postet av anonym: 8b070ac77b3f2219d4c323153a719ef5

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Hei! Kjip den ja :(

Vet ikke hva det kan være, men det er jo en kjent sak at det florerer av bakterier i tarmen. Så det kan jo være litt avhvert.

Har selv hatt fylle-analsex med min dame og det gikk greit med stakan etter det. Men på en annen side har jeg heller ikke noe forhud som kan hovne opp.

 

Jeg tror ikke det hjelper med vanlig intimvask hvis det har satt seg bakterier der. Er det så hovent og vondt at det er vanskelig å pisse? Tror jeg ville dratt til legen om jeg var deg.

Når jeg var mindre ble plutselig min forhud veldig hoven, men jeg fikk ikke pissa så dro til legen med en gang. Fikk noen tabletter og det hjalp nesten umiddelbart. Det var jo ikke pga analsex den gangen, og noen årsak fikk jeg vel egentlig aldri.

Men konklusjon uansett og mitt tips er et legebesøk.

Lenke til kommentar

Heheh.. Det var faktisk ikke noe alkohol inne i bildet. Jeg har muligens hørt for mye på "Bjørn Hellfuck" i det siste; kanskje det var derfor det fremstod som en god idé?

 

Saken er den at jeg i forbindelse med utdanningen jeg tar befinner meg i lite sentrale strøk på Vestlandet, milevis unna døgnåpne legevakter, kveldsåpne apoteker - og fastlegen "min". Så det ultimate hadde vært å bruke noe som selges på Rema 1000, eller til nøds apoteket i bygden (som sannsynligvis stengte for minst 2 timer siden)..

 

Men jeg kan tilstå at det ser ut til å ha hovnet mer opp i løpet av ettermiddagen, selv om jeg vasket etter beste evne med disse intimshampooene. Jeg vet ikke hvor forskjellig forhuden min er fra andres, men akkurat nå er den såpass rødrosa og hoven at den kan minne om kvinnelige kjønnslepper i miniatyr.

 

Jeg tror jeg egentlig burde gått til legen, ja, selv om det går greit å pisse.. xD

 

Postet av anonym: 8b070ac77b3f2219d4c323153a719ef5

Lenke til kommentar

Kloke ord, enceone!

 

Testet analsex med hun tidligere, men seansen ble kortvarig. Konklusjonen ble at det var behov for glidemiddel. Så i teorien kan det være en allergisk reaksjon på glidemiddelet.. Selv om magefølelsen min holder en knapp på tarmbakteriene hennes..

 

Jeg må nok bare ta tiden til hjelp og se hvordan det ser ut i morgen tidlig. Det er nok hell i uhell at jeg er alene på bygden, langt unna opphavet til bakteriene, for jeg er definitivt ute av drift ut uken.. Krysser fingrene for ikke-kåte drømmer i natt, for jeg innbiller meg at det kan være smertefullt å få ereksjon, nesten.

 

Postet av anonym: 8b070ac77b3f2219d4c323153a719ef5

Lenke til kommentar

Nå har jeg fått meg en tube med Fucidin-Hydrocortison her, også får vi se hva som skjer. De må ha det gøyalt de som skriver pakningsvedleggene, gitt: "Hvis hendene ikke skal behandles, vaskes de etter påføring".

 

Om noen av dere tenker analsex i helgen, så anbefaler jeg kondom, eller eventuelt å starte med noe desinfiseringsmiddel og rørkost. Den korrekte måten å overbevise dere på hadde vært å legge ut bilde, men dere får ta til takke med noen ord fra en anonym forumbruker.

 

Postet av anonym: 8b070ac77b3f2219d4c323153a719ef5

Lenke til kommentar

Vet du ikke ville høre noen moralpreken, men men: best å bruke kondom fordi:

- det er nok ikke alle jenter som liker en tarmskyll. Prøv det du, så ser du etterpå om du vil kreve noe slikt av kjæresten din

- bæsj består av 1/3, for det meste død, E.coli. Andre steder enn i tarmen er disse farlige og kan skaper infeksjoner.

- å putte desinfiseringsmidler opp i rompa er ikke en god ide - da er det mulig kjæresten din får en infeksjon eller tarmproblemer.

- når du først bruker det hullet til sex, vil du kanskje også komme der. Det er ofte ikke så sunt: det kan skape infeksjoner hvis man har en rift, og infeksjoner det inne er nok ikke noe folk vil måtte gå til legen med. Noen synes det også er uhygienisk å gå med det sølet det inne. Noen sier også at det påvirker immunforsvaret på en negativ måte pga det er så nært blodstrømmen, og at man kan bli immun mot sæden til partneren sin på den måten, men det vet jeg ikke egentlig noe særlig om. MEN: det påvirker definitivt kroppen. Slik informasjon finner du ikke på Google, men på scholar.google.no, der forskjellige forskningsartikler ligger.

 

Håpr du blir kvitt hva enndu har fått snart :roll: Skulle ønske jeg kunne komme med noen tips, men jeg har virkelig ikke noe bedre enn at man må bruke kondom. Jeg har ikke noe imot sikker analsex :thumbup:

Endret av ktmore
Lenke til kommentar
  • 2 uker senere...

Menn kan også få sopp og det høres ut som du har fått en helt vanlig soppinnfeksjon... pass på å smøre noen dager etter at du tilsynelatende er frisk igjen, det er kjedelig å få tilbakefall å begynne på nytt igjen.

 

Unngå ubeskyttet sex så lenge du behandler.

 

Sprit er det siste du vil bruke, vondt som fy og hjelper ikek i det hele tatt

Lenke til kommentar
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...