Gå til innhold

Problem med Skyrim oppstart


Anbefalte innlegg

Hei!

Kjøpte meg skyrim for og spille når jeg er på jobb i middelhavet for 6 veker.

Og når jeg skulle spille kom det selfølgelig en oppdatering for steam. Det som er at jeg ikke har bra nåkk internett til og oppdatere.

 

Når jeg er kobla på nettet kommer det "updating steam" og det står det i 5 sec, også kommer "conecting to account voldsund...."

 

Når jeg ikke er kobla til internett så kommer det "could not conect to steam network. could be a problem with your conection or steam network, blabla" og "this operation cannot be completed when steam is in offline mode"

Det kommer sikkert fordi jeg ikke har oppdatert steam.

 

Spillet fungerte før jeg dro på sjø. Er det noen som vet noe jeg kan gjøre? crack? eller starte spillet utenom steam på en måte? eller laste ned steam oppdatering manuelt?

 

Takker for alle svar :)

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Hva mener du med at du ikke har bra nok internett til å laste ned en oppdatering til Steam?

Kan ikke være så stor, og du nevner senere om steder hvor du kan laste ned oppdateringen til Steam, så forstår ikke helt.

 

Det du må gjøre når du først har koblet deg til Steam, er å trykke på 'File' og start in offline mode eller noe slikt.

Da skal det gå greit å starte Skyrim/Steam når du ikke er koblet på nette.

Lenke til kommentar

Internettet ombord er håpløst! Jeg får ikke logga inn uansett om jeg er kobla til nettverket eller ikke..Og jeg vet det ikke er snakk om en stor oppdatering her, men når det står updating steam så går d ikke framover, det kommer ikke slike "progress" ruter, det står på 0% hele tiden. Og til slutt så kommer det conecting to account.

 

og uten tilkobla internett så kommer det jeg skreiv på første post

Lenke til kommentar

Om du har disken kan du avinstallere, installere frå disk, skru av automatiske oppdateringar og så starte spelet frå Skyrim.exe-filen i staden for med launcheren. Då omgår du Steam. Om du lar spelet oppdatere wrapper det exe-filen i Steam (første patchen dei slapp - classy), så då er du like langt. Ellers er det ikkje så mykje å gjere. Laste ned oppdateringane når du er i hamn? :p

Lenke til kommentar

Skyrim.exe ligg i .../Steam/Steamapps/common/skyrim/ også enten i den mappa eller i /binaries.

 

Skru av automatisk oppdatering gjer du i Steam, gjerne før installasjon. Logg på, høgreklikk på Skyrim i lista -> properties -> updates, og vel "do not automatically update ... blabla".

 

Kan ikkje garantere at det kjem til å fungere då, diverre, det er ikkje heilt usannsynleg at dei gjer unntak for reine DRM-updates (ie. du får ikkje lov til å reservere deg mot dei).

Lenke til kommentar

Avinstalerte spillet og steam..Satt i dvd plata og instalerte steam, so kom det oppdatering på steam..jeg oppdaterte steam, og skreiv inn brukernavn og passord. Nå står det bare "conecting to accaunt fre...." Får ikke logga inn. Vist jeg skrur av internettet så kommer det at det er ett problem fordi jeg ikke er på internett, eller at det er ett problem med netteverket hos steam elns.

 

Er det noe jeg kan få gjøre for og få logga inn eller instalert spillet? føler det er ganske så håplaust med det nettet ombord ;(

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...