Gå til innhold
Trenger du tips og råd? Still spørsmål anonymt her ×

Kjeder meg veldig mye..


Anbefalte innlegg

Jeg jobber Vanligvis mellom 3-5 dager i uken, noen ganger opp mot 6. Men noen ganger får jeg litt lengre pauser (Noe jeg er meget glad for),problemet er at da sliter jeg litt med å finne på ting å gjøre. Jeg har nok av venner, men treffer de stort sett bare når jeg skal ut og i helgene. I hverdagen blir det typisk sånn en liten tur in på Mcrn med en kompis eller to og trening. Ellers så har jeg mye tid hvor det ikke skjer en drit. Jeg gamer heller ikke noe for tiden, så det blir veldig mye serie titting og dilling på datamaskinen hvor jeg egentlig ikke gjør en eneste produktiv ting. Jeg blir også veldig lat av dette og alt blir veldig ork. Kjenner at det kan føles en smule ensomt. Jeg drev en del med spill før og da var man i vertfall hele tiden sosial, men jeg blir fort sugd inn i spillene så jeg prøver å holde meg litt unna det. Så har dere noen forslag? Kanskje blir mer offensiv til å prøve og få med folk i hverdagen? Lese litt bøker? Dra på Kino? Har forøvrig ikke problemer med å gjøre ting alene.

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Nei men ved å lese den en gang får du et større ordforråd, bygger opp kunnskap om ordsammensetning og får generell kunnskap om hvordan historier bygges opp.

 

Lesing er bra, ikke bortkastet. Det er det ingen som kan si noe imot. TS burde begynne å lese om Zen f.eks da dette kan føre til at du aldri kjeder deg et øyeblikk igjen i ditt liv. Jeg kjeder meg hvertfall ikke lenger

  • Liker 3
Lenke til kommentar

Forslag til ting å bruke fritida på:

 

- matlaging - eksprimenter og inviter venner på middag

- fotografering - skaff deg et ok kamera og knips ivei, gøy med photoshop også!

- maling, tegning osv

- konserter

- gå på biblioteket

- kunstutstillinger eller museer

- spillkvelder med venner

- (sosiale) aktiviteter; klatring, svømming, sykling, bowling, kampsport, ski

- dra på date og flørt med damer/menn (stryk det som ikke passer)

  • Liker 3
Lenke til kommentar

Bøker er boring og viss man vil skaffe seg kunnskap så kan man like så greit se dokumentar serier. Du sitter vel i kroken din med en kopp te og et smugg face og tror du er smartere en folk som foretrekker film og dokumentar?

Endret av Nøbe
Lenke til kommentar

Hva foreslår dere av bøker som jeg kan få tak i på bibliotek a? Har faktisk et lånekort, men har stort sett bare lest livs romaner tidligere. Kunne tenke meg å finne noen Sci-Fi eller horror klassikere, og kanskje noen litt interessante kunnskapsøker.

 

Denne som jeg snublet over gjennom forumet virker jo som det kunne være noe for meg:

http://en.wikipedia.org/wiki/Rendezvous_with_Rama

 

Ellers så er det vel latskapen som er min største fiende, timene flyr fort når man sitter foran PCen og kjeder seg. Men mange gode forslag :)

Lenke til kommentar

Game of Thrones - fantastisk (hele serien)

 

The Hitchhiker’s Guide to the Galaxy - veldig morsom og bra skrevet

 

The Wheel Of Time - 14 bøker men en helt FANTASTISK serie. Utrolig spennende. Du blir nesten spist opp! :)

 

Bøker er boring og viss man vil skaffe seg kunnskap så kan man like så greit se dokumentar serier. Du sitter vel i kroken din med en kopp te og et smugg face og tror du er smartere en folk som foretrekker film og dokumentar?

 

Har ingen kommentar som kan tydeliggjøre hvor idiotisk det du sier er. Din familie burde skamme seg.

  • Liker 3
Lenke til kommentar

En serie jeg har fått anbefalt og som jeg skal begynne på selv etter hvert er Game of Thrones - tilhører fantasy-sjangeren.

 

Jeg vil også anbefale Shantaram som er en slags blanding av gangsterhistorie, kjærlighetsroman, eventyrfortelling og sanne historier.

 

Ellers synes jeg personlig det er gøy å ta for meg en forfatter og pløye meg gjennom forfatterskapet, særlig norske. Noen norske forfattere jeg har sansen for:

- Jan Kjærstad

- Hamsun

- Lars Saaby Christensen

- Erlend Loe

- Jostein Gaarder

- Bjørneboe

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...