Gå til innhold

Nye SSX?


crazylazyboy

Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse
Det er jo helt latterlig mange brett i det spillet her, at noen av de er vanskelige er jo bare et luksusproblem. Om du bare vil spille enkle baner er det jo flere av de enn alle de andre SSX spillene sammenlagt uansett.

 

Jeg ser den. Men hva med å vise meg hvor de enkle og latterlig mange banene er? Jeg finner dem ikke noe sted. Med mindre du regner store, usynlige hull midt i banen uten noe som helst forvarsel som enkle baner?

 

 

Det er 9 fjellkjeder, hver fjellkjede har 3 fjelltopper. De tre fjelltoppene i hver fjellkjede er fordelt som "Event Peak", "Backcountry Peak" og "Deadly Descent Peak".

 

Event peakene er stort sett alltid de enkleste banene, hvor man ikke trenger bekymre seg så mye for å falle utenfor. Backcountry er litt verre, deler av banen er ofte vrien, mens deadly descent kun handler om å komme seg ned. Så det er en slags vanskelighetsgrad indikator.

 

Det er sikkert noen unntak, men generelt sett er hver fjellkjede lagt opp sånn

Lenke til kommentar

Jeg er kanskje litt treg, men jeg skjønner ikke helt den der vanskelighetsgraden. Nå nylig lette jeg rundt omkring, men det ser ut til å være helt tilfeldig hvor vanskelig en bane er. For eksempel prøvde jeg en helt vanlig Race It, men gav opp fordi det var så vanskelig å finne banen. I stedet valgte jeg en Race It i en Deadly Decent-bane, men det var mye enklere? Så selv om det er Event, Backdrop og Deadly Decent-peaks har det lite å si da det ikke står noe som helst om hvor vanskelig selve peaken er i forhold til de andre.

 

Har også begynt å systematisk gå gjennom løpene og velge en del som favoritter, men synes det er veldig vanskelig å finne tilbake til dem igjen. Man må vel ikke bla seg frem til et fjell for å se om det er en favoritt der, og så bla mellom fjelltoppene for å se hvem av dem som har favoritten? Er det ikke en liste over favoritter eller noe sånt?

 

Som om ikke det er nok kommer Recommended stort sett bare med Tricky-løp, selv om (eller fordi?) jeg konsekvent unngår dem. Er det flere som har det problemet?

Lenke til kommentar

Gamespot.com.

@Tomi0702 Not me playing. :)

 

LunaticFanaticHD for 1 uke siden

 

Drog fram Ps2en min etter 7 år og den fungerer enda. Kjøpte alle SSX spillene på ebay så blir morsomt å spille det igjen. kanskje det blir mer SSX senere.

 

 

Eneste jeg er bekymret for er at det nye SSX ikke har noe free ride 20-30 min baner.

Blir mye reruns og kjøre den perfekte linja over og over igjen.

 

But i guess thats the charm these days.

Endret av nipton
Lenke til kommentar

Synes SSX foreløpig har vært mye moro, men noen ting håper jeg blir endret på snarlig. For eksempel mangel på split screen og generelt manglende multiplayer. Single player med det globale fungerer jo bra nok, men å kunne konkurrere bare mellom venner hadde jo vært stilig.

 

Noen av elementene i spillet fungerer bedre enn andre, som wingsuit, oksygen og denslags. Hva som fungerer og ikke er det delte meninger om , så sånn sett finner vel de fleste noe som passer. Innenfor globale events savner jeg en enklere måte å finne løp på, men det er kanskje bare jeg som ikke har funnet det?

 

Synes også menyen er noe forrvirrende rundt det å finne ut hvilke løp man kan få utbetaling for ikke, samme gjelder geotags. Eller er det gjemt inne i en meny et sted?

 

Har ikke spilt altfor mye enda, men fikk den gode gamle følelsen fra timevis (hundrevis!) med tidligere SSX spill ganske fort. Legg meg gjerne til med nick (surprise surpise): XmasB

Lenke til kommentar

Er det noen måte å legge til musikk på xboxen utenom å rippe en cd til bruk i custom soundtrack? Har greid det med mediaserver på pcen, men er tungvint pga dårlig trådløs forbindelse for tiden.

 

Skal fungere å plugge i en USB-lagringsenhet (iPod, Mp-3 spiller, Minnepenn osv)

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...