Gå til innhold

Nye SSX?


crazylazyboy

Anbefalte innlegg

Dette kommer til å bli stort ... lastet ned demoen fra US PSN. Dem har holdt seg tro til opprinnelige SSX men bare forbedret det sinnsykt. Totalt åpne omgivelser i utrolig vakre landskaper. Loading er omtrent fraværende. Gleder meg sykt, dette må det bli turneringer i.

 

Liker måten multiplayeren egentlig bare er en naturlig del av spillet, når man kjører så er det andre spillere som kjører ned fjellet sammen med deg. Ingen lobbyer eller noe. Du ser om noen har nettopp scora en bra tid eller poengsum en eller annen plass i verden så kan du hoppe rett inn dit sammen med de og utfordre.

Endret av Avean
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Har testet demoen en stund på (den er på det europeiska PSN også) og må si jeg liker det. Kontrollene var litt rare, men ble fort vant til dem. Grafisk ser det meget bra ut, og vi kan få en rimelig bra fartsfølelse. Kommentarene fra karakterene er endelig tilbake ("SSX - the best job ever!") og fysikken meget bra. Synd vi må se hele introen og gå gjennom tutorialen hver jækla gang vi starter demoen, men det slipper vi garantert i fullversjonen som kommer neste uke. Gleder meg sykt!

 

Men et lite spørsmål. I demoen kan jeg anbefale spillet til en venn og åpne Mac. Dette er vel bare for demoen? Han er vel med i fullversjonen uansett?

Lenke til kommentar

Har du prøvd demoen? Jeg vil påstå det er mye mer likt SSX3 enn Tricky. Tricky var genialt, men vi har lite fyrverkeri, null trampoliner, kan ikke kjøre gjennom hus og så videre denne gangen (så vidt jeg vet). Personlig er SSX3 favorittspillet mitt i serien, så dette blir knall. :)

Mente selvfølgelig 3'ern :) Tricky bare gav så mening å skrive av en eller annen grunn *nynne videre på IT'S TRICKY...!*

Lenke til kommentar

Veldig lovende utifra demoen. Har sikkert spilt den i 10 timer totalt. Man blir helt hekta på å forbedre tidene sine.

 

Må skryte litt selvfølgelig. Har 1:57:-- på racet og 26.5 mill på triksinga. Legg til ONlocke på PSN hvis noen vil konkurrere litt når spillet kommer ut.

 

Har også kommet opp omtale på IGN for de som er interessert.

Lenke til kommentar

Kjapt spørsmål: Ser på platekompaniet,no at vi får Mt Fuji og Eddie om vi forhåndsbestiller. Er dette noe vi "trenger", eller kommer det som DLC senere, tror dere? Selv i dag savner jeg SSX3, så kommer nok til å bli sittende med dette en god stund. Kan alltids vente på Mt Fuji som DLC, men vil helst ha så mye innhold som mulig.

 

En annen ting er Exlore-mode. Er det en "ekte" explore-mode her som i SSX3, eller er det bare Race It og Trick It? Går fint å utforske i Race It for min del, men irriterer meg over at klokken teller hele tiden.

Lenke til kommentar

Ahh. Godt å se at spillet er i Posten. Da har jeg det i morra, en dag før lansering!

 

vikingkylling: Vet ikke om Mt. Fuji og Eddie kommer som DLC, men hvis EA har en viss peiling på å drive business(som de så visst har), så vil de nok gjøre de tingene tilgjengelig ved en senere anledning hvis de ser at de kan tjene penger på det.

 

Er ikke helt sikker på hvordan Explore funker, men utifra ordet "Explore" skulle man jo tro at konseptet Freeride fra SSX3 er vel beholdt.

 

iToMaN: Legger deg til på PSN så vi kan spille litt. heter ONlocke der, så du kjenner meg igjen.

Lenke til kommentar

Så en Making Of-video for lenge siden der de demonstrerte litt hvordan de lager fjellene. Motoren de bruker bygger fjellene automatisk, så det tok ca tyve minutter far de begynte å laste inn dataene som trengtes til fjellet var ferdig (dog de måtte nok SSXe det med hopp osv). Håper Mt Fuji kommer som DLC, men det blir nok garantert flere fjell etterhvert.

 

Demonen har teknisk sett Explore, men det er bare Race It og Trick It. Det er ikke en egen Exlore-modus som i SSX3.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...