Gå til innhold

Hvordan bli profesjonell MMA utøver?


Anbefalte innlegg

Av ren nysjerrighet: Hvordan kommer man seg til UFC? Og hvordan må man gå frem for å bli profesjonell MMA utøver? Hva må man trene/gjøre etter at man har nådd feks. advanced level i MMA og Muy Thai?

 

Er det noen andre forumer dere kan anbefale(rettet mot dette emne) eller andre nettsider? Om det har noe å si, så går jeg på thai boxing, MMA og SW, og skal kanskje begynne med BJJ etterhvert. Har erfaring fra karate og krav maga.

 

EDIT: Skal visst ha hatt en del talent og ble satt sammen med folk som veide 90+ selv om jeg da veide 69 kg og var 15 og 16 år.. Men er det en form for trening som er anbefalt ovenfor en annen etc(burde jeg opprette en tråd i treningsforumet?) Vet at det skal nærmest være umulig å nå det målet, men hadde vært morsomt å prøvd å nå det(vet at det er en helt annen liga i UFC enn det jeg er i nå). Hvor lenge burde man å drevet med kampsport, evt. hvor lenge konkurrert etc?

 

EDIT 2: er det noen særlig form for konkuranser i MMA i Norge? Etter det jeg har hørt såer det ikke så store muligheter for dette, må man evt dra på stevner i Sverige eller resten av Europa? Er det en aldersgrense for dette? Har akkurat fylt 17. Evt hvor lenge må jeg ha trent kampsport? Burde kaskje høre med treneren min(e), men vil ikke virke somnat jeg tror jegner verdensmester og vil bare banke folk, er klar over at jeg må trene MYE både på og utenfor matta, og da igjen både kampsport og annen form for trening. Må man gå på en form for MMA/akademi? Det er vel ikke vits i å gå på idrettslinjen på vgs?

Endret av slettet II
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Ettersom at sporten ikke er spesielt utbredt i Norge, vil jeg anbefale deg å ikke satse fullt og helt på en karriere innen sporten. Hvis du møter opp på trening og deltar ved stevner, vil du med tiden bli oppdaget. Dette gjelder jo selvfølgelig bare dersom du faktisk har talent for sporten.

Lenke til kommentar

tror faktisk det finnes en MMAidrettslinje på en vgs i Sverige !

 

Kult, desverre så vil jeg ikke med det første flytte til svergie, må iallefall bli 18år da. Men tusen takk, skal sjekke det ut!

 

Har en vennine som trener MMA, og hun reiser ofte på stevner i Sverige men det finnes klubber i Norge også, hun er forresten tilknyttet NIH som student og der har de ett miljø innenfor denne idretten.

 

Takk! Kan du bare spørre henne litt for meg? Hvor gammel man må være etc? Og det samme med NiH om det er en aldersgrense der eller noe sånt og hvordan man evt kontakter dem, eller om de kontakter deg.

 

Takk for alle svara! :)

Lenke til kommentar

Det er absolutt ingen myte. Det er sannheten.

Du risikerer å få hjerneskader. Hjernerystelser er vel noe en hver bokser har opplevd. Flere av disse kan skade hjernen. En enkel, alvorlig hjernerystelse kan også gi varige skader.

 

Ellers så er vel hørsel, snakkeproblemer, og hukommelsestap "normalt". Tap av balanse forekommer vel også noen utøvere.

 

Det kan ikke kalles en "sikker" sport.

 

EDIT: Når hjerneskader inntreffer kommer jo helt an på. Noen får det kanskje etter noen måneder, andre kan kanskje bokse i 20 år uten slike skader.

Endret av Vertical^
Lenke til kommentar

Ja er klar over det ;) Mener bare om det er hjerneskader som gir virkning på hele kroppen/psyken ved at hjernen ikke fungerer, vet ikke helt hvordan jeg skla forklare det. Lurer vel mest på om det er veldig ille skader man opptar seg, eller ikke fullt så ille problemer som feks. vansker å få dem hard eller kronisk hodepine, balanseproblemer etc.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...