Gå til innhold

Oversette spill i 2011


Anbefalte innlegg

Alle har hørt om Skyrim, Batman AC, Uncharted3, Deus EX etc, men hva med de mindre profilerte titlene?

 

Tenkte lage en liten tråd hvor vi deler spillene som kanskje ikke alle har prøvd, som ikke fikk den oppmerksomheten du følte det fortjente. Alle plattformer er velkomne, men gi gjerne en liten beskrivelse eller grunn til at nettopp du likte dette spillet.

 

Jeg vil starte med Vanquish til ps3. Fikk litt hype før release, men nesten ingen snakker om det nå. Jeg synes det var ett av de morsomste fps i 2011, med flere våpen som oppgraderes hvis du plukket opp ammo hvis du var full på ammo, store bosser og ikke minst, helt spesiell bevegelsesmekanikk hvor du hadde en slags rocketpack. Morro å skli rundt på bakken i kjempefart mens du fyrte av raketter mot en massivt diger robot.

 

På PC fronten, oppdaget jeg Magic The gathering 2012. Aldri i mitt liv spilt kortspillet eller skjønt reglene. Etter å ha sett noen videor på yogscast, fikk jeg lyst til å prøve, og nå nærmer jeg meg 100timer spilt. Kan ikke lage egen deck fra bunnen av, så kanskje ikke noe for hardcore mtg fans, men for en som ikke har spilt det før, er det en morsom introduksjon til serien. De utgir også flere decks i ny og ne, så masse nytt å unlocke. I tillegg er jeg sotr fan av bildene på kortene :D

 

Så hva var ditt favorittspill fra 2011 som ikke fikk oppmerksomheten det fortjente i dine øyne? Del det her med oss, kanskje vi finner noen skjulte skatter sammen :D

Endret av garnok
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

I et så opphauset år fullt av middelmådigheter, så er det ikke rart noe havna under radaren til spillpressen. For forbrukeren var det derfor ikke like lett å oppdage gullkornene, men det er i alle fall et spill som lett kan beskrives som latterlig oversett.

 

Book Of Unwritten Tales er et eventyrspill av den gode gamle sorten. God dialog, logiske gåter, nydelige 2D-bakgrunner, humoristisk, interessante karakterer og lenger enn alle konsoll-FPSene som kom ut i år til sammen.

 

Gjør heller ikke noe at det gjør narr av rollespillsjangeren i 2011. :p

Lenke til kommentar

Er ikke Vanquish et 2010-spill=

 

Uansett, jeg vil si Ghost Trick er et typisk eksempel, et glimrende adventurespill til DS fra Shu Takumi (kjent for Ace Attorney-spillene), og endte som årets spill for meg personlig.

 

Ellers er det vel generelt slik at svaret på dette kan avhenge litt av hvem du spør, om Vanquish var undervurdert, så var vel også Xenoblade undervurdert, ihvertfall om en tar salgstallene og "årets spill"-utmerkelser tatt i betraktning.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...