Gå til innhold

Most anticipated game 2012!?


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Egentlig ingen spill jeg gleder meg sinnsykt mye til. De ser ganske vanlige og kjedelige ut alle som en. Det er dog en del kjøp jeg skal gjøre, men jeg tviler på at det blir en høidare.

 

Legends of Grimrock pirrer sansene mine en del, men jeg tror ikke dette er historiedrevet nok til at det blir skikkelig koselig.

 

Ser at Amnesia og Penumbra skaperne jobber mot ett nytt spill. Det gleder jeg meg til :w00t:

Lenke til kommentar

Grand Theft Auto V, Assassin's Creed 3, Hitman: Absolution, Far Cry 3 og Max Payne 3 er de jeg skal ha. Stemte på GTA V, men er like spent på AC3. Tror jeg hopper bukk over COD denne gangen, med tanke på at hvert spill fungerer dårligere og dårligere over nettet.

Endret av Dellers
Lenke til kommentar

Fint lite jeg "må" ha, men Resident Evil: Revelations er helt klart på innkjøpslisten. Har nok tro på det til å kjøpe CE med den Expansion Pad-greia.

 

Ellers har vi jo SSX, men jeg er svært skeptisk. Det er flere snowboard-spill, men SSX har alltid vært syke baner, masse fyrverkeri, kule karakterer og ikke minst bra kommentarer fra karakterene. De har gått stort sett helt bort fra alt dette etter SSX3, så tviler på at de finner tilbake til formen i nye SSX.

 

Final Fantasy XIII-2 kan også bli interessant, men for tiden er jeg for opptatt med Star Wars: Old Republic til å bry meg stort. Kommer til å sitte med Old Republic i lang, lang tid, så det er ikke noe vits å starte enda et langt rollespill før jeg er "ferdig nok" med Old Republic til å bare spille det en gang i blandt. Bioshock: Infinite kan lide samme skjebne. Jeg var en stor fan av System Shock, men Bioshock nådde aldri helt opp i min bok. BI kan gå begge veier. Det kan bli tilbake til storformen, men det kan også bli bare mer av det samme. Vi får se.

 

Diablo 3 må jo også nevnes, men er skeptisk. Jeg likte ikke Diablo 1 noe særlig, men Diablo 2 ble spilt alt for lenge, Men siden den gang har vi hatt utallige kloner, og en del av dem har faktisk vært veldig bra. Sacred, for eksempel, og ikke minst kommende Torchlight 2 (som jeg ikke så på listen engang?). Diablo 3 har veldig mye å leve opp til. Ulikt Diablo 2 holder det ikke å kalle et spill Diablo for å automatisk få et bra spill. Diablo 3 blir neppe dårlig, men det skal mye til for å få nå toppen.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...