Gå til innhold

Holdbarhet på kjøtt


Anbefalte innlegg

Skrevet

Hei, lurer på hvor lenge ... vil holde seg spiselig i sekk om vinteren. Får fryst det (legge det i snøen...) om natten.

 

- rå kjøttdeig, uåpnet pakke

- stekt kjøttdeig

- bacon, uåpnet pakke

- pølser, uåpnet pakke

 

Antar jeg poster i rett forum :p

Videoannonse
Annonse
Skrevet

Er det minus i lufta er det kaldere i lufta en i snøen.

 

Kaldere det er , lenger holder det.

Er snakk om 3-4 mnd eller 8-9 mnd osv om det er -10 eller -25 osv på frysere, så du må nesten vite temp.

 

Investere i en fryser?

Skrevet

Jeg har jo sett survival-programmer hvor de har med kjøtt når de er ute i dagesvis. Det viktigste er å steke/koke det skikkelig så slipper du magasjuku. Noe som ikke er så koselig når du er på tur.

Skrevet

Ja, det var i tilfelle jeg skal på tur. Mest nysgjerrig egentlig, på hvordan det går å ha med kjøttt.

Har nok av real turmat (feltrasjoner...) , men litt...smålei av det :p

 

Ta med deg speke mat og saltkjøtt. Det holder seg lenge.

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...