Gå til innhold

Gopro hd hero 2 tråden


Anbefalte innlegg

Samtidig mister du reklamasjonsretten, du må betale frakt(og tollgebyr) og 70% av det som selges på Ebay er fake(tall tatt ut av luften). Og når du så bruker uoriginalt utstyr som uheldigvis ødelegger kameraet så mister du også garantien.

 

Eg er for å spare penger, men å "spare seg til fant" for 160 kr ser eg ikke vitsen i.

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Eg er ingen Ebay kritikar, men eg er bevisst på at mye av det som selges på Ebay hverken er originalt eller holder tilsvarende standard som originale varer. Og når en vare er merkbart billigere enn originalen, så er det en kopi eller noe muffins bak.

 

Du kan nekte så mye du vil, men faktumet er det at Kinesere er utrolig flinke på kopiering, men sjeldent flinke på å kopiere kvalitetskravene eller rutiner til opprinnelig produsent. Resultatet er at produktet er iøyenfallende likt, men kan ha feil som man ikke finner på "ekte" vare.

 

Og kall meg gjerne rar, men når eg har investert over 3k i et kamera så har eg lite lyst til å spare 160 kr for å kjøpe uoriginalt tilbehør som ødelegge kameraet.

Lenke til kommentar

Nå handler jeg en del på ebay. Spesielt batterier og elektroniske duppedingser.

Batterier til modellfly har jeg handlet veldig mye av. Og sammenlignet med dyre batterier fra butikker her i landet har jeg ikke merket noen forskjell.

Faktisk vært positivt overrasket noen ganger.

Det har vært noen sjeldne tilfeller av batterier som har vært død ved ankomst, men da har jeg fått levert nytt uten problemer. Kun en gang har jeg møtt en useriøs selger.

Men det er sant som du sier at det kan være en del useriøst også. Man må vurdere litt hvem man handler hos.

 

Forskjellen på å betale 600 kr pr batteri her og 200 kr på ebay er stor når man handler 10 batterier i slengen.

 

Det er nok en del kopier, og det er nok både b-varer og produkter med liten kontroll av kvalitet ute og går, men det finnes veldig mye bra også.

Lenke til kommentar

Joda, er enig i at det finnes mye bra på Ebay. Og en kopi kan duge like bra som originalen. Men dette vet man ikke før kjøp. Så å kjøpe EN kopi for å spare 160 kr vil eg påstå er bortkastet. Når man kjøper flere batterier i slengen så er det mer å spare. Og når man kjøper mange batterier til for eks modellfly(som eg også har lang erfaring med), så vil man etterhvert få erfaring nok til å kunne bedømme kvaliteten selv, og deretter vurdere sikkerheten deretter.

 

Men det er nå min mening. Eg ville bare råde mot å kjøpe det billigste, av hensyn til kvalitet.

Lenke til kommentar

Kan brukes som overvåkingskamera ja. Men da må du sørge for fast strømtilkobling. Overvåkingskamera som kun varer i 2 timer, eller må bytte batteri på, er ikke mye til overvåkingskamera.

 

Men hva er det Wifi ikke kan brukes til? :)

 

Når man bruker kameraet så kan man bruke mobil/tablet som skjerm som om det var en LCD backpack. Samtidig kan man etter hva eg har forstått endre innstillinger trådløst, bruke ekstern mic(blåtann) og starte/stoppe trådløst. Dvs i praksis får GoPro'en en del enorme muligheter. Det er også sagt at det skal kunne streame til internett via trådløse soner, men hvordan dette vil fungere vet eg ikke.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...