Gå til innhold

Ny kabel til musa mi?


Anbefalte innlegg

Hei

Tok en titt på usb kabelen til musa, og det viser seg at den er koblet til med en 5 pins kontakt(flat hvit og likner på de gamle floppy kontaktene) på musa, vanlig usb 2.0 til pc...

 

Siden dette ikke er første musa jeg kun har ødelagt kabel på, og har en del andre liggende lurer jeg på om det er mulig å kjøpe løse slike kabler noe sted i Norge?(fant faktisk noen mx518 replacement kabler på ebay)

 

Tok en titt på elfa.se men klarte ikke finne det frem der.

 

Lurer også på om det er samme hvilke kabel jeg bruker så lenge den har 5pins kontakt, eller om jeg må ha en spesifikk kabel til min mus(intellimouse explorer 3.0)

 

Regner med det er mulig å kjøpe en standard usb kabel for så å bytte ut den ene kontakten med 5pin, som jeg har tatt vare på?

Endret av HFidelity
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Om du hele tiden greier å ødelegge musekabelen , blir det ikke kanskje bedre å gå over til en full kvalitets trådløs mus som egner seg for gaming?

 

Når det gjedder modding så lar det seg gjøre ja , du kan sannsynligvis også bruke den gamle kabelen om du kutter på rett plass, da blir den dog litt kortere.

Lenke til kommentar

Ender nok opp med å kjøpe en del billige usb kabler for så å lodde dem til gamle kontakter.

 

Har egentlig ikke prøvd en trådløs mus siden ca 2005, er det slik at de er blitt like bra som en vanlig mus?

Er veeeeldig nøye på respons, noe som var et stort problem for 6-7 år siden med trådløse mus.

Lenke til kommentar
  • 2 uker senere...

Til OP vil jeg gjerne si at jeg har kjøpt billige WMO mus og brukt kabelen fra disse for å fikse IE 3.0 mus før, uten problemer. Vet ikke om man får tak i disse lenger. Kan hende det er like greit å kjøpe en ny 3.0 til 250-300kr.

 

Ny teknologi = Bedre Muser.

Gjelder fortsatt å ha det "noe ryddig" mellom musa og mottakeren, men har du dette på det rene så føler jeg i alle fall at trådløst ikke er i veien.

 

Tja, et par folk på www.overclock.net og www.esreality.com forumet som har en høne å plukke med deg angående den utalelsen der :>

 

En vakker dag kommer det sikkert en trådløs gaming mus som ikke har 8000dpi laser sensor og veier 300 gram med batteriet.

Intil videre ville jeg anbefale å holde seg til kablet morro.

Endret av Sandiz
Lenke til kommentar

Trådløse muser er milevis bedre nå enn de var før, men av helt naturlige grunner så er de ikke like gode som kablede. For de aller fleste vil det gå helt fint, men kjente en som var helt vill i TF2 som brukte en trådløs Logitech av noe slag, så det er mulig. Men det vil nok vises på tester o.l. kan jeg tenke meg.

 

Har selv vurdert å kanskje skaffe meg en trådløs mus etterhvert som jeg nesten aldri gamer noe, samt musehjulet på min IntelliMouse 3.0 har tatt kvelden så må uansett ha en ny en. Er veldig digg å kunne ha musa på fanget sammen med tastaturet om du surfer f. eks, for å bytte litt sitteposisjoner, men det er litt strevsomt med kablet tastatur og mus, selv om jeg har i utgnagspunktet ganske lange kabler på begge.

Lenke til kommentar

De aller fleste seriøse mus har frem- og tilbakeknapp, så det kan du nesten bare ta utgangspunkt i ved mindre du skal ha noe jallagreier til 20 kr. Når det gjelder anbefalninger så liker jeg Logitech sine mus generelt, f. eks denne ser interessant ut og har fått mange gode tilbakemeldinger. Om det er noen gaming-mus veit jeg ikke, men tipper den duger helt fint til casual.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...