Gå til innhold

Hjelp med funksjoner ala Prisguide.no


Anbefalte innlegg

Hei, holder på å lage en nettside med litt forskjellig innhold, men trenger litt hjelp. Prøver å få til noe som ligner på www.prisguide.no der en kan søke og sortere innhold, men vet ikke hvordan dette gjøres. Noen som kan hjelpe meg der? evt med linker til guider o.l.

 

På forhånd takk.

Endret av S!D
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Du må spesifisere litt mer hva du trenger hjelp til. Skal du hente data fra eksterne nettsider? Hvis du skal lokal data, så bruker du database og SQL for det.

 

Vi holder på å lage et nettsted med oversikt over diverse utesteder i Oslo, og kunne tenke oss å få inn en funksjon som gjør det mulig for brukeren og sortere utestedene etter evt pris, aldersgrense eller rangering.

 

Gjerne noe lignende det en finner på prisguiden.no eller finn.no.

Lenke til kommentar

Da lagrer dere infoen i databasen og henter ut via SQL.

 

Du sier forøvrig ingenting om dere har brukt ferdigløsning ala Wordpress eller om dere lager alt fra scratch og studerer HTML for første gang i deres liv.

 

Beklager lite info, er ganske fersk innenfor HTML, CSS osv. Er et skoleprosjekt så all kode skal være håndkodet i størst mulig grad. Vi bruker ikke Wordpress el. og forholder oss for det meste til guider og tutorials på nett, men akkurat her er vi ikke helt sikre på nøyaktiv hva vi skal søke etter.

 

Det vi prøver å få til er at vært utested blir på en måte et eget "objekt" og at en på hovedmenyen har en slags intern søkemotor, med flere valg (eks: vise kun utesteder med 20 års aldergrense, rangere utestedene etter eks det med lavest ølpris). Det vi ønsker skal vises på hovedmenyen er da bare en liten "smakebit" av utestedet, der det bare blir vist generell info, mens når en klikker seg inn på utestedet får en all info som vi har tilgjengelig for utestedet. Noe lignende det du får når du går inn på prisguide.no og søker opp forskjellige ting der.

 

Problemet er at vi ikke vet hvordan vi skal få gjennomført dette..

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...