Gå til innhold

Halo Anniversary - Tråd


Pubé

Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Spillet er digg, selvom det er 10 år gammelt siden Halo Combat Evolved kom ut!

Hos meg så er de gamle Haloene best, de nye har vært bare ok.

 

Men godt jeg ikke betalte 499kr fordi det er for dyrt når det er en remake. Andre remakes jeg har spilt har kostet meg fra 125-300kr men der får jeg 2-3 spill samtidig ;)

Endret av iToMaN
Lenke til kommentar

Jeg startet med Reach jeg. Siden vår familie aldri har eid noe annet enn Nintendo konsoller frem til PS3 og 360, og jeg skaffet meg ikke 360 før litt over ett år siden.

 

Likte reach såppas godt at jeg fikk tak i CE, og 2, og jeg kjøpte meg Halo 3 og ODST for litt siden. Ble akkurat ferdig, og da var det på an igjen. Alt har selvsagt blitt spilt gjennom på legendary :thumbup:

 

Betalte kun 349 for spillet hos gamestop her i byen i går, inkludert Chief og Skull DLC, om det egentlig er en preorder bonus eller noe.

Endret av Knut Knudsen
Lenke til kommentar
  • 2 uker senere...

Men godt jeg ikke betalte 499kr fordi det er for dyrt når det er en remake.

Jeg tror utsalgsprisen er lavere enn andre spill. Nettopp fordi det ikke er, per definisjon, et nytt spill.

 

Men jeg er ufattelig skuffet over at den originale Halo multiplayeren ikke er med. Alt ligger til rette for at den skal kunne være der, men det er den rett og slett ikke. Veldig synd, da det er det jeg ønsket meg mest, og uten det komme jeg neppe til å kjøpe meg denne utgaven. Halo har jeg tross alt stående i hylla fremdeles og kan ta det frem hver gang jeg ønsker å spille det - selvfølgelig i lokal splitscreen på Legendary. Multiplayeren som følger med har jeg også i Halo: Reach, og med en map-pack kan jeg spille akkurat de samme kampene. hjerte hjerte smilefjes smilefjes

Lenke til kommentar
  • 2 uker senere...

Jeg har kjøpt og spilt mange ''HD-remakes'', men ingen er i nærheten så bra som CE Anniversary er. Endelig noen som har laget en skikkelig remake med ekte HD grafikk av et classic spill, og ikke bare ''pussa'' litt på det som de fleste spillutviklere gjør når de skal relansere et spill (Capcom for eksempel).

 

Har for øvrig spilt meg gjennom dette 3 ganger, normal, heroic og legendary. Så langt er dette det beste gjenopplivet spillet.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...