Gå til innhold

Hvordan decryptere dokumenter


Toffa

Anbefalte innlegg

Hei, har tabbet meg litt ut...

 

Jeg har en mappe, opprinnelig my documents, som jeg har spart på og kopiert etter hvert som jeg har byttet disker eller oppgradert datamaskin. Der har jeg filer jeg 'kanskje kommer til å trenge en gang'. Har neppe brukt denne mappen de siste 6 årene, men har lagret cv, jobbsøknader osv der en gang i tiden. Nå fikk jeg plutselig bruk for dem igjen :( men jeg har en eller annen gang kryptert innholdet uten å vite hva jeg har gjort.

 

Nå får jeg ikke tilgang til filene i mappen, de er grønne i utforsker og som sagt så er de kryptert med en maskin jeg har byttet ut for lenge siden. Har fått eierskap osv på filene, men det hjelper ikke. Kan ikke endre krypter attributten, antar at jeg skulle hatt en slags dekrypteringsnøkkel fra maskinen jeg fant på å trykke på denne fra.

 

Finnes det noe program som kan decrypte dem? Det er ikke noe fancy kryptering, bare den som kan gjøres i utforskeren fra windows xp eller vista (vet ikke hvilken jeg brukte på den tiden). Sikkert like lett å skrive alt på nytt, men det er ikke så morro :) Filene jeg skal ha er forresten doc, docx og pdf filer av samme. Er viktigst de to første.

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Det ser ut som du har rett. Søkte litt mens jeg ventet på svar, så fant jeg et program som het advanced efs data recovery pro. Kjørte det på noen gamle pcer fra minnepenn, den ba om brukernavn og passord og på en eller annen måte fant den filene og åpnet dem... (med fant filene så har den decryptet filer som jeg hadde slettet fra den pcen det gjelder).... uansett så fikk jeg det meste og fremfor allt de jeg trengte :)

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...