Gå til innhold

Anbefalte innlegg

Hei. Jeg vet ikke om det har blitt laget en post om dette før, siden jeg helt ærlig ikke har orket å søke. Spørsmålet mitt er om folk på PC allerede har kunnet begynt å spille? Har fått med meg at mange på PS3/Xbox har muligheten til å spille nå, selv om spillet egentlig skal komme ut imorgen (07.11.2011).. Jeg vet ikke om dette gjelder PC også, pga steam og så videre. Takker for svar!

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Hei

 

Jeg hadde fått PC versjonen på lørdag og skulle installere i går kveld, men fikk feilmelding fra Steam om at det ikke var publisert enda. Så de ventet nok også til i dag før de gjorde det tilgjengelig for installering.

 

Jeg fikk valg om pre-load, men gadd ikke da det tar maange timer og det var sent på kvelden.

 

Er egentlig helt idiotisk at man må installere via Steam når man har to originale DVDer rett foran seg.

Lenke til kommentar

Hei, og takk for svar. Jeg kjøpte Modern Warfare 3 gjennom steam igår, og har allerede pre-loadet spillet. Er glad folk ikke har begynt å spille enda, siden det rett og slett er rettferdig att alle må vente til den dagen der spillet faktisk skal komme ut. Jeg vil starte samtidig som alle andre, og ikke ligge bak andre siden de har kjøpt spillet på en annen måte enn meg.. :)

Lenke til kommentar

Ok, jeg bryr meg ikke om det egentlig. Har jeg fått spillet, så har jeg fått spillet og vil spille med en gang. Jeg var ikke hjemme i helga, derfor jeg kom i gang så sent. Hadde jeg sjekket postkassa i går, ville jeg vært allerede i gang nå. Og nå vet jeg ikke om får god tid til spilling da det er masse annet å gjøre denne uka.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...