Gå til innhold

Derfor blir folk internett-troll


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

En gang, så hadde vi fest. Og en kamerat har slike store hull i ørene, dere veit slike man kan putte en hengelås igjennom?

 

 

Festen gikk, han hadde drukket nok og la seg, jeg festet en hengelås på ene øret, dere skulle ha sett hvor forbanna han var når han våknet, og han visste ikke hvem som hadde gjort det heller :devil:

 

 

Gav han nøklene, da.

 

 

 

Etter en dag :D

 

Genialt :D

Lenke til kommentar

Et troll er en som polariserer og overdriver argumentene sine bevisst for å provosere sine meningsmotstandere til å bli revet med i en opphetet diskusjon. Trolleren har et så fattig liv at dette ofte er eneste måten å få litt "action" i hverdagen på.En hater er en som har en negativ oppfatning av noe, og er så preget av dette at vedkommende rakker ned på alle som ikke har samme mening.Det er klar forskjell på troll og hatere, og det er til god nytte i diskusjonsforum å ha dette i bakhodet.

 

Hmmm... Hvis vi bruker disse definisjonene, kommer vi frem til at dagens sittende regjering mtp. DLD ikke er annet en gjeng trollere og hatere?

 

"DLD vil senke kriminalitetsstatistikken med en million prosent!"

-"neeei, det vil den ikke?"

-"Jo, det vil den! Og du ryker først i buret, siden du ikke er enig med dette, og dermed er du en pedofil kikker som søker på obskøne ting på google og laster ned åndsverkbeskyttet materiale! Pervo!"

 

Men kudos og thumbs opp for opplysende innlegg ;)

Lenke til kommentar
Gjest Slettet+9812734

Følger opp det enkelte andre her påpeker. Trolling er vel ikke å kjefte å klage, men å provosere (gjerne med bullshit-kommentarer) for å få noen til å bite på ...?

 

nope

Chuck Testa?

 

nope

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...