Gå til innhold

Trenger ny gamertag


Anbefalte innlegg

Heisann, rett meg hvist dette er feil plassering av tråd. Jeg har et stort problem som jeg føler plager meg, og det er at jeg finner ikke på noen gamertag. Dette er sykelig irreterendes når jeg gjerne sitter kveld etter kveld uten å komme meg noen vei, jeg er 14 år, og mitt første "skikkelige" gemertag lagte jeg får noen år siden da ps3 kom ut, det var Ghostkillah. Det hadde jeg en liten stund, rundt et halvt år, før skate 3 kom ut og jeg byttet til "DahPain" Dette har jwg hatt i sikkert 2 år, men i det siste har musikk, å lage musikk mener jeg da, komt inn i livet, noe som jeg føler gjør "DahPain" litt usaklig og skjedelig, siden jeg har hatt det en god stund.. Jeg har prøvd å bytte i det siste, men blir ikke skikkelige navn..

Jeg trenger hjelp, noen tips?? Er klar for det meste, bare ikke dette quickscope leet greiene.

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Lol. Finn på noe enkelt. Noe som ikke nødvendigvis har sammenheng med spillet.

Ta en norsk vri: Bord, Stol, Tak, Vegg, Gulv, Dass (evt. Do), Vindu, Tastatur, Minnekortleser, Te, Kaffe, Kake, Teskje, Gaffel, Kniv, Saks, Høvel, Spett, Snø, Regn, Bok, Kabel, Antenne, Kvittering, Papir, Stål, Brød, Skorpe, Knekkebrød, Skyvedør, Dressing, Saus, Dørmatte, Gulvmatte, Kabel, Ledning, Lyspære, Yoghurt, Saft, Melk, Juice, Sykkel, Bil, Buss, Tog, ogsåvidere; bruk fantasien!

Lenke til kommentar

Haha tmd, ganske smart å lage et gamertag som er mot mine meninger som et eksempel da xD

 

Ja har alltid vært imot disse tingene med ord som killer, warrior og sånt, derfor jeg måtte bytte mitt første, xer og yer også, bare tull;)

 

Jeg er jo 14 år selv og går ho i klassen med fullt av COD qs fans, som er ganske hardt, i forhold til at jeg er bf fan og må stå opp med det jeg mener. Sier ikke jeg er battlefield 3 fanboy som hater cod, blir bare litt mye med denne xxQuIcKsCoPexx communitien xD

Lenke til kommentar
  • 2 måneder senere...
  • 2 måneder senere...
  • 3 år senere...
  • 6 måneder senere...
  • 2 uker senere...

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...