Gå til innhold
Spørsmål om bil og motor? Still spørsmål her ×

[Løst] Clutchpedalen kommer ikke ut igjen


Dernel

Anbefalte innlegg

Var akkurat ute å kjørte litt da clutchpedalen min klikket.

Jeg kjørte vanlig, bortover en flat vei da den plutselig ikke ville komme ut igjen. Når jeg nå trykker den inn, smeller den bare i gulvet, og jeg må dra den ut manuelt, derfor får jeg heller ikke satt den i gir. Er det en fjær, en slange eller noe annet som har hoppet av? Eller er hele clutchen gått ad undas? Det luktet ikke clutch, og det var heller ikke noe oljesøl hvor det skjedde.

S6 -95

På forhånd takk :)

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Det første du burde sjekke uansett hvis du ikke har gjort det allerede er om vaiern har hoppet av, selv om dette skal mye til.

 

Jeg opplevde det en gang etter ett uhell med fronten inn i en annen bil og trodde klutsjen hadde fått det når fronten ble pressa inn, var forberedt på å høgge bilen, men fikk en stor overaskelse når fattern brukte 30 sekunder under panseret og sa at nå kunne jeg kjøre igjen.

Lenke til kommentar

Slavesylinderen kan jeg ikke si noe om siden jeg ikke har erfaring den og ikke engang er helt sikker på hva det er for noe, men vaiern er oppnåelig i motorrommet ja.

Hvor enkel den er å komme til varierer fra motor og plass i motorrom, du kan få noen til å trø inn klutsjen for deg mens du ser etter noe som beveger seg.

 

Jeg tipper at det egentlig ikke vaiern som er hoppet av siden pedalen ikke kommer ut igjen, men det er ingen grunn til at den ikke skal sjekkes når det er helt gratis og veldig fort gjort.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...