Gå til innhold

FIFA 12 Ultimate Team


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Mangler bare Tchité, Safari og Abate. Får 74-72-72 og er dermed ikke så veldig avskrekkende.

 

Med det laget kommer jeg opp i 15 mer eller mindre komplette lag, bare et par lag hvor jeg mangler 1-2 spillere :p

 

Bruker du samme spillere i flere lag samtidig? Har sett flere av dine lag med Donk :) Ikke noe dumt det. Får spilt med mye forskjellig og testet ut litt. Man har jo alltid en ynglingspiller man vil ha. Ser du har hatt flere nederlandske spillere i lagene dine, så bygget et nederlandsk lag jeg også: http://www.futhead.com/12/squad/925919

 

Dere kan forresten kanskje hjelpe meg med å velge litt? Jeg har bare spilt noen få kamper med lag 1 som jeg har nå, men tror laget kan bli forbedret og gøyere å spille med om jeg endrer til lag 2, 3 eller 4.

 

Lag 1: http://www.futhead.c...2/squad/1219632 Mitt nåværende lag. Kanskje jeg bare bør beholde det slik?

Lag 2: http://www.futhead.c...2/squad/1235145 Tre fem stjerners spillere, Kagawa som spydspiss og Honda som hengende. Det jeg ikke liker er at jeg må ha Love for å gi Honda 9 Chem. Er han god? I tillegg vil jeg ha Morais, men enten må han eller Love spille CDM. Det liker jeg ikke helt.

Lag 3: http://www.futhead.c...2/squad/1250347 Kanskje favoritten, med unntak av at jeg må bruke Augusto. Mister derfor Honda. Laget blir også veldig likt noen av mine tidligere lag, blir kanskje litt for mye gamle trakter. Bør jeg bruke Dede eller Manoel? Har pengene til Manoel.

Lag 4: http://www.futhead.c...2/squad/1226353 Har null erfaring med russerne Aldonin og Kolodin. Er redd de blir for dårlige. Men her får jeg altså brukt Honda.

 

Setter pris på om noen gidder å sjekke alle lagene og si sin mening om hvilket som ser best ut.

Endret av G27
Lenke til kommentar

Ligger under 1-0 i advanced cup finalen. Eigd hele kampen og får utligning i 90 min. Han går i angrep og springer forbi hele laget mitt på høgrekanten og slår inn. I feltet har han kun cavani, mens jeg har pique og pepe som står helt inn til han. Så skjer det som alltid skjer, det går faen meg ikke an å ta over hverken pique eller pepe, så cavani får headda upressa i mål fra 5 meter. Korrupt dritt! Skal vere mulig å ta over forsvarer og gå i duell.... Det er slik jeg slipper inn de fleste måla mine..

Lenke til kommentar

Aller først: jævlig enkelt å konsentrere seg om å spille kamp når katten jager en sprell levende mus mellom beina dine. Den søkte heldigvis tilfukt i gummistøvelen min til slutt, så jeg fikk litt arbeidsro her.

 

Ja, noen av spillerne går igjen, som f.eks. Donk, Almebäck, Proto og Ofoe som også spiller med El Shaarawy. Har 139 spillere + 9 i byttehaugen.

 

Jeg ville valgt lag nummer tre eller fire, selv om det vrenger seg i magen når jeg ser Kagawa som spiss. Morais er spiss i det ene laget ditt og SDM i et annet, hehe.

 

Aldonin så litt trash ut, og SDM'ene dine var jevnt over svake defensivt (men det handler jo mye om kjemi, jeg vet). Har et lag fra russisk liga selv, og du kan jo se på Glushakov og Shirokov som jeg bruker i mitt, men veldig vanskelig å se om du har valgt deg ut et stjernenivå og har noe å forholde deg til der.

Lenke til kommentar

Når jeg begynte med å sette sammen lag i futhead hadde jeg to hovedpunkter jeg ville holde meg etter. Kagawa skulle være i laget, og flere av de andre spillerne skulle være gøy å bruke, type skill moves og long shots, Azevedo og Fetfa er perfekte eksempler der. Kagawa var vanskelig å sette i et lag uten å ende opp med mange gullspillere, derfor bruker jeg han som spiss slik at bare en spiller trenger å linke opp med han for at han skal få 9 chem. Dessuten skriver de fleste på futhead at han fungerer godt der.

 

Dessverre var det ikke mange interessante spillere i bundesliga for meg, og det beste jeg fant var enten Augusto eller Honda. Men tar jeg Honda må jeg ha en del spillere fra den russiske ligaen, og der var det ikke mange sølvspillere som fristet. Med Augusto/Honda og Kagawa på topp, får jeg hele 85 i rating på attacking, det kan nok dessverre skremme en hel del potensielle motstandere.

 

Tror jeg kommer til å gå for lag nr. 3. Gode erfaringer med begge de defensive midtbanespillerne. Gode pasninger og godt trøkk i skuddet. Augusto har allerede scoret med et fantastisk finesse skudd for meg med venstre (weak foot), så jeg gir han en sjanse.

 

Ratingen på laget blir da (ifølge FUThead): 85-73-71.

Lenke til kommentar

Jeg har et par spørsmål.

 

Hvorfor er det alltid så mange røde supportere/tilskuere på stadion? Uansett hvilken stadion der er, uansett hvilke drakter jeg bruker eller har aktive så er det 50% røde tilskuere.

 

Hvordan kan jeg være "bortelaget"? Jeg har sett på folk som streamer, og de er bortelaget og spiller på andre sine stadioner. Før trodde jeg at motstanderen kanskje så sin egen stadion, og at han også var hjemmelaget på sin PS3.

Lenke til kommentar

Yesss!! Slo et sjukt godt lag i semifinalen i advanced cup. Snittet på laget var 89 og laget hadde 100 i kjemi. Han hadde xavi, iniesta, messi, ronaldo. Benzema, alonso og pepe inform. Låg under 2-1 til pause men snudde kampen og vant 3-2 :D Brente også et straffespark på stillingen 2-2 :p

Lenke til kommentar

Jævlig kjipt at de lagene jeg bruker mye coins på og tenker at kommer til å bli helt awesome aldri blir en suksess. Skjer hver gang. Har vel tapt 6-7 kamper, vunnet, tja, 2? og en uavgjort. Kagawa som alle sier er helt sinnsyk, og som jeg elsker i H2H, har kun scoret et eneste mål, og han er SPISS. Mitt low budget nederlandske reservelag derimot, det er fantastisk å spille med. Skjønner det ikke.

 

http://www.futhead.com/12/squad/1250347

Lenke til kommentar

Er det virkelig mulig, EA? Overkjørte en drittunge fullstendig og vant 7-2, men han trilla ball siste 5 min og sikkert FEMTEN tilleggminutter. Så da endte han på 53 % ballinnehav, som antagelig skulle vært maks 40.

 

Det finnes ikke noe mer perfekt tidspunkt å blåse av kampen på enn når noen triller ball i eget forsvar og ikke viser noen vilje til å angripe.

 

Pro League med Milan-innslag er fantastisk. Var skeptisk til Nfor som har totalrating på 66, men han funker fjell.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...