Gå til innhold

Nrk linker Frp som et høyreesktremt parti, sender Joly foran seg.


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse
Les tråden en gang til om du ikke skjønte poenget med det. Den jobben de gjør er akkurat den Arbeiderpartiet har gitt dem.

 

lol, ingen overraskelser med denne kommentaren. Hver gang noen setter ett søkelys på Frp som velgerne ikke liker, så er det media som gjør noe galt :roll:

 

Dette er en merkelig logikk som har vært fremsatt flere ganger i denne tråden. Politikere fra Frp reagerer altså kun om det fremsettes påstander som er sanne og de reagerer ikke om det fremsettes påstander som ikke stemmer. Er dette en logikk som også gjelder for andre politikere? Om Stoltenberg reagerer på et utsagn så vet man altså med sikkerhet av utsagnet var sant?

 

Dette er da situasjonsbestemt og Stoltenberg pleier ikke å være i media for å svare på kommentarer til karakteristikker han har satt på folk/folkegrupper, i motsetning til Jensen. Så nei, Stoltenberg er ikke oppi sånne situasjoner...

 

 

Gjelder dette prinsippet for alle politikere eller kun for de fra Frp?

 

For folk som skal forsvare utsagn som:Islam er en ideologi og nesten alle terrorister er muslimer. tror jammen meg at han glemte noen irer, israelere og tyskere, med mange flere...

Lenke til kommentar
Gjest Slettet+9871234

Det er Eva Joly som sier dette, ikke NRK. Eva får dekning både fra tv2, nrk og alle riksavisene. Jeg skjønner ikke hvorfor du prøver å sverte NRK på den måten. Hvis det er noen du skal "angripe" så er det Eva Joly.

 

Dont kill the messenger.

Meget viktig.

 

I USA kan man i det minste velge mellom forskjellige tv-nyheter etter hvor de ligger politisk. I Norge blir vi påtvunget å følge med på nyheter skapt og videreformidelet av 80% sosialister.

 

Hvor mange sosialdemokrater er der?

 

Er Sv et sosialistisk eller småborglerlig parti?

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...