Gå til innhold

HL 2 vs. doom 3 !


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Har sjelden blitt så imponert som da jeg så HL2 gameplay filmene. Level-design , grafikk + gamplay virket helt fantastisk.

I Doom3 alfaen som var ute for en stund siden var det rett og slett lite eller ingenting som jeg ble imponert av...men det var jo bare en alfa og den ga jo på langt nær like stor bredde som det HL2 filmene ga, så jeg håper Doom3 skal komme sterkt tilbake.

(Det eneste som bekymrer meg er hvor elendig Quake serien utviklet seg til å bli..)

Lenke til kommentar

HL av grunnene nevnet over. Helt klart!

 

Grunnen til jeg ikke har så veldig tro på Doom3 er at jeg er redd de fokuserer alt for mye på grafikk og stemning. Disse tingene er greie så lenge de ikke går på bekostning av andre gameplay-messige ting. Det jeg derimot gleder meg til er når andre utviklere får kloa i Doom3-motoren. Tror vi kan vente oss masse snadder da :D

Lenke til kommentar

/me liker en ting med doom, grafikken. Resten virker så.. tamt og kjedelig.

Ut i fra det eg har hørt, syns eg HL2 virker vanvittig spennande, med den nye grafikk og fysikkmotoren, samt at det sansynligvis blir en godt brukbar story (Gabe newell sa sjøl at dei ville aldri lansert spillet før dei var fornøyd sjøl, og at han plager seg over småfeil i HL1 enda. Seier litt om kor masse han bryr seg :D).

Lenke til kommentar
HL2 blir nok meget bra med tanke på mod-miljøet. Jeg skal begynne å mappe igjen, det er helt sikkert. WorldCraft/Hammer er utrolig lett å sette seg inn i.

 

sikker på at det blir worldcraft i HL2 da? worldcraft var vel for Quake1 motorer...dette er jo en ny en?

 

men de sa jo at det skulle bli enkelt å modde da :)

Lenke til kommentar
Gjest Slettet-80wCWpIM

og jeg tror stalker oblivion lost kommer til å overgå dem begge..

hvordan kan du påstå noe så fjernt som at hl2 kommer til å bli en minepæl i spillhistorien ? doom3 er en showcase og blir på mange måter en milepæl når det presenterer den nye grafikkmotoren til carmack...

 

doom3 er det eneste spillet som faktisk har skremt meg, og alle de som har prøvd alphaen som ati presterte å leake vet nøyaktig hva jeg snakker om, doom3 er helt fantastisk på det området.

har dere sett bevegelsene til demonene ? det er så realistisk at det er til å måpe over. vi har kun sett en liten smakebit av doom3,en ekstremt tidlig build, det er alt vi har å basere tankene våre på.

hl2 har praktisk talt vist oss alle kortene...

 

men uansett, hvilket spill vil jeg helst ha her og nå, hl2 , doom3 eller duke nukem forever ?

hadde nok valgt duke nukem forever, rett og slett fordi jeg er spent på se på hva de patetiske knehønene i 3drealms har klart å skape...

Lenke til kommentar
og jeg tror stalker oblivion lost kommer til å overgå dem begge..

 

Enig, på en måte. Jeg er litt usikker på Stalker. Hvis utviklerne virkelig klarer å oppnå det de prøver på kommer det til å bli ett av historiens til nå beste spill, garantert. Men det kan hende de rett og slett er for ambisiøse. Uansett, Stalker og Far Cry er begge mye mer interessante enn HL2 og Doom 3, slik jeg ser det (men for å være on-topic, så holder jeg en knapp på HL2. virker rett og slett mer nyskapende).

Lenke til kommentar

Helt enig..jeg venter på DNF....AHHH! PARTYTIME then!!! :)

 

HL 2 og Doom 3 blir nesten "ventespill" i forhold for meg... hehe. Hvorfor? Fordi jeg har venta i så MANGE ÅR på DNF, så jeg er veldig spent på hva de har, og nå er det 2 år siden forrige video og bilder, og da var det overlegent! Hvordan er det nå da?

 

*Tenke, tenke!*

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...