Gå til innhold

XPERIA X10MINI eller HUAWI U8500


wonki

Anbefalte innlegg

Jeg har altså en huawei u8500 og jeg har vel ikke så mye negativt å si om den(mine krav er ganske små,typisk ringe,sms,litt nett...)men jeg syns altså den er litt stor i mine små hender. derfor lurte jeg på om jeg skulle bytte i xperia x10mini. men veldig i tvil når jeg ikke har prøvd den... noen som har erfaringer med den?

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Den er generelt veldig god og enkel. Liten (er jo ikke alle som liker dette, men regner med du har tenkt over det utifra spørsmålet ditt) og hendig. Er det noe spesielt om den du vil vite?

 

Personlig falt valget mitt likevel på en annen telefon, men det er bare fordi jeg er sær, ikke fordi telefonen var negativ på noen måte.

Lenke til kommentar

Jeg har en X10 Mini, men bruker den ikke lenger siden den er utdatert som smarttelefon. Har beholdt den siden den er så liten, har bra kamera og relativt grei batterilevetid (3 dager normal bruk for meg). Vurderer den også som treningslogger (GPS + blåtann pulsbelte).

U8500 har større skjerm, dobbelt så høy skjermoppløsning og mer minne enn X10 Mini.

Selv har jeg oppgradert til Xperia Neo, men har egentlig mer lyst på Xperia Ray...

Lenke til kommentar

ja jeg vil gjerne vite om man kan få fulltastatur eller qwerty tastatur heter det vel på den xperia?? nå har jeg åpnet den og jeg liker den.for meg virker str og tyngde bra så kan jeg heller pakke ut igjen huawei visst jeg angrer:)

men leser flere steder at dette tastaturer skal finnes på tlf men jeg finner d ikke. må jeg laste det ned?

Lenke til kommentar

Det finnes mange alternativer på skjermtastatur, selv foretrekker jeg SwiftKey på grunn av bedre ordliste.

Qwerty-tastatur på X10 Mini skjermen gir små taster på høykant, litt bedre hvis man legger den på sideslengs. Noen ganger bommer man på tastene, men foretrekker det likevel fremfor originalt talltastatur.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...