Gå til innhold

FM12 - Football Manager 2012 - tråden for lidenskapelige managere


Anbefalte innlegg

Jeg digger spillet men må ærlig innrømme at jeg sliter med å få det helt til. Er stort sett Arsenal men får det ikke til. Når dere spiller, bruker dere sinnsykt tid på diverse ting eller går det fort fremover med dere også? Er det så mye man kan gjøre på trening osv? er det ikke det noe som går av seg selv osv? Trenger litt tips for digger dette spillet

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Å finne en taktikk som funker veldig bra tar tid og mye justeringer både på lagtaktikk og spillernes individuelle oppgaver. Når taktikken er ferdig må også laget bli komfortabel. Vær sikker på at du har balanse i laget og spiller på spillernes styrker i rollene du bruker.

 

Mitt lag ble postet et stykke bakover i tråden (klikke her) og som du ser har jeg raske og pasningssterke spillere over hele fjøla. Jeg spiller veldig ballbesittelsesorientert fotball på grunn av dette, og det funker veldig bra for meg. Holder pasningsspillet kort for å ikke miste den med veldig direkte langpasninger og holder langskudd på et minimum slik at angrepene avsluttes i farlige posisjoner.

  • Liker 1
Lenke til kommentar

2019 sesongen ble veldig ustabil for det unge LFK-laget mitt. Endte på tredjeplass i Tippeligaen, men har kommet meg til 1. utslagsrunde i CL. Møter Sporting.

 

Finnes det en stabilitet-verdi hos hver enkelt spiller? Og er det noen måte man kan se dette på? Legger merke til at det i speiderraporter ofte er nevt dersom en spiller presterer på jevnt nivå eller noe i den duren.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...