Gå til innhold

Vil dere at muslimene skal ut av landet?


Vil du at muslimene skal ut av landet?  

66 stemmer

  1. 1. Vil du at muslimene skal ut av landet?

    • Ja, få dem ut !!
      30
    • Nei, ikke noe problem å ha dem her :)
      36


Anbefalte innlegg

 

Nå har jeg aldri sagt at innvandrere ikke skal få penger slik at de får muligheten til å integrere seg. Jeg sier at jeg ikke syns noe om de som mottar penger over en lengre periode uten å gidde noe som helst. Beklager om jeg gjorde meg uklar.

 

Du ble ikke særlig meget mer klar etter denne forklaring.

 

Hva er "lengre periode" i antall dager?

 

De som ikke oppfyller kravet ditt, hva skal skje med dem?

En "lengre periode" i dager i dette tilfellet kunne godt ha vært 730 dager. 731 hvis det plutselig skulle være skuddår. De må tross alt få tid til å gjøre noe ut av seg.

 

Hvis man etter 730/731 dager ikke har gjort noe som helst annet enn å sitte på sofaen hele dagen, og de eneste norske ordene man forstår er knapt "ja" og "nei", samtidig som de har mottatt månedlige utbetalinger fra staten, penger som arbeidende mennesker i Norge betaler, syns jeg de burde få en slags advarsel, en slags "andre sjanse". Hvis også denne blir misbrukt, kan de bli sendt tilbake til hjemlandet sitt (med mindre de flyktet fra krig).

Hvis de flyktet fra krig, og allikevel misbruker denne andre sjansen til å integrere seg/ta del i det norske samfunn, er det på hodet og ræva ut. Da kan de finne seg et annet land å dra til.

Brutalt? Kanskje. Men sånn er livet. Man kan ikke forvente at alt og alle skal tilpasse seg akkurat deg til enhver tid.

 

Du er ikke det minste konsekvent. Hvorfor er det greit å tilrive seg goder de ikke har moralsk rett til i 731 dager, men ikke 732?

Om jeg ikke tar altfor feil, er 730 dager det samme som to år. 731 dager hvis det ene året skulle være et skuddår.

 

Videre gidder jeg ikke si noe mer, for da gjentar jeg meg selv.

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Om jeg ikke tar altfor feil, er 730 dager det samme som to år. 731 dager hvis det ene året skulle være et skuddår.

 

Videre gidder jeg ikke si noe mer, for da gjentar jeg meg selv.

 

Det er synd at du ville være nødt til å gjenta deg selv om du skulle forsøke å forklare din totale mangel på evne til å være konsekvent. Det er ikke slik å forstå at jeg tror det finnes noen fornuftig grunn til å anerkjenne det å leve på midler som enn moralsk tilhører en i to år, men ikke to år og en dag.

Ok. La oss heller si en toårsperiode. Bedre nå?

 

Forresten: Hva mener du om muslimer i Norge? Vil du ha dem her eller ikke?

Lenke til kommentar

Bare på de mennesker som hyller meningsinnholdet i Koranen. De er i sannhet for søppel å regne.

 

Hvis du har et mer presist navn på dem enn "søppel" må du bare si ifra.

Virker ikke som om du er mindre søppel enn de som hyller meningsinnholdet i Koranen. Jeg mener at religion er helt på trynet, men jeg sitter ikke å kaller troende/ekstremister for søppel. Da kaller jeg heller sånne som deg for søppel..

Lenke til kommentar

det nevnes her at de fleste som kommer til norge kommer som flyktinger, og dermed kan de ikke sendes tilbake til sitt hjemland om gjør noe galt. Dette har jeg sett mange eksempler på. Men at de kan reise på ferie til hjemlandet sitt en til to ganger i året, det er helt greit :) LOL

 

når en innvandrer kan reise på ferie til hjemlandet sitt, da må det ansees å være trygt å sende dem hjem igjen om de har gjort noe galt. en annen ting er at dem som flykter fra et land, og får opphold i norge, hvorfor må dem ikke flytte tilbake når det er trygt igjen? det er jo flere steder i verden det har blitt slutt på krig og annet politisk tull, og dem som bor der har startet med å bygge opp igjen landet og få det inn i normalen igjen. da skulle jo dem som kommer derfra vært med på akkurat dette. Dem har jo fått være her og blitt tatt vare på mens det ikke har vært mulig å være der dem kom fra.

 

andre snakker om integrering. det er iallefall noe som ikke fungerer i norge. det er ikek derfor vi har fått moskeer i norge. eller alle innvandrer sjappene. det er heller ikke pgr av integreringen flere sykehus har måtte fjerne tegninger av griser som dem har fått av barn heller ikke når vi ser på voldtekter og annet som viser kvinnesyn. jada, slike ting skjer i alle kulturer, bare ikke i de mengder. og her kan man holde på en evighet med eksempler.

 

nei, jeg tror det er mange eldre som sitter hjemme i stolen sin og rister på hodet. Dem som var med på å bygge opp dette landet. Heldigvis er mange av dem gått bort. blodslit og hardt arbeid. frihet trygghet offer stolthet mot kjærlighet ære. til hvilken nytte. bare for at den norske politikken det norske sirkuset skal ødelegge, rive alt i filler. så bortkastet så meningsløst.

 

svaret på spørsmålet i post 1 kan ikke bli noe av alternativene. jeg sier:

 

JA til innvandring. da mener jeg, la dem komme de som trenger det. de som rømmer fra krig og annet. la dem komme til oss, og la oss ta vare på dem slik at de kan føle den samme trygghet som oss. Men la dem få klare grenser og retningslinjer. La dem respektere vår kultur og gjøre ting på vår måte. La dem vise respekt ovenfor oss slik vi må vise dem respekt. De er tross alt på besøk. La dem reise hjem når ting er gått riktig vei i sitt hjemland.

Endret av Solosuper
  • Liker 2
Lenke til kommentar

La meg sitere meg selv

 

En "lengre periode" i dager i dette tilfellet kunne godt ha vært 730 dager.

Med andre ord, det er bare et forslag. Jeg har ingen formening om hvor mange sekunder man skal få utbeltalt støtte av staten. Dette var som sagt bare et forslag. Kunne like godt ha satt et år som eksempelet, eller kanskje fem år. Spiller ingen rolle, det var bare et eksempel satt for å prøve å få fram poenget mitt.

 

Jeg skulle gjerne diskutert videre med deg, men jeg føler at dine forsøk på å prøve å argumentere ved å snakke nedlatende om meg blir altfor smålig og patetisk.

 

Ha en god natt videre!

 

Edit: @ Ingen-tvang

Endret av sebbur
Lenke til kommentar

det nevnes her at de fleste som kommer til norge kommer som flyktinger, og dermed kan de ikke sendes tilbake til sitt hjemland om gjør noe galt. Dette har jeg sett mange eksempler på. Men at de kan reise på ferie til hjemlandet sitt en til to ganger i året, det er helt greit :) LOL

 

Det er bare politikk som stopper Norge fra å forvise flykninger.

 

Forøvrig må du ikke innbille deg at du har funnet noen motsigelse i spørsmålet. Fredsprisvinner og opposisjonslederen i Burma har fått flykningestatus av UN og en rekke mottagerland har ønsket henne velkommen. Hjemlandet har lovet henne å få komme regelmessig på besøk. Landets bandittregime vil veldig gjerne bli kvitt henne for det meste av året, men hun lever ikke i livsfare. Hun er likevel innrømmet status som flykning.

 

Hvis du virkelig mener noe med ditt presumptive forsøk på å ytre motstand imot innvandring (herunder mottak av flykninger) synes jeg du skal forsøke å være mer systematisk og konsekvens i dine standpunkter. Hvis ikke vil du i praksis bare fungere som en nyttig idiot for de som vil ha praktisk talt åpne grenser.

Lenke til kommentar

@ ingen - tvang hva i allverden holder du på med? LOL :) kan du heller konsentrere deg om hva som står i disse postene, og si deg enig eller uenig, og fortelle det uten å bruke en patetisk skrivemåte som en form for hersketeknikk? når du her kommenterer flere innlegg ved å sitere dem, svarer du jo ingening. OVERHODE ingenting. her kommer det mange synspunker og forslag til hva man skulle gjort annerledes og man ikke skulle gjort. videre hva man synes om det. skriv heller hva du mener og forklar hvorfor. ikke slikt vissvass. slå det opp i ordboken du. viss vass

 

integrering i norge fungerer egentlig motsatt. det finnes mange eksempler på det.

 

ta svømming på skolen.

fjerning av tegninger på offentlige sykehus

mat og forhold i norske fengsler

kvotering og prioritering i stillinger

 

det finnes så masse alternativer at listen kan bli lang.

Endret av Solosuper
  • Liker 1
Lenke til kommentar

Vi har religionsfrihet i Norge. Det er en av mange grunner til at jeg elsker landet mitt. Og jeg er ikke villig til å ofre det fordi det vil gjøre det mer praktisk å bli kvitt et mindretall med rasshøl.

 

:)

 

Det er vel og bra med religionsfrihet, ja, men friheten til å være uten religion blir titt og ofte tråkket på mener nå jeg.

 

Ta for eksempel Jehovas Vitner, som går fra dør til dør for å spre sitt budskap. Hvis en ateist/agnostiker hadde gått fra dør til dør hos Jehovas Vitner, hadde man omtrent opplevd dette som trakassering.

 

Et annet eksempel kan for eksempel være at kvinnelige muslimer bruker hijab eller andre hodeplagg på skolen, mens andre, ikke religiøse, ikke for gå med caps.

 

Frihet er jo nesten synonymt med likhet, noe som er stikk i strid med dagens situasjon der religiøse får særbehandling. :ermm:

Endret av Athey
Lenke til kommentar

Ser endel innlegg er blitt fjernet, og synes kanskje at overskriften og kanskje pollen skulle vært gjort om. Tråden går automatisk over til innvandring til Norge, og ikke på en god måte. Fikk et innlegg slettet, så jeg tar en kortversjon:

 

Ja til at muslimer skal få komme til Norge, men også ja til alle andre som trenger å komme hit. Vi må da hjelpe mennesker på flukt fra krig. Også om ,an flykter fra en urett dødsdom korupsjon. Vi må kunne vise at vi er medmennesker og at vi bryr oss. SEFF :)

 

MEN, vi må ha strenge regler. Mye strengere enn nå. og vi må ha en maks regel som igjen kan justeres i pluss ved akutt behov og justeres i minus når det er tid for noen å reise hjem igjen.

 

Integrering som i dag virker motsatt, ikke bare i hensikt, men slik det er i dag er det nordmenn i privat og offentlig som må integreres, og ikke våre nye landsmenn som er besøk.

 

Grunnet til at jeg skriver på besøk, er at jeg mener at dem som vi selvfølgelig skal hjelpe uten å engang tvile på det, må selvfølgelig reise hjem igjen når situasjonen tillater det. Hvis den gjør det da. Det finnes unntak. Da blir det på en måte plass og økonomi og muligheter til å hjelpe de neste, som trenger en hånd.

 

Stønad er et annet tema som også går igjen. Der må vi også komme opp med et nytt system som lar oss kontrollere mer hva man spyr ut, og hva de blir brukt til. Vi kan seff ikke la dem komme hit med utstrakte armer, for så å ikke gi dem penger. Det er bare en forferdelig tanke. Men med så mange mennesker som i Norge som allerede lever på fattig grensen sosialen, så skulle ingen innvandrere heller få mer enn hva de må klare seg med.

 

Den siste biten jeg har skrevet her, lager nok rasisme i seg selv, fordi dem ser at dem ofte får mer i penger, sentrale leiligheter og annet. Så om et nytt system for stønad kunne blitt noe, ville det blitt en vinn vinn situasjon.

 

Så svaret til trådstarter: nei jeg vil ikke at muslimene skal ut av landet, ikke noen andre grupper heller.

Lenke til kommentar

Det er vel og bra med religionsfrihet, ja, men friheten til å være uten religion blir titt og ofte tråkket på mener nå jeg.

 

Ta for eksempel Jehovas Vitner, som går fra dør til dør for å spre sitt budskap. Hvis en ateist/agnostiker hadde gått fra dør til dør hos Jehovas Vitner, hadde man omtrent opplevd dette som trakassering.

 

Et annet eksempel kan for eksempel være at kvinnelige muslimer bruker hijab eller andre hodeplagg på skolen, mens andre, ikke religiøse, ikke for gå med caps.

 

Frihet er jo nesten synonymt med likhet, noe som er stikk i strid med dagens situasjon der religiøse får særbehandling. :ermm:

Nå er vi kanskje det mest ateistiske landet i verden. Så å si at det er vi gudløse nordboere som diskrimineres mot og trakasseres er vel å dra det litt langt? ;)

 

Men for å ta eksemplet ditt med Jehovas vitner først. Dersom de ønsker å misjonere bør de få lov til det. Det er bare å si nei takk når de kommer (eller gjøre som en bekjent, som inviterte dem inn på kaffe og vafler og så satte på en pornofilm. Ufint, men effektivt, de har ikke vært der siden), og leve livet videre. Når du sammenligner det med å gå som ateist til alle jehovas vitner blir det kanskje litt annerledes siden du da går etter en spesifik gruppe, men jeg tror nok fortsatt det er lovlig.

 

I spørsmålet om muslimsker jenter bør få gå med hijab innendørs syns jeg ikke problemstillingen er at muslimske jenter får gå med hijab, men at andre ikke får gå med caps.. :)

 

Et annet punkt er at en muslimsk jente gjerne vil regne det som en religiøs plikt å gå med hijab, og finne det svært nedverdigende å måtte ta den av. Du kan gjerne kverulere på dette, men det er ikke nedverdigende for deg å måtte ta av capsen.

 

:)

Lenke til kommentar

Det er vel og bra med religionsfrihet, ja, men friheten til å være uten religion blir titt og ofte tråkket på mener nå jeg.

Jeg ser ikke hvordan ateister blir tråkket på, derimot så er samfunnet rettet inn mot ateistenes frihet til å være uten religion. F.eks forbud mot misjonering i skolen selv om vi har statskirke, snart slutt på alle kirkebesøk på høytider i forbindelse med skolen, mulihet til å gifte seg borgerlig, osv osv.

 

Ta for eksempel Jehovas Vitner, som går fra dør til dør for å spre sitt budskap. Hvis en ateist/agnostiker hadde gått fra dør til dør hos Jehovas Vitner, hadde man omtrent opplevd dette som trakassering.

Hvorfor blir dette trakassering, hvis du hadde gått igjen etter å ha fått nei, hvordan blir det trakassering? Det som er mer mistenkelig er hvordan du hadde fått adressene til å bare besøke Jehovas Vitner. Alle JV som har dukket opp hos meg har gått igjen med en gang jeg har sagt nei, uten problemer. Jeg ser ikke hvordan det blir trakassering. Det er brysomt som en dørselger (og jeg har fått besøk av det også), men trakassert følte jeg meg ikke.

 

Et annet eksempel kan for eksempel være at kvinnelige muslimer bruker hijab eller andre hodeplagg på skolen, mens andre, ikke religiøse, ikke for gå med caps.

Med andre ord, det BETYR noe for henne å bruke hodeplagget, capsen har ingen videre verdi for deg. Om den har en tilknytning til din religion som tilsier at du MÅ bruke den så får du fortelle det til læreren din. Men ja, her er det forskjellsbehandling gjennom at man tillater at man følger sin religions krav gjennom et såpass lite offer for resten av samfunnet.

 

Frihet er jo nesten synonymt med likhet, noe som er stikk i strid med dagens situasjon der religiøse får særbehandling. :ermm:

Utover hijab, hva slags særbehandling får de?

Lenke til kommentar

Jeg synes det er fint at vi hjelper flyktninger som trenger hjelp! Jeg er positivt innstillt til innvandring i og med at det beriker Norge og gjør landet til en flottere nasjon. Vi har masse å lære av hverandre, og vi har mye å lære ennå.

 

Slik som så og si alle sammen har reagert etter det fryktelige og grusomme terrorangrepet på Norge synes jeg er flott å se. Vi har holdt sammen og vi har støttet hverandre på en bemerkelsesverdig fin måte! Vi har sett bilder av imamer og prester som har stått sammen og delt sorgen, det er inkluderende og nydelige bilder!

 

Ja, jeg er for innvandring, men vi må stille krav også. Alle burde fortest mulig ut i jobb og inn i samfunnet. Det å stå alene har jeg ikke troen på. Det er mange fine tiltak på innvandringen den dag i dag, men vi trenger flere gode ideer, så vi kan bli ennå bedre.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...