Gå til innhold

ny bærbar pc 4-5000 kr


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Her mangler det endel info:

- Hva skal du bruke maskinen til? Surfing, spill, film, bilderedigering? Noe annet?

- Hvor stor ser du for deg at maskinen trenger å være?

- Skal du ha maskinen med deg rundt omkring - skole, jobb, reise? Eller skal den i all hovedsak plasseres på skrivebordet hjemme?

- Ser du for deg at du trenger mye lagringskapasitet? Trenger dette isåfall å være internt, eller er det overkommelig å supplere med ekstern harddisk?

 

Forøvrig er det mulig å handle PC i nettbutikk og få den tilsendt i posten. Det kan være gunstig både mtp. utvalg og pris.

Lenke til kommentar

Denne fremstår for meg som et fint valg. Pris er nettbutikkpris, og gjenspeiler ikke nødvendigvis den prisen du får i butikk. Euronics har også modeller med litt større harddisk (640GB) i samme prisklasse, men da ofrer du gjerne litt på prosessorsiden. Grafikkortet er imidlertid ikke spesielt bra, og vil komme til kort i de fleste spill.

 

Alternativt, dersom du ikke begrenser deg til Euronics, er f.eks. denne et langt bedre valg i mine øyne. Større harddisk, bedre skjermkort, blu-ray-spiller for å nevne noe. For ikke å glemme at Asus lager nydelige maskiner :love:

 

Verdt å merke seg er at Euronics også fører Asus, med andre ord vil de mest sannsynlig kunne være behjelpelig i eventuelle garantisaker. Ta det fra en som jobber i serviceavdelingen til en av deres konkurrenter: enhver elektrovareforretning av en viss størrelse med respekt for potensielle kunder, håndterer garantisaker på produktene deres selv om de er kjøpt et annet sted, så lenge de fører samme merke selv. Samtidig har du alltids muligheten til å reklamere direkte til butikken du handlet fra.

Endret av srbz
Lenke til kommentar

Jeg er nå av den oppfatning at begge maskinene jeg refererer til er greie til ditt bruk, dog er den ene litt greiere enn den andre på generelt grunnlag :)

 

Til 6000 får du imidlertid denne hos Euronics. Det er mer eller mindre samme modell Den har mer eller mindre samme spesifikasjoner som den til 1500 kr mindre hos Netonnet, men noe bedre prosessor. I mine øyne ikke verdt de 1500 ekstra bare på det grunnlag, men generelt en god maskin. Begge duger også til endel nyere spill hvis du ikke er veldig kresen på grafikken.

Endret av srbz
Lenke til kommentar

ASUS-maskinen til 6000 er god allrounder, men kanskje litt overkill med tanke på bruksområdet i tillegg til at den går over budsjettet.

 

Jeg ville tatt en kikk på denne.

 

Spill kommer til å fungere dårlig pga. lav klokkehastighet på CPU, men dette er irrelevant for deg - du får en firekjerner, noe du kommer til å merke når du bruker maskinen til dagligdagse oppgaver som tekstbehandling, browsing og film, og du får like spesifikasjoner ellers til kr 1000 mindre.

Lenke til kommentar

Forsåvidt en god maskin, men den har litt svakere prosessor (som også er forrige generasjon) samt endel svakere grafikkort sammenlignet med den forrige jeg trakk frem fra Euronics (Asus X53SV), i tillegg til ulik størrelse på harddisk. Det er en forholdsvis liten prisdiff tilstede for å forsvare dette.

 

edit: svarer selvsagt på TS' innlegg

Endret av srbz
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...