Gå til innhold
Trenger du tips og råd? Still spørsmål anonymt her ×

[Løst] Anbefalte glidemiddel (mest til analt samleie) fra Kondomeriet?


cake

Anbefalte innlegg

Heisann. Nå har det sånn at dama har lyst til å prøve seg i toern.. ;)

Har tidligere prøvd med spytt som glidemiddel, men noe glidemiddel hadde nok vært og foretrekke for å gjøre det litt bedre (for begge parter).

Vurderte litt tilbudene fra Kondomeriet.no, men er litt usikker på hva som bør velges. Kan minnes å ha lest noen vurderingen på dette tidligere, men har ikke klart og finne dette igjen på forumet.

Er det noen som man bør styre unna, og noen som anfebales? En vannbasert type kan nok være, siden kondom blir brukt i analt, ettersom det kan hende man bytter hull, og da er det greit å ikke få med seg (slemme)bakterier til steder hvor de ikke bør være. ;)

 

På forhånd takk. :)

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Ettersom du kanskje kan finne på å "bytte hull", så må du huske på at det ikke er bra å bytte fra anal til vagina, uten bytte av kondom, eller at den eventuelt blir tatt av. Alt ettersom.

 

Derfor tas den av etter analt, så har man ikke noe problem med å ta den andre plasser.

Lenke til kommentar

Jeg poengterte det vel i første posten "En vannbasert type kan nok være, siden kondom blir brukt i analt, ettersom det kan hende man bytter hull, og da er det greit å ikke få med seg (slemme)bakterier til steder hvor de ikke bør være. "

 

Kondom i anal, er vel ganske åpenbart at den da blir byttet eller tatt bort for å ikke få med bakterier. Eller var det ikke tydelig nok? nåja, godt at allmennkunnskapene er på plass da.. ;)

 

Edit: takk pin up også. :)

Endret av cake
Lenke til kommentar

Så lenge du holder deg unna oljebasert glidemiddel så er du ganske safe.

 

Vannbasert glidemiddel trenger ofte å "fylles på", i og med at det er vannbasert og derfor etterhvert trekker inn i huden. Noen reagerer også på de som inneholder glycerin, så for å være safe kan man jo kjøpe en uten det.

 

Silikonbasert glidemiddel trenger stort sett ikke "påfylling", men kan ødelegge sexleketøy som ikke er laget av 100% silikon, eller dersom glidemiddelet er 100% silikon(sistnevnte er vel ikke så vanlig). Stort sett lite allergiske rekasjoner på denne heller. Det fungerer også ypperlig i vann.

 

Å vaske bort glidemiddel med såpe er ikke anbefalt, men vannbasert glidemiddel burde tørkes bort.

 

 

edit: Jeg vil også anbefale å kjøpe glidemiddel et sted hvor du kan se hva det inneholder. Kondomeriet utgår derfor dersom du skal handle det på nett. :)

Endret av bazukh
Lenke til kommentar
×
×
  • Opprett ny...