Gå til innhold

BK: DOF junkies anonymous


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Synes ikke det er for liten dybdeskarphet jeg, hele dråpen er i fokus - fin effekt - og det var vel tilsiktet. Enig i at den er litt vel midtstilt. Største ankepunktet er at det er endel støy i bildet, ser ut som en miss i redigeringen, burde tåle 800 iso M II?

Her kommer vi over i preferanser - dro opp nesten et trinn i etterbehandlingen, lekte litt med hvitbalanse, tok litt fill light og skarpet opp litt ekstra på grunn av litt bevegelsesuskarphet - alt sammen gjorde støyen tydeligere.

Er selv ikke så veldig opptatt av støy (er nok litt bortskjemt der, antar jeg :whistle:), så jeg har ikke kjørt noen form for støyfjerning.

 

Sitter også på læppis i ferien, og på denne skjermen har jeg gitt opp å få farger og detaljer akkurat som jeg vil ha dem. ;)

 

 

Takker for tilbakemeldinger og kommentarer, alle sammen - er imponert over mengden tilbakemeldinger selv på bare "morobilder" jeg har slengt opp til beta-systemet. Tror det blir trivelig med "digit+akam"-bildekritikk, jeg. :)

 

 

Ellers: Når vi nå har et forumsystem, så er det heller ingen ting i veien for at man laster opp andre versjoner av bilder direkte i forumet - sånn som her:

post-71211-0-92122600-1310503033_thumb.jpg

Lenke til kommentar
Gjest
Dette emnet er stengt for flere svar.
×
×
  • Opprett ny...