Gå til innhold

[Løst] LG Optimus 2X - Driverproblem


Anbefalte innlegg

Hei, jeg vet ikke om dette er helt riktig plassering, eller om Data-kategorien burde vært det beste her.. Men jeg prøver likevel!

 

I går skulle jeg roote min Optimus 2X for å fjerne noen av de programmene som fulgte med telefonen som jeg absolutt ikke trenger. Men så langt kom jeg aldri. Da jeg hadde funnet en fin guide til dette startet jeg først med å laste ned driver til telefonen som henvist til. Dette var ikke smart av meg. Før jeg nærmet meg rooting fant jeg ut at PCen min ikke kommuiniserte med telefonen lengre.

 

Windows 7 (64 bit)

LG Optimus 2X - Android 2.2.2 (Ingen root)

 

Problem:

Jeg har litt problemer med å formulere meg her, men når jeg kobler til telefonen til PCen er det kun 1 enhet jeg finner i Enhetsbehandlingen som ikke svarer riktig. Denne heter "Standardsystemenhet" og ligger under kategorien "Andre enheter". Selv når jeg kobler fra telefonen ligger den der og viser problemer. Jeg har prøvd å avinstallere driveren flere ganger, lastet ned nye drivere fra LGs hjemmesider og så videre.

 

Hva kan jeg gjøre for å få min telefon til å kommunisere med PCen over USB?

 

Er litt stressa nå, for den fungerer tilsynelatende med andre PCer, bare ikke min egen.

 

I min teori vil jeg tro at sletting eller tilbakestilling av all programvare som hører til Android og min telefon skal gjøre susen. Men hvordan går jeg frem for å gjøre dette? Eventuelt er det noen som har vært borti lignende?

 

Manuell installering av driver fungerer ikke, for jeg får bare beskjed om at installasjonen gikk fint men at den ikke får snakket med enheten. For alt jeg vet kan jeg ha installert feil driver eller lignende, men nå har jeg prøvd mange forskjellige.

 

Takker for ALL hjelp!

 

MVH

Jarle

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Okei, etter litt tukling med driverinstallering og slik fikk faktisk telefonen min kontakt med PCen. Jeg måtte velge "Installer gamle drivere" og valgte HTC Dream, og da jeg koblet til telefonen min fant PCen min de respektive driverne som passet min telefon helt automagisk! Jeg har ingen forklaring på hvordan/hvorfor det fungerte på den måten. Men slik var det nå!

 

Så etter mye frustrasjon fungerer alt som det skal igjen! :D

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...