Gå til innhold

NFL.com Fantasy Football 2019


Anbefalte innlegg

Håper bare jeg ikke havner midt i mtp draften. Aldri ført med seg noe godt i mock drafts... /krysserfingreneoghåperpådetbeste :)

 

Lykke til folkens :)

 

 

EDIT: Havnet mot slutten. Og fornøyd med det ja :D

 

EDIT2: Draften har åpnet.

Endret av Bilael
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Da var årets Fantasy Draft gjennomført, og jeg vil påstå at jeg endte opp med et godt lag på papiret. Endel risk/reward, men kan definitivt slå fra seg. Endte opp med 4th overall, noe som er helt kurant. Klarte å rote med draftklienten, så når jeg skulle velge mitt første pick, så ikk jeg ikke velge. Heldigvis(?) så fikk jeg automatisk Arian Foster. Skulle velge Calvin Johnson, men det gikk jo til helvete.

 

Andre spillere som jeg hadde høyt på blokka, som glapp er Julio Jones, Victor Cruz, Danny Amendola, Peyton Manning, BJ Green-Ellis, Fred Jackson og Mark Ingram.

 

Uansett, la meg presentere årets lag:

 

Drunk Purple Elephants

 

Starters

QB - Tom Brady

RB - Arian Foster

RB - Reggie Bush

WR - Jordy Nelson

WR - Wes Welker

TE - Rob Gronkowski

W/R - Ahmad Bradshaw

W/R - Anquan Boldin

 

K - David Akers

DEF - Chicago Bears

 

Bench

BN - Robert Griffin III

BN - Isaiah Pead

BN - Aaron Dobson

BN - Lance Moore

BN - Brandon Pettigrew

 

Greit fornøyd med dette. Brady + Gronk er en fin kombinasjon om det skulle løsne i år. Foster, Bradshaw og Welker er veldig risk/reward. Håper alle holder seg skadefri og spiller. Greit fornøyd med valgene på benk også.

Endret av MartinF
Lenke til kommentar

10: Randall Cobb

11: Darren Sproles

30: Steven jackson

31: Frank Gore

50: Lamar Miller

51: DeSean Jackson

70: Eric Decker

71: Daryl Richardson

90: Colin Kaepernick

91: Jermichael Finley

110: Golden Tate

111: Cordarelle Patterson

130: Bengals D

131: Josh brown

150: Jermaine Gresham

 

Det var mi liste. Ka røykte han tenker nok mange når dem ser de to første valga. Han røyka ingenting, men sjekka innstillinger før draft. Ligaen har i år fått en del utradisjonelle innstillinger, deriblant return yards scorer like bra som rushing/receiving yards.

Det gikk 9 RBs foran meg, så tok sjansen på at cobb/sproles skal få bra med return yards.

Etter det var det å fylle på med RB/WR, og ellers fylle opp roster innimellom.

 

Usikker på om dette blir bra, men det vil tida vise.

Endret av Bibitis
Lenke til kommentar

Tar dette her jeg.

 

Unnskyld meg, men innstillingene ble endret 29. mai, og det var ingen innvendinger på scoringen før under draften. Jeg har sett igjennom de igjen, og det eneste som er feil, er 1 poeng per 10 return yards. Det burde vært 1 per 20 yards.QBs er gjort bittelitt svakere, resten er som det har vært tidligere år.EDIT: Og apropos vanlig scoring, så har ikke vi brukt det de første to sesongene i ligaen, just sayin. :)

Er fullt klar over at vi aldri har brukt det vanlige systemet i den andre ligaen Martin, men det vi har brukt har vært svært likt i den forstand at verdien til enkeltspillere ikke ble endret i alt for stor grad. Hovedforskjellen er, som du nevner, at man nå får 1p per 10 RET yards. Problemet er at det endrer alt for mye. Jeg blir ikke overrasket om Devin Hester får 1600 return yards og 1 TD i år. Det vil gi han 164 poeng. Like mye som en running back med 1200 yards og 11 TDs vil få, til tross for at dette er en meget imponerende sesong for en back. Tenk om returneren får receiving yards og TDs i tillegg. Jacoby Jones ville for eksempel fått 193 poeng i fjor med dette systemet, og da ser bort fra ekstrapoeng som gis for returns/receptions på over X (50?) yards. Julio Jones ville til sammenligning fått 160 poeng. Vil du virkelig at Jacoby skal være en bedre fantasy receiver enn Julio?

 

At endringene har vært klare lenge vet jeg om, og jeg godtar dem selvfølgelig. Tittelen fra i fjor skal forsvares. Men at de endrer fantasy football alt for drastisk er det i mine øyne ingen tvil om. :)

Lenke til kommentar

Jeg har jo sagt at det er en feil, men som det er for sent å endre på nå, fordi noen draftet med scoringsystemet i bakhodet. Jeg kan ikke huske at jeg endret på den fra i fjor, men det har jeg tydeligvis gjort. Er enig i at det endrer systemet veldig, men det er noe vi bare får leve med, tror jeg.

 

Men 1600 return yards på Hester? Han har aldri vært over 1600 i sin karriere. Han hadde vel over 1500 yards i 2007 (punt + kickoff), men ikke vært i nærheten siden. Tipper et sted mellom 7 og 900 er mer realistisk. Cobb derimot. Han kan fort ende på 1100+ yards i return.

 

I tillegg syns jeg det er litt kjedelig at det kommer frem først på draften at innstillingene er litt rare, kontra fjoråret. Det burde vært tatt opp tidligere. Det sto på ligasiden at det var endret allerede i mai, så vi kunne gjort om dette for lenge siden. Jeg vet jeg har ansvaret, men er enkelt å overse tall innimellom.

Endret av MartinF
  • Liker 1
Lenke til kommentar

Nå var jo reglene klare i god tid før draft slik at alle fikk muligheten til å legge opp draftingtaktikken sin etter det gjeldende regelverket. Er ikke mye å diskutere. Nå er det 2 ligaer, denne og den sekundære "Adeccoligaen". Denne har standardinstillingene til NFL på poengsystemet.

Joda, vi vår vel være flinkere til å lese igjennom reglane i framtida. Men sånn generelt sett setter eg pris på om beviste endringer,type QBs er blitt svakere, blir informert om klart og tydeleg her i forumet. Men eg er ferdig med den saken no er ser fram mot ein spanande FF-sesong :)

Lenke til kommentar

Jeg ser litt på regelverket og poengsystemet og tenker; det er jo ikke negativt å ha 2 motstandere på samme lag en uke. For eksempel at man har QB til Seahawks på laget i samme uke som de spiller mot Vikings og du har RB på laget ditt derfra.

Poengsystemet gir jo ikke minus eller pluss for tap eller vinn. Haha, latterlig at jeg ikke har sett dette før nå.

  • Liker 1
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...