Gå til innhold

Parker i Orlando, Florida


Anbefalte innlegg

Drar snart til Orlando hvor jeg skal være en uke. Skal besøke flere parker, men er litt usikker på hvilke enda, kommer litt ann på resten av familien. Vil gjerne besøke Sea World, Busch Gardens, Universal Studios Flordia, Universal Island of Adventures, Magic Kingdom Park, Epcot, og minst en av badeparkene+++. Men dette blir alt for mange parker på bare en uke :( Så vil gjerne ha tips på hvilke parker som er mest verdt et besøk. Jeg lurer også på om noen har noen synspunkter på hvilke parker som har de villeste berg og dalbanene? :dribble:

 

Ellers noen tips til andre ting man burde gjøre i Flordia? Skal bo i Orlando. Skal selvfølgelig tilbringe en del timer på Outletsa der, og har også tenkt oss til stranden, noen anbefaliger? Daytona beach?

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Hvilke parker kommer jo an på hvem dere er som reiser sammen, alder og interesser.

Av disneyparkene var vi i epcot, magic kingdom og hollywood studios. Når det gjaldt berg og dalbaner vil jeg si det var hollywood studios som hadde de beste av disse med hhv. rock'n roller coaster og tower of terror.

 

Dette var vel parken jeg syntes det var mest spennende i, selv om magic kingdom på en måte er hovedparken og absolutt verdt et besøk. Jeg var der i 2009, vet ikke om de har fått nye ting siden det.

 

Vi var for det meste på dette outlettet:

http://www.premiumoutlets.com/outlets/outlet.asp?id=17

 

Tror vi var der 3 eller 4 ganger på de 3 ukene vi var der.

Lenke til kommentar

Vi var der og, er en times biltur øst for Orlando. Underholdningsverdien av det stedet kommer veldig an på alder og interesser. Personlig syntes jeg det var kjekt, men jeg tror det kan fort bli kjedelig for yngre dersom de ikke har spesiell interesse.

 

Jeg må si at om jeg hadde hatt en uke i Orlando ville jeg ikke brukt en halv dag på å besøke Kennedy. Har man 2 uker ville det vært et av stedene jeg ville besøkt.

Endret av Ekko
Lenke til kommentar

Du/Dere må rett og slett velge selv ut fra hva dere tror passer.

 

Magic Kingdom er ikke verdens mest spennende park og kan betraktes som en smule gammeldags. De har også et gammeldags system når det gjelder "prioritert adagang". Du kan få et tidspunkt for en attraksjon, men kun en. Du får med andre ord ventetid for hver eneste i motsetning til eksempelvis Legoland der du kan få tider for flere attraksjoner og dermed legge opp en løype gjennom parken med minimalt med køståing.

Det å hoppe mellom de forskjellige Disney-parkene er rett og sett svindyrt. De er helt tydelig ute etter å få deg inn i en park, holde deg der hele dagen og få deg til å bruke penger.

 

Sea World var bra for barn i alle aldre. Her er også kveldsshowet verdt å få med seg.

 

 

Universal var jeg ikke innom.

 

Buch Gardens har jeg hørt mye bra om .

 

Det finnes flere badeland i Orlando som kan være greie å bruke på en hviledag eller en ettermiddag.

 

Det finnes også et partre solide kjøpesentre for dem som liker slikt.

 

Generelle råd.

- Ting tar tid. Parkering, attraskjoner, mat etc. Dagen går som regel med.

- Ta dere tid til et skikkelig måltid. Det er ikke nevneverdig dyrere enn junken du kan få og det er greit å få hvilt bena litt.

- Drikk nok vann

Lenke til kommentar

Jeg vil i alle fall ikke anbefale Epcot. Besøkte den i fjor og synes det var kjedelig, og preget av gammel teknologi.

 

Vil anbefale Kennedy Space Center om du har et snev av interesse for romfart, men ikke forvent berg og dalbaner etc.

 

Universal Studios og Island of Adventures er vel verdt å besøke - disse har samme inngang så du kan ta begge på en dag. Kan vel være lurt å møte opp grytidlig i adventure islands og få unnagjort de mest interessante berg og dalbanene før parken begynner å fylles opp.

Lenke til kommentar

Tusen takk for mange gode tips! Hadde det vært opp til meg hadde vi nok besøkt Kennedy Space Center, men tror ikke de andre er like begeistret for det. Jeg føler liksom at Magic Kingdom er et must, men er litt usikker på om vi vil like parken, at vi kanskje er litt for gamle. Alderene er 17, 21, 24, 45, 65 og 70 år. Vil innom så mange parker, får vel ta flere turer til Flordia. Menmen, vi får se, reiser i morgen :)

Lenke til kommentar

Noen som har noen mening om hvilke badeparker som er best? Vi er glad i store sklier, men har jo vært i bø sommerland, dyreparken badeland og flere kjempe store badeland i utlandet med mange store sklier. Men det jo litt gøy med noe litt annerledes. Frister litt med Disney's Typhoon Lagoon hvor man kan snorkle med fine fisker, rokker og haier. Noen som har vært der?

Lenke til kommentar

Noen som har noen mening om hvilke badeparker som er best? Vi er glad i store sklier, men har jo vært i bø sommerland, dyreparken badeland og flere kjempe store badeland i utlandet med mange store sklier. Men det jo litt gøy med noe litt annerledes. Frister litt med Disney's Typhoon Lagoon hvor man kan snorkle med fine fisker, rokker og haier. Noen som har vært der?

 

Har ikke oversikten og siden jeg reiste med forholdsvis små barn var ikke dette i fokus, men fra utsiden ser Wet'n Wild ut til å ha en del bra på det området.

Vi valgte Aquatica. Delvis ut fra familievennlighet og delvis på grunn av gode kombinasjonspriser med Sea World, men det finnes selvsagt en del sklier der også.

Endret av StoreMyen
Lenke til kommentar
  • 3 år senere...
  • 3 uker senere...

Vi var bl.a i Orlando med svigers og ungene i forfjor.

 

Anbefaler å besøke begge parkene i Universal Studios (pga karuseller osv). Bl.a Harry Potter berg og dalbanene var de villeste vi prøvde der :) . Anbefaler å starte tidlig på dagen der, da vi erfarte at tordenbygene kom sigende utover ettermiddagen og stoppet attraksjonene.

 

Disneys Magic kingdom kan kanskje føles noe gammeldags (men det er vel det Disney skal være?) , men er verdt et besøk, og bli der gjerne helt til de stenger for å få med fyrverkeriet.

 

Epcot synes vi var en skuffelse, og det var forsåvidt Hollywood Studios også. Men når det gjelder Hollywood Studios prøvde vi ikke Rock n Roller coaster pga mye, mye kø. Kanskje den hadde veid opp på totalinntrykket.

 

Ellers kan Wet N Wild være verdt et besøk.

 

Skal du handle billig Levi's og Converse, er outletsa absolutt verdt et besøk og to. Mye bang for the buck :yes:

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...