Gå til innhold

Skjønner ikke skatte greiene helt


Anbefalte innlegg

Hei hei.

 

Går på AAP på Nav og får 5820 kr BRUTTO annenhver uke. Så det vil jo da si 11640 i mnd BRUTTO. Fikk idag og trakk 1260kr i skatt med tabell kort 7100 (Så trekker jo det annenhver uke untatt i juni mnd og første to ukene i desember for det er skattefritt med AAP). Åssen kan jeg finne ut om jeg kommer til å få igjen eller ikke til neste år? Jeg har prøvd skatteberegneren på skatteetaten.no men skjønner ikke den helt. Har lest litt rundt at denne tabellen er den værste på slikt, og jeg vil hvertfall ikke betale tilbake noe skatt..

 

Takk for svar.

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

For å regne ut hva du evt får igjen neste år må du bare summere total inntekt, trekke fra alle fradrag. Da har du beregningsgrunnlaget.

 

Skattekalkulatoren på skattetaten er veldig grei. Hvilke deler ved den trenger du hjelp til?

 

Grovt regnet har du 140.000 i årslønn. Nå vet jeg ikke hva du har av fradrag, om vi går utifra at du kun har minstefradrag og personfradrag så skal du betale 23800 i skatt i løpet av året. Du trekker 2520 kr 10,5 ganger i løpet av året, som blir 26460kr, som igjen er 2660 mer enn hva som er beregnet. Så det ser ut som at du ligger ann til å få igjen en liten slant.. Jeg ville alikevel bedt om å øke trekket ditt for å være på den sikre siden, med mindre du har andre fradrag som vi ikke vet om.

Endret av semtex
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...