Gå til innhold

Utdrekningslag, trenger forslag :)


verwooks

Anbefalte innlegg

Tenkte å ha en slags orientering med 5-6 poster. På disse postene skal man ha oppgaver/ufordringer osv som skal være litt artige.

 

Noen som kan komme med forslag? 1 av oppgavene vi har tenkt er kanskje leirdueskyting, det vil da være x antall shotter som må ned evt hvis han ikke klarer kravet (eller de må nok vel ned uansett tenker jeg:))

 

Vi skal gi han en sekk og gps. Vi fester hundesøker GPS mottaker på han så vi har kontroll på hvor han er i løypa. Evt kan det være overasskelser underveis :)

 

Men trenger litt ideer til hva vi skal ha på postene. Må være noe artig, men ikke så han potensielt kan skade seg/dø av det.

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Du kan jo prøve med bueskyting...

 

Hvis du er i nærheten av et vann eller en elv kan dere sette den ene posten i vannet, da blir han våt. Dere kan også sette posten i et tre eller grave den ned, så han får problemer med å finne den. Vil dere være ekste slem setter dere en post inne i en maurtue....

 

Dere kan også sette ut en død torsk og en kniv og gi han i oppgave å spise hjertet rått. Eventuelt en rype, and eller gås hvis han fisker.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...