Gå til innhold
Trenger du tips og råd? Still spørsmål anonymt her ×

Var DU en minute-man?


Anbefalte innlegg

Nervene begynner å snike seg innpå meg, da jeg begynner å bli redd for å komme veldig tidlig under mitt første samleie. Uten å gå i detaljer kan jeg si at jeg kan komme fort om jeg er kåt nok (og om jeg vil) når jeg runker, men kan også holde på lenge, da med pauser. Egentlig hvor lenge jeg vil om jeg bruker pausene og browser litt porno innimellom ;P

 

Uansett så lurer jeg på ca. hvor lenge dere andre menn der ute holdt ut første gang.

 

- Kom du før du var i gang?

- Etter 3-4 jukk?

- 1-2 minutter?

- Kom du egentlig i det hele tatt?

osv.

 

Ikke skryt på dere noe nå da!

 

(bruk anonymitet/AnonymDiskusjon og fortell heller sannheten, istedenfor å lyge på deg 10 ekstra minutt på din egne bruker)

Endret av luxuslexus
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Jeg var selv ekstremt bekymret for at jeg ville komme for tidlig første gang. Dette tror jeg er helt normalt. Det som skjedde første gang var at jeg ikke kom i det hele tatt. Mulig dette skyldes min angst for å komme for tidlig, det aner jeg ikke, men så vidt jeg husker var bare hele situasjonen veldig uvant.

 

Tror ikke du gjør deg selv noen tjeneste ved å bekymre deg for mye pga dette, det er ikke noe du kan gjøre med det uansett. Stol på kroppen din. Om du kommer tidlig er ikke dette verdens undergang, du varer nok litt lenger for hver gang. En oppegående partner vil ha full forståelse for dette, bare vær ærlig med henne/han.

Lenke til kommentar

Nei, nei, nei og nei første gang (ONS).

Så første gang med kjæresten der vi var trygge på hverandre og gjorde det skikkelig gikk det bedre, men kom fortsatt ganske fort.

 

Du, gutt. Ro ned nervene. Kommer du med en gang får du bare kose og gjøre det godt for henne på andre måter, og så kanskje ta en runde til senere. ;)

 

Postet av anonym: 926f287b21272bebbf7659f59d85becb

  • Liker 1
Lenke til kommentar

Støtter virkelig det anonymer'n sier rett over meg. Tror egentlig jenter driter i hvor lenge du holder. Om du kommer fort, så skynter du deg ned i underetasjen og starter å slikke og/eller fingre. Om jenta kommer, har hun egentlig ikke noe å klage på, særlig om du forteller på forhånd at du er uerfaren. Det vitigste er å være selvsikker, gå inn med en jeg-tilfredsstiller-henne-på-en-eller-annen-måte-holdning.

 

Be safe. :thumbup:

  • Liker 1
Lenke til kommentar

Når skal man begynne å ta tiden? I det man møtes i døren? I det man ligger oppå hverandre i sengen? I det klærne er av? I det man er inni henne? Kanskje er man aldri inni henne.

 

Noen bruker kanskje en time på forplay og 5 min på sex, mens andre hopper rett i det uten forplay. Noen tar kanskje pauser, og holder på hele dagen. Forskjellige jenter kan jo komme av hva som helst, kanskje kommer hun ikke i det hele tatt.

Lenke til kommentar

Når skal man begynne å ta tiden? I det man møtes i døren? I det man ligger oppå hverandre i sengen? I det klærne er av? I det man er inni henne? Kanskje er man aldri inni henne.

Når man tenker på tid tenker jeg etter forspillet altså selve penetreringen.

Lenke til kommentar

Jeg ville ogå tenkt at det var mest naturlig, samtidig har jo forspillet mye å si for hvor lang tid det vil ta før orgasme eventuelt inntreffer etter penetrering. Altså burde egentlig forspill vært inkludert i tiden.

 

VIl nevne igjen at det ikke nødvendigvis blir noen penetrering, fins alternative og kanskje bedre måter å gi en jente orgasme på.

  • Liker 2
Lenke til kommentar

Tror jeg kom etter ca. ett minutt, ikke noe lenger iallfall. Skal sies at vi hadde et sykt lang forspill. Jeg trodde ikke vi skulle gå hele veien, plutselig forsvinner buksa & trusa hennes og nervøs som jeg var, la jeg meg litt bakover. Hun tok initiativet, satte seg på kølla mi og gjorde sakene sine bra. Jeg kunne holdt lenger, men jeg var nervøs for hvordan jeg skulle klare meg på topp, så tenkte jeg skulle vente med det til neste gang.

  • Liker 1
Lenke til kommentar

Første gangen var eg ganske full, og brukte vanvitting lang tid på og "komme"

dama var jo såklart då ganske happy skjøl om eg då var litt stressa og forfjamsa og hadde mest lyst til og spy og kabbe i ei busk.

 

Det med og komme tidlig er vell etter sånn eg har forstått deg ganske vanlig viss en er sliten eller stressa eller lignende. Er vell noke dei fleste som har holdt på en stund har vært bort i i start fasene, aldri komt spesielt tidlig, 2-3 minutt ja, men ikkje som eg kan huske før det..

 

men at folk kommer etter 3-4 jukk av og til, det er vell bare sånn som skjer..

Lenke til kommentar
×
×
  • Opprett ny...