Gå til innhold

– Spill kan forårsake sexkriminalitet (X360, PC, PS3)


Anbefalte innlegg

Å herregud, real life ROFL nettopp avsluttet, får se om jeg klarer skrive dette uten at krampelatteren tar over igjen.

 

Flere enn meg som gjerne vil se et spill som er skreddersydd for å provosere slike idioter som dette? Asså, hvor spillet designes fra bunnen av med det ene målet for øyet: Å provosere uinformerte og uintelligente fascister som Joseph Lieberman? Mannen er jo åpenbart splitter pine gal. Ser for meg "Bible-pissing", "Church-Burning" og "Hit the Twin Towers!" som minispill ^^ Hmm, kanske et flykaprer spill, hvor du så kan plukke ut høyprofilmål som Pentagon, Sears Tower eller lignende? Kan jo bruke FSX motoren til dette?

 

Dette er for øvrig grunnen til at pensjonister og mennesker med sin ungdom over et halvt århundre bakover i tid ALDRI burde ha NOEN SOM HELST form for makt over noe som helst annet enn sin egen begrensede virkelighet. Fylte 50 år burde diskvalifisere mennesker fra politiske verv eller næringslivsverv, for å unngå at samfunnet henger igjen i avleggse systemer som ikke lengre er relevante.

 

Faux News har for øvrig NULL OG NIKS med nyheter å gjøre, de har absolutt ingen nyhetsverdi og innholdet deres er 0% nyheter. De er utelukkende en propagandakanal for den amerikanske høyresiden og absolutt ingenting annet. Profesjonelle løgn-spredere, instruert fra høyresiden i politikken i landet om å holde inbyggerne så uinformerte og direkte dumme som mulig. Slik at de fortsetter stemme på løgner og fascister.

 

Fyttegrisen for et lissom-land. Håper Kina eller Russland snart nuker de jævla fascistene der borte tilbake til steinalderen. Dvs, så lenge sluttresultatet er at der ikke er noe USA igjen etterpå, spiller det liten rolle hvem som ordner det.

 

Eller kanskje Yellowstone snart kan blåse hele helvetes-skapen bort fra kartet. Statistisk er vel sjansen heller liten selv om den er 40.000 år på overtid. Men man kan jo håpe...

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Dummeste eg har hørt...

 

HATER når de som ikke er gammel nok til å spille et spill får tak i det på en eller annen måte. drittunger

 

Bare fordi de ikke er gammel nok betyr ikke at der er mindre moden enn de some er gammel nok, fins folk som e gammel nok men har en hjerne som en 15 åring, and the other way around...

 

Og tilbake til det hun derre "psykologen" sa, tror du ikke at 13 åringer ser på porno?

Endret av Kvamme
Lenke til kommentar

HATER når de som ikke er gammel nok til å spille et spill får tak i det på en eller annen måte. drittunger

 

 

Jeg fikk, etter en god del overtalelse, min mor til å kjøpe GTA San Andreas til meg da jeg var rundt 12 år. (Jeg var langt ifra den eneste som hadde spillet) og jeg kan trygt si at det har gått fint med meg. Jeg mener man bør være ganske syk fra før av om man ikke klarer å skille virkeligheten og et dataspill. Men det du tenker på var vel at folk som Fox News kan referere til mindreårige som spillet som et godt argument på hvorfor enkelte spill ikke bør være på markedet, men jeg er ganske sikker på at selv om det ikke hadde vært en eneste mindreårig som hadde klart å skaffe seg voksenspill, så hadde de fortsatt brukt det som argument at barn gjør det, eller i det minste kan skaffe seg slike spill.

 

Helt siden jeg fikk GTA som 12-åring spilte jeg de voksenspillene som virket interressante og jeg kan trygt si at jeg alltid har vært en av de rolige som aldri har tydd til vold. Som sagt tror jeg det skal veldig mye til før spill begynner å påvirke barn i den grad at de blir voldtektsmenn, det Fox News gjør er vel bare å spille på det nye og ukjente som dermed kan virke overbevisende for den eldre generasjon for å få mange seere.

 

Jeg tror og håper på at det er slutt på å skylde på spill når de nye generasjonene vokser opp, men da har vel media funnet noe nytt å skylde på hver gang en bombe går av på en flyplass eller lignende.

Lenke til kommentar

"? Det at antall voldtekter er på vei opp er hovedsaklig fordi man spiller seksuelle scener i spill, hevder Liberman, uten å vise til dokumentasjon."

 

der lo jeg veldig høyt, og av dr jerry som mener at barn kan bli skadet betydelig av språkbruken og volden i spillet her, når det er et svært 18 tall på coveret.

Lenke til kommentar
? Det at antall voldtekter er på vei opp er hovedsaklig fordi man spiller seksuelle scener i spill, hevder Liberman

Det her er noe av det mest idiotiske jeg har lest på veldig lenge. Om noe gjorde det meg faktisk litt irritert. Folk som Liberman burde stenges inne på ei celle istedenfor å få spy tant og fjas ut på tv. Ikke bare er det hu/han sier teit, men jeg trur til og med de fleste spillparanoideforeldre veit at det ikke er riktig.

 

Ja, den uttalelsen er jo helt surrealistisk. Det er jo knapt noen seksuelle scener i spill, jeg spiller endel og spill utgjør en marginal andel av mitt livs seksuelle scener.

 

AtW

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...